-
ramses kabir ازمونو خوب دادین؟
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz
یه یه ساعت و نیم دیر رفتم پشت سیستم 24 تا سوال شیمی رو نرسیدم بزنم از بیست و پنجت تا ولی فیزیک و ریاضیو زیستم 100 بود -
ramses kabir پس خوب نبوده
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz زبان و دینی هم صد بودن
-
Gol roz
یه یه ساعت و نیم دیر رفتم پشت سیستم 24 تا سوال شیمی رو نرسیدم بزنم از بیست و پنجت تا ولی فیزیک و ریاضیو زیستم 100 بودramses kabir جواب ازمون مگه اومده ؟
-
Gol roz
یه یه ساعت و نیم دیر رفتم پشت سیستم 24 تا سوال شیمی رو نرسیدم بزنم از بیست و پنجت تا ولی فیزیک و ریاضیو زیستم 100 بودنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir گزینه 2 یا قلم؟
-
Gol roz
یه یه ساعت و نیم دیر رفتم پشت سیستم 24 تا سوال شیمی رو نرسیدم بزنم از بیست و پنجت تا ولی فیزیک و ریاضیو زیستم 100 بودramses kabir منم 45 دقیقه دیر رفتم پشت سیستم ولی وقت کم نیاوردم
-
ramses kabir گزینه 2 یا قلم؟
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@turkmen
قلم چی
بعدش گرفتن دهم یازدهمو قاتی کردن که چی بشه حاجی انصافا بابا زبانش وحشتناک بود اصا طرف پایه دهمی چطو باید اون کلمات به این سختیو بلد باشه -
@turkmen
قلم چی
بعدش گرفتن دهم یازدهمو قاتی کردن که چی بشه حاجی انصافا بابا زبانش وحشتناک بود اصا طرف پایه دهمی چطو باید اون کلمات به این سختیو بلد باشهنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir یازدهمش چطور بود؟
-
ramses kabir یازدهمش چطور بود؟
@turkmen دهمش از یازدهم راحت تر بود به نظرم
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید ببینم نتیجه چی میشه چون این آزمون من به درسای فیزیکمو زیست و ریاضی مطمعنم ولی خیلی از ای شیمیه میترسم
راستی تا ساعت چند وقت بود
چون گفته بودن روی 135 دقه میبندن پاسخارو منم رو 135 دقه تنظیم کردم و پاسخو فرستادم -
Gol roz
یه یه ساعت و نیم دیر رفتم پشت سیستم 24 تا سوال شیمی رو نرسیدم بزنم از بیست و پنجت تا ولی فیزیک و ریاضیو زیستم 100 بودنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir اوووووف چه کردی من یکی از رویاهام اینه فیزیک و بالای ۵۰ بزنم
-
باید ببینم نتیجه چی میشه چون این آزمون من به درسای فیزیکمو زیست و ریاضی مطمعنم ولی خیلی از ای شیمیه میترسم
راستی تا ساعت چند وقت بود
چون گفته بودن روی 135 دقه میبندن پاسخارو منم رو 135 دقه تنظیم کردم و پاسخو فرستادمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شدهramses kabir نمیدونم
من که راس 15 پاسخمو تحویل دادم -
ramses kabir اوووووف چه کردی من یکی از رویاهام اینه فیزیک و بالای ۵۰ بزنم
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi
کلا اکثر ازمونا شیمی و فیزیکم بالای 90 یا 80 فقط بعضی اوقات تو ریاضی میلنگم -
@Dr-Rashidi
کلا اکثر ازمونا شیمی و فیزیکم بالای 90 یا 80 فقط بعضی اوقات تو ریاضی میلنگمنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خیلی خوبه من فقط مشکلم با فیزیکا با بقیه راحتم
-
فعلا خدافظ
-
ramses kabir نمیدونم
من که راس 15 پاسخمو تحویل دادمنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir نمیدونم
من که راس 15 پاسخمو تحویل دادماوعه راس پونزده
خو خیلی دیره واست پاسخ شاید نیادو -
@abolfazl11
یالله علیکنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خوبی
-
ramses kabir خیلی خوبه من فقط مشکلم با فیزیکا با بقیه راحتم
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi ی چیزی بگم
-
ramses kabir خوبی
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@abolfazl11
به خوبیت سلطان
چطوری تو -
@abolfazl11
به خوبیت سلطان
چطوری تونوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir منم خبم فدات داش
-
Gol roz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir نمیدونم
من که راس 15 پاسخمو تحویل دادماوعه راس پونزده
خو خیلی دیره واست پاسخ شاید نیادوفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شدهramses kabir من همیشه 15 میدم پاسخم 17 امادس