-
-
بچه ها کسی اینجا از مشهد نیست که یک مشاور خوب معرفی کنه؟
-
cr7 مرحبا.
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
-
فااطمه سلام ادمین.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خوبین انشاء الله -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام
خوبین انشاء الله -
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@یا-زینب-کبریس چه فرقی داره کسی باشه یا نباشه
-
بچه ها برا عربی جمع بندی آقای ناصح زاده رو دانلود کنم کافیه؟
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mmdasn کافیه ولی داداش باید چندبار فیلما را ببینی و گر نه هیچ فایده نداره یه بار دیدن
-
Mmdasn کافیه ولی داداش باید چندبار فیلما را ببینی و گر نه هیچ فایده نداره یه بار دیدن
Mohammad Fakhari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حله متشکر
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
التماس دعا
-
@یا-زینب-کبریس چه فرقی داره کسی باشه یا نباشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Fakhari
اون موقع متوجه میشی که با کسی درد و دل می کنی یا نه -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کنم سکته کنم
من هر شب میومدم تخفیف میدیدم برای گاج هیچوقت کتابی که میخواستم تخفیف نزد دقیقا کتابی که 1 ساعت قبل خریدم الان 55 درصد تخفیف خوردع
-
فک کنم سکته کنم
من هر شب میومدم تخفیف میدیدم برای گاج هیچوقت کتابی که میخواستم تخفیف نزد دقیقا کتابی که 1 ساعت قبل خریدم الان 55 درصد تخفیف خوردع
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_
الان وقت شه بری تو افق محو شی -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mmdasn
الحمد لله خوبم
انشاءالله که شما خوب باشی -
_MILAD_
الان وقت شه بری تو افق محو شینوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@یا-زینب-کبریس
الان وقتشه جان به جان افرین تسلیم کنم
-
فک کنم سکته کنم
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فک کنم سکته کنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!