خوش آمد گویی به ماه هایی که تازه به جمعمون پیوستن!
-
جسارته هاااا
مگ ناظم هم اسپم میده؟ -
@Sh-E در خوش آمد گویی به ماه هایی که تازه به جمعمون پیوستن! گفته است:
@Dr-Rashidi
دخترم!
اسپم نده!
این دیگه اسپم نبود اگاه سازی بود بعدشم اینجا که میشه اسپم داد دیگه قراره مثلا سوالات پرسیده بشه من سوال نداشتم پس اومدم اطلاع رسانی کنم
-
سلام
یه سلام مخصوص برای کسایی که تازه به جمع ما آلایی ها اضافه شدن و %(#1814e0)[ماه شدن!]
%(#eb6fbd)[خیلی خیلی خوش اومدین !!!!]
ما قدیمیا و پیشکسوت ها، واقعا خوشحالیم از اینکه به جمعمون وارد شدین و آرزو داریم، همونطور که اینجا باعث رشد و تعالی ما شد، باعث پیشرفت شما عزیزان هم بشه .
آلا محیطیه، که فارغ از کلیشه های مدرسه ای ( تیزهوشان . نمونه دولتی . غیر انتفاعی . دولتی) همه دور هم جمعیم تا %(#1d9c2a)[یاد بگیریم] و کمک کنیم تا بقیه هم %(#1d9c2a)[یاد بگیرن] .
اوقاتی که ما اینجا بودیم، حتی زمانی رو که برای درس خوندن و رفع اشکال اینجا بودیم، بهمون خوش میگذشت و امیدوارم که به شما هم خوش بگذره!
%(#d1d424)[ما اینجا رقابت نمیکنیم !]
منظورم رقابتیه که با خودتون فک کنین :" عه! اگه من این مسئله رو برای این آدم توضیح بدم، خب یاد میگیرش و ممکنه بعدا ها به صورت نامحسوس بشه رقیب خودم! چه بهتر که یاد نگیره و یه رقیب برام کمتر بشه تو دور مسابقه ی %(#ff1212)[کنکور] ... پس با اینکه این مسئله رو یاد دارم، بهش یاد نمیدم."
نه بچه ها !
ما اینجا همگی با هم دوستیم و از کمک کردن به همدیگه و رفع اشکال و یاد دادن درسا به هم، %(#bc10e3)[لذت میبریم.]
از الآن دور، دور شما تازه نفس هاست ! ( چه دهمی های عزیز و چه یازدهمی هایی که دارن وارد رینگ رقابت درسی میشن.)
خوشحال میشیم که شاهد این باشیم که به هم کمک میکنین و %(#f05e1f)[سالم رقابت میکنین!]
%(#0fd1cb)[قرار های درسی بذارین!]
%(#0f8ad1)[تو تاپیک های مربوطه که ناظم ها تهیه دیدنش، گزارش درسیتون رو بدین!] https://forum.alaatv.com/topic/15758/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-ی-کنکور-99
%(#0fd163)[با هم دوست بشین!] https://forum.alaatv.com/topic/11918/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-4?_=1591793325259
%(#ba60cc)[و ...]
اما بچه ها ...
این چند روزه، ما شاهد اتفاقاتی هستیم که یکم معذب کننده ست .
و بزرگترین اون ها، %(#cc0e0e)[" اسپم دادنه"]
قبلا هم در این مورد تو دو سه تا تاپیک دیگه صحبت کردم . اما به نظرم اومد که باید در این مورد %(#9c0808)[جدی تر] و %(#9c0808)[مخصوص تر] صحبت کنیم .
هر تاپیک دارای عنوان، دسته و توضیحی راجبش هست . این ینی هر تاپیکی %(#a3a30c)[با یه هدف خاص] زده میشه . پس صاحب یا صاحبان تاپیک انتظار دارن که مباحث مربوط به مشکل یا موضوع تاپیکشون، براشون پست شه .
مثال میزنم: من و @ernest و یکی دو تا دیگه از بچه ها، تاپیک %(#0ca32f)["بچه های پایه"] رو زدیم برای امتحانا .یه شیطنت آلایی بود و تیری در تاریکی !
اما کم کم دیدیم واقعا بچه ها همکاری میکنن و در نتیجه بعد از یه مدت کوتاه، هرکسی که اشکال درسی و سوال حل نشدنیش رو توی این تاپیک گذاشت، خیلی زود براش حل شد.
نتیجه ای که ما از این تاپیک گرفتیم، %(#17b096)[اول] تثبیت یادگیری آن چیز هایی که در ذهنمون داشتیم، بود و %(#ed639a)[دوم] نمره ی بالا تو بعضی درسا !(مدیونین اگه فک کنین که این هدف اصلی بوده!
)
خلاصه اینکه جای صحبت های دوستانه تو این تاپیک نیس! صحبت های این چنینی، مربوط به تاپیک "هرچی تو دلته بریز بیرون 4 " هستن . اونجا فضای آشنایی و بحث آزاد یا چیزایی از این قبیله!
مثال دوم هم تاپیک %(#0ca32f)["شادکده ی جوکیسم"] هستش. این تاپیک حتی از متنی که براش نوشته شده هم معلومه که برای چیه . اونجا فقط %(#c052eb)["داستانک های طنز - اصطلاحا جوک- "] گذاشته میشه. آلا و آلایی ها دوست دارن که از ریپلای کردن پست ها و نظر دادن برای اونجا خودداری کنین .
متوجهم که %(#52bbeb)["تازه وارد انجمن شدین و ممکنه با یه سری چیزا آشنا نباشین ."] من اینو میدونم . پس این تاپیکی که دارم میزنم ، %(#52eb82)[" صرفا برای آگاهی شماست!"] %(#eb9c52)[" نه دعوا کردنتون"]
امیدوارم تجربه های قشنگ، پر بار و مفیدی رو در کنار همدیگه داشته باشیم.
من قفل پی ویم رو برداشتم . این ینی هر کدوم از شما عزیزان اگر سوالی داشته باشین در مورد انجمن، میتونین بیاین پی وی من . اما خوشحال میشم که سوالاتتون رو زیر همین تاپیک بپرسین تا دوستان تازه وارد دیگه هم از اون ها آگاهی پیدا کنن.%(#f24655)[شاید سوال شما، سوال دیگری هم باشه!]
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
دکتر عسل
@Dr-Rashidi
reza Yousofvand
@ناظم dlrm M.an
و همه ی کسایی که تازه به جمعمون اضافه شدن! -
@Sh-E
سلام ببخشید اینو میگم
من فک کردم شما از قدیمیا هستی ... خودتم که ورودیه سال نود و نه ی@Kosar-Kelyabi در خوش آمد گویی به ماه هایی که تازه به جمعمون پیوستن! گفته است:
@Sh-E
سلام ببخشید اینو میگم
من فک کردم شما از قدیمیا هستی ... خودتم که ورودیه سال نود و نه ی -
@Sh-E
سلام ببخشید اینو میگم
من فک کردم شما از قدیمیا هستی ... خودتم که ورودیه سال نود و نه ی@Kosar-Kelyabi در خوش آمد گویی به ماه هایی که تازه به جمعمون پیوستن! گفته است:
@Sh-E
سلام ببخشید اینو میگم
من فک کردم شما از قدیمیا هستی ... خودتم که ورودیه سال تود و نه یمنم دقیقا چک کردم دیدم 20 روز زودتر از من اومدن ایشون
خدا شاهده فک کردم یه سه چهارسالی هس که عضون -
@Sh-E
سلام ببخشید اینو میگم
من فک کردم شما از قدیمیا هستی ... خودتم که ورودیه سال نود و نه ی -
@Kosar-Kelyabi در خوش آمد گویی به ماه هایی که تازه به جمعمون پیوستن! گفته است:
@Sh-E
سلام ببخشید اینو میگم
من فک کردم شما از قدیمیا هستی ... خودتم که ورودیه سال تود و نه یمنم دقیقا چک کردم دیدم 20 روز زودتر از من اومدن ایشون
خدا شاهده فک کردم یه سه چهارسالی هس که عضون -
استاد ریش سفید
خیلی ممنون که متذکر شدید:| -
استاد ریش سفید
خیلی ممنون که متذکر شدید:|@Mr-Fantastic در خوش آمد گویی به ماه هایی که تازه به جمعمون پیوستن! گفته است:
استاد ریش سفید
استاد ریش سفید
یه جوری گفتی پیشکسوت با خودم فک کردم صدو خورده ای سالته
-
به نظرم کار قشنگی بود
ممنونم که حواستون به انجمن هست و کمکمون میکنید
️
-
خیلی ممنونم که این تاپیک رو زدید من تازه اومدم وبا هیچی آشنا نبودم ولی وقتی که تاپیک شما رو خوندم خیلی چیزا برام روشن شد
-
همیشه اکانتِ نو نشان از جدید بودن نیست رفقا
- تیکه نیست گارد نگیرین=/
مرسی از تاپیک ایده ی قشنگیه
@Saahaar فک کنم الان 5امین بار بود که این پستتو ادیت کردی آره؟
-
@Jewel-Wasp در خوش آمد گویی به ماه هایی که تازه به جمعمون پیوستن! گفته است:
@Saahaar غک کنم الان 5امین بار بود که این پستتو ادیت کردی آره؟
-
@Jewel-Wasp الان خودمم مال خودمو ادیت کردم