-
آمار نفرات رشته ها رو تو کنکور دارین؟پارسال 500 هزارتایی تجربی داشتم امسال چی؟
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@friend در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به جان ترامپ قسم اینجوری جواب میدید من هنگ میشم یکم ارومتر و کمتر ج بدید .اینترنتم نمیکشه
-
یه مدت بد جور احساس تنهایی میکنم...عصر ها هم دلم میگیره ... به پوچی رسیدم ...
کیا اینطوری شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا مشکلمم مثل خودم خاصه!!!@friend مشکلت خاص نیست همه ی ادما بعضی مواقع اینجوری میشند اما مهمه که چقدر به این احساست اهمیت بدی یعنی اگه هی بشینی و غصه بخوری فایده نداره . اول با خودت آشتی کن و خودتو هرجور که هستی بپذیر و دوست داشته باش. باور هیچ کس بهتر از خود ادم نمیتونه به خودش روحیه و انرژی بده
-
@friend مشکلت خاص نیست همه ی ادما بعضی مواقع اینجوری میشند اما مهمه که چقدر به این احساست اهمیت بدی یعنی اگه هی بشینی و غصه بخوری فایده نداره . اول با خودت آشتی کن و خودتو هرجور که هستی بپذیر و دوست داشته باش. باور هیچ کس بهتر از خود ادم نمیتونه به خودش روحیه و انرژی بده
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsalehe در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@friend مشکلت خاص نیست همه ی ادما بعضی مواقع اینجوری میشند اما مهمه که چقدر به این احساست اهمیت بدی یعنی اگه هی بشینی و غصه بخوری فایده نداره . اول با خودت آشتی کن و خودتو هرجور که هستی بپذیر و دوست داشته باش. باور هیچ کس بهتر از خود ادم نمیتونه به خودش روحیه و انرژی بده
مرسی واقعا ممنون.همینطوره که میفرمایید
-
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
http://uupload.ir/files/sizw_67.jpg
رتبه ی منطقه رو مقایسه کنید !
منطقه چندی کاکو ؟٢
اونم همينه ديه چخبره ٦تا زير ١٥٠رياضي...خرخوناتجربيا اينقد تراكم رتبه ندارن تو شهر
مال شما چرا اينجوريهنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein
http://uupload.ir/files/sizw_67.jpg
رتبه ی منطقه رو مقایسه کنید !
منطقه چندی کاکو ؟٢
اونم همينه ديه چخبره ٦تا زير ١٥٠رياضي...خرخوناتجربيا اينقد تراكم رتبه ندارن تو شهر
مال شما چرا اينجوريهدیگ یه همچین منطقه یه شاخی داریم دیگ
-
Vampire_Hunter ماله کی ور داشتی کلککککک؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahtisa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ماله خودمه...
تازه 6200 مگ چقدر خوبه !!؟؟ -
mahtisa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ماله خودمه...
تازه 6200 مگ چقدر خوبه !!؟؟Vampire_Hunter خووبه دیگه..ولی مال توعه؟؟؟!!!
-
Vampire_Hunter خووبه دیگه..ولی مال توعه؟؟؟!!!
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahtisa ارع...
-
@friend پارسال 519 هزار بوود 500 هزار تا که سیاهی لشکرن..غصه نخور
-
mahtisa ارع...
Vampire_Hunter مگه moienنفرستاده بوود؟؟
-
Vampire_Hunter مگه moienنفرستاده بوود؟؟
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahtisa معین برای خودش رو فرستاده بود..منم برای خودمو !
-
mahtisa معین برای خودش رو فرستاده بود..منم برای خودمو !
Vampire_Hunter آفرین خیلی خوبه کاشکی منم مثه تو میخوندم...الان همه چیو تموم کردی نه؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هرکی 90 روز، روزی یازده ساعت با برنامه منظم بخونه راحت پزشکی میاره ...
-
Vampire_Hunter آفرین خیلی خوبه کاشکی منم مثه تو میخوندم...الان همه چیو تموم کردی نه؟؟
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahtisa اره..البته نیاز به مرور داره !
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرور که جزعشه اما دیگه باید طوری خواندکه بدونی شاید دیگه نخونیش من خیلیا دیدم از عید شروع کردند و رفتند
-
مرور که جزعشه اما دیگه باید طوری خواندکه بدونی شاید دیگه نخونیش من خیلیا دیدم از عید شروع کردند و رفتند
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Goodluck رفتن که خب خیلیا میرن...کجا رفتن مهمه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منظورم پزشکی،،،
-
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب نود روز روزی 11 ساعت میشه به روایتی990 ساعت .که من میگیرمش 1000 ساعت اگه یه نفر سال چهارم و سال پشت کنکوری هر روز دو ساعت درس بخونه قطعا پزشکی میاره...خوبه ها.....!!!خخخ
-
@Goodluck رفتن که خب خیلیا میرن...کجا رفتن مهمه
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تو رشته پزشکی سراسری کجا رفتن دیگه مهم نیست.فقط رفتن مهمه!!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه فرقش اینه که تو روزی دوساعته چیزی پیش نمیبری چون باید خیلی مروز کرد در ضمن اگه دوساعته بدون فراموشی میخوند میاورد اما نود روز کمه مرور مطلب خلاصه میشه
-
تو رشته پزشکی سراسری کجا رفتن دیگه مهم نیست.فقط رفتن مهمه!!
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@friend