-
@Ellery دخترا به نظر من نیاز نیس خیلی به خودشون فشار بیارن که باید درس بخونیم و...
ولی پسرا باید تلاش کنن
دخترا نسبت به پسرا بیشتر میتونن برن دنبال علاقشون. -
@Ellery اون که بهتر...
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11 مشاورم میگ کنکور تجربی بده.. شاخه علوم تغذیه انتخاب کن.. ولی بنظرم باید برم تحقیق کنم.. نمیدونم واس اشپزی چ شاخه هایی هس تو دانشگا
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ellery
اگه میخوای زندگی کنی این 2 سال بیخیال علاقه ات شو -
Zahra Esmaili در چه مورد؟؟؟ زیست دهم؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مرصاد بله
-
@Ellery
اگه میخوای زندگی کنی این 2 سال بیخیال علاقه ات شونوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir بجاش چ کنم اونوخ؟؟
-
@Erfan-11 مشاورم میگ کنکور تجربی بده.. شاخه علوم تغذیه انتخاب کن.. ولی بنظرم باید برم تحقیق کنم.. نمیدونم واس اشپزی چ شاخه هایی هس تو دانشگا
@Ellery مشاورتون به نظر من شاید خیلی حرف درستی نزنه...برید پزشکی و پرستاری یه چیزی...
علوم تغزیه ای تقریبا بی فایدس...فقط کارتونو عقب میندازه...(هم زیاد فایده تحصیلی و شغلی نداره و هم درآمدش کمه) -
شما فک کنم فقط قصدت از زدن همچین تاپیکی مردم ازاری و گرفتن بازدید زیاد و اعتبار بود وگرنه اگه ادم بخواد دلی کمک کنه تعداد براش مهم نیس
-
@Erfan-11 مشاورم میگ کنکور تجربی بده.. شاخه علوم تغذیه انتخاب کن.. ولی بنظرم باید برم تحقیق کنم.. نمیدونم واس اشپزی چ شاخه هایی هس تو دانشگا
@Ellery بله تو دانشگاه یه رشته برای اشپزی هست
-
@Ellery مشاورتون به نظر من شاید خیلی حرف درستی نزنه...برید پزشکی و پرستاری یه چیزی...
علوم تغزیه ای تقریبا بی فایدس...فقط کارتونو عقب میندازه...(هم زیاد فایده تحصیلی و شغلی نداره و هم درآمدش کمه)نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11 اصن ب پزشکی علاقه ای ندارممم...
تو این فازا نیسم...
میخام اشپزیو حرفه ای ادامه بدم بعد گرفتن مدرک... منتهی باس برم تهران -
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چ رشته ای؟ کنکور کدوم رشته؟؟؟
-
@Erfan-11 اصن ب پزشکی علاقه ای ندارممم...
تو این فازا نیسم...
میخام اشپزیو حرفه ای ادامه بدم بعد گرفتن مدرک... منتهی باس برم تهران@Ellery پس چرا اومدی تجربی؟؟
مشاور گفت؟ -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره من چطوری کار کنم
-
@Ellery پس چرا اومدی تجربی؟؟
مشاور گفت؟نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11 زوری
دبیرامو مشاور ک دیه انقد گفتن لیاقتت فنی و کاردانش نیس دهنم صاف شدولی اگ حرفشونو گوش نکرده بودم مجبور نمیشدم برم فنی حرفه ای واس مدرک اشپزی
-
@nafas-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چ رشته ای؟ کنکور کدوم رشته؟؟؟
@Ellery هست ولی دانشگاه علمی کاربردیه
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-m ی تحقیق میکنم دربارش.. مرسی گفتی عزیزم
-
@Ellery خواهش میکنم
-
@Ellery دخترا به نظر من نیاز نیس خیلی به خودشون فشار بیارن که باید درس بخونیم و...
ولی پسرا باید تلاش کنن
دخترا نسبت به پسرا بیشتر میتونن برن دنبال علاقشون.نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11 نگاه کن یه چی من بهت بگم
الان تو شهر ما هر چی دختر خر خونه فیساشون افتضاحه خب بذار دلیلشو بهت بگم
اکثر دخترایی که فیس ندارن و میدونن اگه به جایی نرسن شوهر گیرشون نمیاد و یا هم اینقد میخونن که وقت نمیکنن به خودشون برسن مجبورن برن سراغ درس خوندن
تا همین 2 سال پیش دخترایی که تو شهر ما خر خون بودن تعدادشون 2 برابر پسرا بود
و بعد از 2 سال خود به خود دختراییشون که فیس داشتن دوس پسر گیرشون اومد و دیگه تو این گردونه باقی نموندن
و الانم میخوام بگم دختر نمیخواد خودشو زحمت بده چون قراره خرجشو شوهرش بده
اما اگه دختر بخواد با فرد مورد علاقه اش و یا طرز زندگی مورد علاقه اش بخواد اینده اشو پیش ببره باید بشینه و برای اون رشته ای که مورد قبول جامعه اس تلاش کنه تا بتونه به ارزو هاش برسه
و البته اینو گفتم و این قاعده واسه ما پسرا هم استثنا قاعل نمیشه -
@Erfan-11 زوری
دبیرامو مشاور ک دیه انقد گفتن لیاقتت فنی و کاردانش نیس دهنم صاف شدولی اگ حرفشونو گوش نکرده بودم مجبور نمیشدم برم فنی حرفه ای واس مدرک اشپزی
@Ellery
راهنمای غلط کردن...متاسفانه...
من هم به هنر و هم به پزشکی علاقه داشتم...بیشتر تشویقا به سمت پزشکی بود و فقط مادرم میگف برو هنر...منم اومدم پزشکی...به علت مقام و درآمد و البته کمک به همنوعان...خیلی از زیست شناسی خوشم میاد و همیشه نمرم تو این در 20 شده و معلممون هم میگه تنها نفری که تو کل کلاسایی که من میرم 20 گرفته منم...ولی از ریاضی بدم میاد...ولی اونم نمرم 20 هس...اما یه جوری ازش خوشم نمیاد..تنها درسی که باهاش مشکل دارم ریاضیه...
-
@Erfan-11 نگاه کن یه چی من بهت بگم
الان تو شهر ما هر چی دختر خر خونه فیساشون افتضاحه خب بذار دلیلشو بهت بگم
اکثر دخترایی که فیس ندارن و میدونن اگه به جایی نرسن شوهر گیرشون نمیاد و یا هم اینقد میخونن که وقت نمیکنن به خودشون برسن مجبورن برن سراغ درس خوندن
تا همین 2 سال پیش دخترایی که تو شهر ما خر خون بودن تعدادشون 2 برابر پسرا بود
و بعد از 2 سال خود به خود دختراییشون که فیس داشتن دوس پسر گیرشون اومد و دیگه تو این گردونه باقی نموندن
و الانم میخوام بگم دختر نمیخواد خودشو زحمت بده چون قراره خرجشو شوهرش بده
اما اگه دختر بخواد با فرد مورد علاقه اش و یا طرز زندگی مورد علاقه اش بخواد اینده اشو پیش ببره باید بشینه و برای اون رشته ای که مورد قبول جامعه اس تلاش کنه تا بتونه به ارزو هاش برسه
و البته اینو گفتم و این قاعده واسه ما پسرا هم استثنا قاعل نمیشهramses kabir به هر حال این عقیده منه:پسرا باید درس بخونن ولی دخترا هر جور دوس دارن
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شگفتا
بعد مدتا ذوق کردم
خوبه که
وایی لیلااا دوران راهنمای بچه ها گپ زده بود منم اد شدم بعدش یکی از دوستام بچه داره عکس بپشو فرستاد انقد این بچه شیرینههههههههههه گفتنی نییی کلی ذوقییدم
ای جانم
خدای بچششش خیلیی ناز بود سلینن
اسمش سلینِ؟
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بعد مدتا ذوق کردم
خوبه که
وایی لیلااا دوران راهنمای بچه ها گپ زده بود منم اد شدم بعدش یکی از دوستام بچه داره عکس بپشو فرستاد انقد این بچه شیرینههههههههههه گفتنی نییی کلی ذوقییدم
ای جانم
خدای بچششش خیلیی ناز بود سلینن
اسمش سلینِ؟
ارعههه