-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیدین یهو یه تیکه از یه آهنگ یا یه بیت شعر ریپلی میشه توی ذهنتون هی
خنده بر لب میزنم تا کس ندادن راز من
ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشتاز سر شب این هی تکرار میشه واسم
پ.ن: اون شاعرشو فقط ببینم
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Am Eli در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
marylb آخه وقت کمه خب،اینکه بخای با این رویه ی آروم پیش بری
رویه آروم نیست
به جای اینکه مثلا امروز صدتا لغت بخونی اونارو تقسیم میکنی مثلا توی پنج روز بخونی، هم تعداد مرورت زیاد میشه هم فشار بهت نمیاد -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marylb مرسی که ایسگا شدیم؛((
خوب منم کنکور دادم دیگه
حالتا یکسانه فقط از فردی به فرد دیگه انتقال پیدا میکنه -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به حرفام بنگر نه جایگاه
-
-
marylb آخه وقت کمه خب،اینکه بخای با این رویه ی آروم پیش بری
رویه آروم نیست
به جای اینکه مثلا امروز صدتا لغت بخونی اونارو تقسیم میکنی مثلا توی پنج روز بخونی، هم تعداد مرورت زیاد میشه هم فشار بهت نمیاد -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
من امدمممممممممممم
سلاممممممممممممممممممممممممممم شب بخیر -
marylb وقتی به این فکر میکنم که وقتی ندارم، و هشتاد درصد مطالب و نخوندم قلبم میگیره؛((از طرفی هم استرس دارم هم بی انگیزه ام؛//
marylb وقتی به این فکر میکنم که وقتی ندارم، و هشتاد درصد مطالب و نخوندم قلبم میگیره؛((از طرفی هم استرس دارم هم بی انگیزه ام؛//
من 90درصد مطالبو خوندم و یادم رفته
مرور نمیکنم کلا انگیزه پریده
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marylb آخه ترجیح میدادم یه کنکوری که اوضاعش خیلی از من داغون تر باشه بگه تو خوبی من هیچی نخوندم انگیزه ام ندارم و اینا،،،نه اینکه یه دانشجویی که موفقه بیاد بهم راهکار بده؛///
اصلا از آدمایی که موفق تر از منن خوشم نمیاد=|| -
حاضری بدید ببینم کی انه کی ان نیس؟
-
من 90درصد مطالبو خوندم و یادم رفته
مرور نمیکنم کلا انگیزه پریده
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_NiLOo_ چند وقته نخوندی؟
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAm Eli در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خب این درسته وقت نداری، حالا دوتا راه داری
یک) بشینی همین وقت مونده بگذره
دو) تلاشتو بکنی حداقل روز امتحان به خودت بگی این تایمی که مونده بودو حداکثر استفاده رو کردم
بازم میگم بهت چون زیاد درگیرش نمیشی کرخت شدی وگرنه چند روز بازم خوب بخونی اوکی میشی
به نتیجه ام فک نکن ، الان وقت خوندن درسته نه فک کردن به نتیجه
میدونم سخته ها فکر آدم میپره ولی باید کنترلش کنی -
-
marylb آخه ترجیح میدادم یه کنکوری که اوضاعش خیلی از من داغون تر باشه بگه تو خوبی من هیچی نخوندم انگیزه ام ندارم و اینا،،،نه اینکه یه دانشجویی که موفقه بیاد بهم راهکار بده؛///
اصلا از آدمایی که موفق تر از منن خوشم نمیاد=||Am Eli در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اصلا از آدمایی که موفق تر از منن خوشم نمیاد=||قدیمی یا جدید
-
حاضر ..من داغانم
-
خب این درسته وقت نداری، حالا دوتا راه داری
یک) بشینی همین وقت مونده بگذره
دو) تلاشتو بکنی حداقل روز امتحان به خودت بگی این تایمی که مونده بودو حداکثر استفاده رو کردم
بازم میگم بهت چون زیاد درگیرش نمیشی کرخت شدی وگرنه چند روز بازم خوب بخونی اوکی میشی
به نتیجه ام فک نکن ، الان وقت خوندن درسته نه فک کردن به نتیجه
میدونم سخته ها فکر آدم میپره ولی باید کنترلش کنی -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_NiLOo_ منمممم؛((باز تو خوبه نود درصد و خوندی من هشتاد درصد و کلاااا نخوندم؛(((کاش از من اوضاعت بدتر بود حالم خوب میشد؛((
-
@_NiLOo_ منمممم؛((باز تو خوبه نود درصد و خوندی من هشتاد درصد و کلاااا نخوندم؛(((کاش از من اوضاعت بدتر بود حالم خوب میشد؛((
اصن دعای خیر نکن مرسی اه