-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید ببینم نتیجه چی میشه چون این آزمون من به درسای فیزیکمو زیست و ریاضی مطمعنم ولی خیلی از ای شیمیه میترسم
راستی تا ساعت چند وقت بود
چون گفته بودن روی 135 دقه میبندن پاسخارو منم رو 135 دقه تنظیم کردم و پاسخو فرستادم -
Gol roz
یه یه ساعت و نیم دیر رفتم پشت سیستم 24 تا سوال شیمی رو نرسیدم بزنم از بیست و پنجت تا ولی فیزیک و ریاضیو زیستم 100 بودنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir اوووووف چه کردی من یکی از رویاهام اینه فیزیک و بالای ۵۰ بزنم
-
باید ببینم نتیجه چی میشه چون این آزمون من به درسای فیزیکمو زیست و ریاضی مطمعنم ولی خیلی از ای شیمیه میترسم
راستی تا ساعت چند وقت بود
چون گفته بودن روی 135 دقه میبندن پاسخارو منم رو 135 دقه تنظیم کردم و پاسخو فرستادمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شدهramses kabir نمیدونم
من که راس 15 پاسخمو تحویل دادم -
ramses kabir اوووووف چه کردی من یکی از رویاهام اینه فیزیک و بالای ۵۰ بزنم
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi
کلا اکثر ازمونا شیمی و فیزیکم بالای 90 یا 80 فقط بعضی اوقات تو ریاضی میلنگم -
@Dr-Rashidi
کلا اکثر ازمونا شیمی و فیزیکم بالای 90 یا 80 فقط بعضی اوقات تو ریاضی میلنگمنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خیلی خوبه من فقط مشکلم با فیزیکا با بقیه راحتم
-
فعلا خدافظ
-
ramses kabir نمیدونم
من که راس 15 پاسخمو تحویل دادمنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir نمیدونم
من که راس 15 پاسخمو تحویل دادماوعه راس پونزده
خو خیلی دیره واست پاسخ شاید نیادو -
@abolfazl11
یالله علیکنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خوبی
-
ramses kabir خیلی خوبه من فقط مشکلم با فیزیکا با بقیه راحتم
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi ی چیزی بگم
-
ramses kabir خوبی
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@abolfazl11
به خوبیت سلطان
چطوری تو -
@abolfazl11
به خوبیت سلطان
چطوری تونوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir منم خبم فدات داش
-
Gol roz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir نمیدونم
من که راس 15 پاسخمو تحویل دادماوعه راس پونزده
خو خیلی دیره واست پاسخ شاید نیادوفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شدهramses kabir من همیشه 15 میدم پاسخم 17 امادس
-
/
.سلام.
/
-
ramses kabir منم خبم فدات داش
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@abolfazl11 میبینم که پروف زدی
زیر دست -
@abolfazl11 میبینم که پروف زدی
زیر دستنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir برو باو
-
زیر دستنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir گزینه 2 داشتین
-
زیر دستنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir ما همیشه پروف میزدیم اینکع چیز تازه ای نیس
-
ramses kabir برو باو
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سوال:امتحانات از 27 خرداد شروع میشه؟؟