-
@_NiLOo_ الان سرما خوردی نیلوفر خانوم؟
@Jewel-Wasp در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@_NiLOo_ الان سرما خوردی نیلوفر خانوم
ب لطف خدا بله
-
@_NiLOo_ الان سرما خوردی نیلوفر خانوم
ب لطف خدا بله
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۲۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_NiLOo_ ببخشید می تونم بپرسم کجا زندگی می کنید
-
@_NiLOo_ ببخشید می تونم بپرسم کجا زندگی می کنید
'گرگانم
-
'گرگانم
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_NiLofaR_ اها با خودم گفتم این موقع سال کی سرماخوردگی می گیره اونم همونطور که خو دتون گفتین بعد چن سال!!
-
@_NiLofaR_ اها با خودم گفتم این موقع سال کی سرماخوردگی می گیره اونم همونطور که خو دتون گفتین بعد چن سال!!
@_NiLofaR_ اها با خودم گفتم این موقع سال کی سرماخوردگی می گیره اونم همونطور که خو دتون گفتین بعد چن سال!!
اینجا سرده ..چند روز پیش آبشار رفتیم اینجوری شد..
-
اینجا سرده ..چند روز پیش آبشار رفتیم اینجوری شد..
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۲۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_NiLofaR_ به لطف خدا زود خوب میشین
-
@_NiLofaR_ به لطف خدا زود خوب میشین
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۲۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین که نمیشه رفت به یه غریبه گفت «شما خیلی قشنگین» و برداشت بدی هم ازش نشه، یعنی روابط اجتماعی خیلی سخت و پیچیدهست
- واقعن
- واقعن
-
همین که نمیشه رفت به یه غریبه گفت «شما خیلی قشنگین» و برداشت بدی هم ازش نشه، یعنی روابط اجتماعی خیلی سخت و پیچیدهست
- واقعن
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
- واقعن
واس دخترا میشه مشکلیم نداره :|
نیگا :|
شما خیلی قشنگین - واقعن
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://uupload.ir/view/es1n_video_2020-06-11_06-32-25.mp4/
من دیگه حرفی ندارم
-
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
- واقعن
شما خیلی قشنگیننوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده@_NiLofaR_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@chakisaldva در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
- واقعن
شما خیلی قشنگین#نه_به_تبعیض_علیه_مردان
- واقعن
-
@_NiLofaR_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@chakisaldva در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
- واقعن
شما خیلی قشنگین#نه_به_تبعیض_علیه_مردان
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter
#تبعیض_نیست_اگه_بگی_صورتت_کبود_میشه - واقعن
-
Bad Fighter
#تبعیض_نیست_اگه_بگی_صورتت_کبود_میشهنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jewel-Wasp خو چرا اونا بگن؟
نکنه شما هم خانمی -
@Jewel-Wasp خو چرا اونا بگن؟
نکنه شما هم خانمینوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter
نه داداش من پسرم ولی اگه من یا تو به یه خانومی اینو بگیم با کفش هاش میاد تو صورتت -
Bad Fighter
نه داداش من پسرم ولی اگه من یا تو به یه خانومی اینو بگیم با کفش هاش میاد تو صورتتنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jewel-Wasp حتی عمم؟
-
@Jewel-Wasp حتی عمم؟
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter نه واسه فامیل فک نکنم اشکالی داشته باشه ولی باز برای من خیلی واسم جالب نیست که اینو بگم مثلا چی بگم عمه تو خیلی زییییباااایییی اونموقع احساس می کنم به عمم فحش میده
-
Bad Fighter نه واسه فامیل فک نکنم اشکالی داشته باشه ولی باز برای من خیلی واسم جالب نیست که اینو بگم مثلا چی بگم عمه تو خیلی زییییباااایییی اونموقع احساس می کنم به عمم فحش میده
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jewel-Wasp نه چون عمه من زیبا نیست
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موضوع دیگه ای واسه تلف کردن وقت ندارین؟
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hosein81 من همزمان دارم انشامو تایپ می کنم....
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hosein81 عمه به این مهمی؟!