درک کردن
-
سلام بچه ها شماها وقتی پدر و مادرتون سر همه ی موضوع ها درکتون نمیکنن چیکار میکنین؟...اینکه درس میخونین ولی نمیبینن اینکه ملاحظه میکنین ولی درک نمیکنن اینکه محبت میخواین ولی نمیکنن
میشه بهم راهکار بدین که چیکار کنم برام عادی شه حرفاشون اینقدر اذیتم نکنه باورم بشه که از ته دلشون نیست مخصوصا باباها...راهکاری دارین که بشه خوبشون کرد؟ -
سلام بچه ها شماها وقتی پدر و مادرتون سر همه ی موضوع ها درکتون نمیکنن چیکار میکنین؟...اینکه درس میخونین ولی نمیبینن اینکه ملاحظه میکنین ولی درک نمیکنن اینکه محبت میخواین ولی نمیکنن
میشه بهم راهکار بدین که چیکار کنم برام عادی شه حرفاشون اینقدر اذیتم نکنه باورم بشه که از ته دلشون نیست مخصوصا باباها...راهکاری دارین که بشه خوبشون کرد؟ -
اره وقتی دارن شروع میکنن به غر زدن هنزفری بزار ک نشنوی اینجوری دلخور هم نمیشی
به این فکر کن مخصوصا بابات ادم تنهاییه و جز تو و خانوادت هیچکسو نداره پس وقتی خسته و کوفته از سر کار میاد و از اون همه جون کندن و پول در اوردن هیچیش به خودش نمیرسه حق داره یکم غر بزنه
بعضی وقتا مشکل از حرفای اونا نیس از دل ماس ک هنوز نفهمیده از داد زدن های اونی ک برای خودمون میگه ناراحت بشه یا اونی ک داره برای خودش میگه -
میشه بهم راهکار بدین که چیکار کنم برام عادی شه حرفاشون اینقدر اذیتم نکنه باورم بشه که از ته دلشون نیست مخصوصا باباها...راهکاری دارین که بشه خوبشون کرد؟@_fatemeh_ هیچکی بی گناه نیست و پدر مادرهاهم گاهی اوقات اشتباه میکنن
اما بدلیل مقامی که دارن نباید چیزی بهشون گفت
ولی...
بنظرمن با مادرت یا پدرت(هرکدوم که باهاشون راحتی(از خواسته هات،نیازات و....)بگو.....البته یه گوشه خلوت ،اروم و با زبون خوش این چیزارو بگو و از مامانت یا بابات که داره حرفاتو گوش ممیده بخواه که به حرفات فکر کنن
همیشه بهترین راه حل مشکل حرف زدنه
درضمن اگه داد بزنی اندازه صداتو میشنون ولی اگه اروم حرف بزنی به حرف هایی که میگی دقت میکنن -
@_fatemeh_ هیچکی بی گناه نیست و پدر مادرهاهم گاهی اوقات اشتباه میکنن
اما بدلیل مقامی که دارن نباید چیزی بهشون گفت
ولی...
بنظرمن با مادرت یا پدرت(هرکدوم که باهاشون راحتی(از خواسته هات،نیازات و....)بگو.....البته یه گوشه خلوت ،اروم و با زبون خوش این چیزارو بگو و از مامانت یا بابات که داره حرفاتو گوش ممیده بخواه که به حرفات فکر کنن
همیشه بهترین راه حل مشکل حرف زدنه
درضمن اگه داد بزنی اندازه صداتو میشنون ولی اگه اروم حرف بزنی به حرف هایی که میگی دقت میکننZaraa اخه حرفاتو نمیشونون گوش نمیدن به حرف ادم..همش فکر میکنن حرف درست رو اونا میگن...نمیخوان حرفاتو گوش بدن
-
Zaraa اخه حرفاتو نمیشونون گوش نمیدن به حرف ادم..همش فکر میکنن حرف درست رو اونا میگن...نمیخوان حرفاتو گوش بدن
@_fatemeh_ در درک کردن گفته است:
Zaraa اخه حرفاتو نمیشونون گوش نمیدن به حرف ادم..همش فکر میکنن حرف درست رو اونا میگن...نمیخوان حرفاتو گوش بدن
من بابام اینجوریه
ولی همیشه با مامانم حرف میزنم بخوامم هرکاری کنم اول به مامانم میگم و بعدش مامانم بابامو راضی میکنه
لازم به گفتنه مامانمم خیلی سختگیره اما دلیلهای منطقی براش میارم
اگه بازم گوش نکرد از راه احساسی وارد میشم -
اره وقتی دارن شروع میکنن به غر زدن هنزفری بزار ک نشنوی اینجوری دلخور هم نمیشی
به این فکر کن مخصوصا بابات ادم تنهاییه و جز تو و خانوادت هیچکسو نداره پس وقتی خسته و کوفته از سر کار میاد و از اون همه جون کندن و پول در اوردن هیچیش به خودش نمیرسه حق داره یکم غر بزنه
بعضی وقتا مشکل از حرفای اونا نیس از دل ماس ک هنوز نفهمیده از داد زدن های اونی ک برای خودمون میگه ناراحت بشه یا اونی ک داره برای خودش میگهMono حرفاتون واقعا قانعم کرد ...ممنونم که جواب دادید
-
با 2 جمله اولت مخالفم
-
@_fatemeh_
اینکه درس میخونین ولی نمیبینن اینکه ملاحظه میکنین ولی درک نمیکنن
اینا غلطن
طرز فکرت غلطه -
با 2 جمله اولت مخالفم
@جهاد میدونم اولیش یکم مورد داره
ولی بخدا دومیشو راست میگممممم
-
فشار کنکوره
منم اینجوری بودم
رفته رفته حل میشه
چطور شخصیتی داری؟
طنز
جدی
و...
کدوم؟ -
فشار کنکوره
منم اینجوری بودم
رفته رفته حل میشه
چطور شخصیتی داری؟
طنز
جدی
و...
کدوم؟@جهاد هیچکدونم ...ولی همش با خودمم وتنهام
-
@جهاد هیچکدونم ...ولی همش با خودمم وتنهام
@_fatemeh_ اها مشکلت همینه دیگه
چند سالته -
وقت داری بیا پی وی کامل توضیح بدم
-
@_fatemeh_ اها مشکلت همینه دیگه
چند سالته@جهاد 19.
-
@جهاد 19.
این پست پاک شده! -
Mono حرفاتون واقعا قانعم کرد ...ممنونم که جواب دادید
-
منم خیلی از این موضوع اذیت میشم و خودمم زود قاطی میکنم گاهی وقتا
ولی الان شرایط بهتره
چون باهاشون صحبت کردم
مخصوصا پدرم
کاملا حل نشده ولی میشه یواش یواش
بابای من حتی بعضی وقتا حرف میزنمم گوش نمیده سرش تو گوشیه
و این منو خیلی ناراحت تر میکنه
خیلی وقتا به این نتیجه میرسم که اصلا با حرف زدن هم نمیتونم حلش کنم چون من یچیز دیگه میگم اونا یچیز دیگه
بهرحال تا جایی ک تونستم با حرف حل کردم الان یمقدار شرایط بهتره
ولی خب یه جاهایی واقعا کم میارم و ب این نتیجه میرسم که به یه مشاور نیاز دارم که هم با اونا حرف بزنه هم با من
ولی خب الان موقع این کارا نیست
و اینکه روحیات ما دخترا با مادرامون سازگارتره
درسته من یه خش بیفته به دست بابامم ضعف میکنم و خیلی رو خوشحال یا ناراحت بودنش حساسم
ولی خیلی از موضوعاتو نمیتونم بگم حتی اگ بگم مشکل دو برابر میشه و اینجور وقتا مامانم و انتخاب میکنم
و اینکه بدونید چه وقتایی باهاشون صحبت کنید خیلی مهمه
چون بعضی اوقات فکر پدرا مشغوله و حواسشون به ما که زود ناراحت میشیم نیست -
میشه بهم راهکار بدین که چیکار کنم برام عادی شه حرفاشون اینقدر اذیتم نکنه باورم بشه که از ته دلشون نیست مخصوصا باباها...راهکاری دارین که بشه خوبشون کرد؟@_fatemeh_ سلام ببینید پدر مادر های ما حق دارند مخصوصا تو این سن اون ها نگران ما هستند اما چون متاسفانه در این زمینه آموزش ندیدن که چطور به ما کمک کنند مخصوصا تو این سن، برای همین این کار ها رو میکنن اما واقعا اگه امتحان شون کنید هیچی ته دلشون نیست جز خوشبختی ما...
به نظر من شما یه وقتی که پدر و مادرتان کاری ندارند بذارید و با آنها حرف بزنید اگه هم یه حرفی هست که نمیتونید بهشون بگید روی کاغذ براشون بنویسید یا تو واتساپ یا جای دیگه ای بهشون پیام بدین. و اون ها رو مطمئن و خاطر جمع کنید که به فکر درس ها تون هستید و .... و هر چی که توی دلتون هست رو بهشون بگید. مسلما شما رو درک میکنن چون بالاخره اون ها هم یه زمانی دوران جوانیشون رو گذروندن.
در آخر هم یادتون باشه که فقط خود شما هستید که رهبر خودتون هستید و هیچکس نمی تونه مانع شما از رسیدن به اهداف و کار ها تون بشه پس به خودتون ایمان داشته باشید و از دست اون ها هم دلخور نشین