تعویق کنکور سراسری
-
به سان خورشید والسلام
من دیگه رددددددددددد دادم@جهاد همه رد دادن
-
یه چیزی رو خوب میدونم هر چقدر کنکور بیفته عقب، شما جز خستگی نصیب تون نمیشه بماند که چقدر از کار های دیگه عقب میفتید
به سان خورشید در تعویق کنکور سراسری گفته است:
یه چیزی رو خوب میدونم هر چقدر کنکور بیفته عقب، شما جز خستگی نصیب تون نمیشه بماند که چقدر از کار های دیگه عقب میفتید
از حرف خودتون وام میگیرم اونی ک ارزو ها و هدف ها ی بزرگ داره احتمالا انگیزه بزرگ هم داره ... اونی هم ک انگیزه بزرگ داره بعید میدونم خسته بشه ... همه هم مثل هم نیستن کم نیستن ادمایی ک خیلی هم تلاش کردن ولی الان دلشون نمیخواد با این وضع کنکور بدن
-
به سان خورشید در تعویق کنکور سراسری گفته است:
از حرف خودتون وام میگیرم اونی ک ارزو ها و هدف ها ی بزرگ داره احتمالا انگیزه بزرگ هم داره ... اونی هم ک انگیزه بزرگ داره بعید میدونم خسته بشه ... همه هم مثل هم نیستن کم نیستن ادمایی ک خیلی هم تلاش کردن ولی الان دلشون نمیخواد با این وضع کنکور بدن
-
سلام دوستان آلایی
https://www.farsnews.ir/my/c/33008
اگه خواستین از طریق این سایت میتونید از تعویق کنکور حمایت کنید
فقط کافیه بزنید روی لینک و بعد از اینکه وارد سایت شدین بزنید روی گزینه ی حمایت میکنمدانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
انسانیا
ریاضیا@Sh-E
-
@nafas-m در تعویق کنکور سراسری گفته است:
به سان خورشید شما کرونا رو شوخی برداشتین کرونا اگر بگیرین در اون لحظه اگر پزشکی هم قبول بشین زنده بمونینم تا اخر عمر ریتون درگیره و اسم خواهید داشت
نه خواهرم شوخی نگرفتم.
کنکور امسال ۳ ساعت بیشتر نیست در این سه ساعت، مثل امتحانات نهایی، از وزارت بهداشت برای نظارت ، نیرو فرستاده میشه ضمن اینکه تعداد حوضه های امتحانی در سطح شهر از یک دانشگاه، به شمار بیشتری از مکان ها مثل دبیرستان ها و هنرستان ها، افزایش پیدا کرده.
اما تاکید من حداقل، بر زحمتی ست که کشیدم و این حق من هست که بتونم نتیجه عمل رو ببینم.
در حال حاضر سدی بر سر راه ماست به نام کنکور.
متاسفانه زندگی ما شده کنکور چاره ای هم نداریم. -
لطفا وقتی حرفی میزنین، چک کنین که حتما یه خبرگزاری معتبر اونو تایید کرده باشه!
کم شدن تعداد سوالات کنکور فقط در حد یه پیشنهاده و اعلام شده که اگه موج دوم پیک کرونا همچنان ادامه داشته باشه و سازمان سنجش همچنان مصر باشه که تاریخ کنکور رو به زمانی که موج کاهش پیدا کرده باشه، منتقل نکنه و در زمان مقرر فعلی برگزار کنه، اون موقع این موضوع به صورت یه طرح دو فوریتی به مجلس اعلام میشه .
با توجه به اینکه آمار کرونا داخل تهران دوباره داره بالا میگیره و محدودیت ها دوباره دارن اعمال میشن، نماینده ی تهران پیگیری کننده ی این موضوعه . من این حرفارو به استناد خبرگزاری فارس گفتم .آخرین خبری هم که از داستان کنکور اومد بیرون، ویدیویی بود که وزیر بهداشت گرفت و توش گفته بود که با توجه به اینکه طراحان سوال کنکور کارشناسی و دکترا الآن تو قرنطینه هستن و این حرفا نمیشه کنسلش کرد که خب کنسل شد . تامام!
-
کم شدن تعداد سوالات کنکور فقط در حد یه پیشنهاده و اعلام شده که اگه موج دوم پیک کرونا همچنان ادامه داشته باشه و سازمان سنجش همچنان مصر باشه که تاریخ کنکور رو به زمانی که موج کاهش پیدا کرده باشه، منتقل نکنه و در زمان مقرر فعلی برگزار کنه، اون موقع این موضوع به صورت یه طرح دو فوریتی به مجلس اعلام میشه .
با توجه به اینکه آمار کرونا داخل تهران دوباره داره بالا میگیره و محدودیت ها دوباره دارن اعمال میشن، نماینده ی تهران پیگیری کننده ی این موضوعه . من این حرفارو به استناد خبرگزاری فارس گفتم .آخرین خبری هم که از داستان کنکور اومد بیرون، ویدیویی بود که وزیر بهداشت گرفت و توش گفته بود که با توجه به اینکه طراحان سوال کنکور کارشناسی و دکترا الآن تو قرنطینه هستن و این حرفا نمیشه کنسلش کرد که خب کنسل شد . تامام!
@Sh-E در تعویق کنکور سراسری گفته است:
-
@Sh-E مرسی سما جان خیلی خوب گفتی
-
درک میکنم که سرتون تو درس و کتاب باشه و اخبار رو زیاد چک نکنین اما دو روزی یه بار حداقل به این لینک سر بزنین . از خبرگزاری های مختلف، اخبار مربوط به کنکور رو میذاره و شمارو نسبت به مطالب آگاه نگه میداره .
https://www.shahrekhabar.com/tag/کنکور
خبر کاهش تعداد سوالات کنکور هم مربوط به%(#ff0000)[12 تیر ماهه] . این ینی زیادی قدیمیه و اگه لینک زیر رو ببینین، میگه صرفا در حد یه پیشنهاده که به مجلس ارائه شده .
https://snn.ir/fa/news/859098/کاهش-تعداد-سوالات-کنکور-تنها-یک-پیشنهاد-است-برگزاری-آزمون-سراسری-همچنان-در-زمان-مقرر%(#3cff00)[اینم لینک مربوط به داستان کنکور برای تاریخ یکشنبه 29 تیرماه 1399 از روزنامه ی "دنیای اقتصاد" ...]
https://www.shahrekhabar.com/analysis/159509904071450%(#00fff7)[اینم لینک مربوط به تاریخ شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۴۶ از روزنامه ی آنلاین "همشهری" ...]
https://www.hamshahrionline.ir/news/532066/برگزاری-کنکور-سراسری-هم-به-تعویق-افتاد#ref=shahrekhabar%(#dc07eb)[و لینک مربوط به تاریخ یکشنبه 29 تیر 1399 ساعت 00:03 بامداد روزنامه ی " اقتصاد نیوز" ...]
https://www.shahrekhabar.com/analysis/159510138018796دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
romisa -
آقا بس دیگه ول کنید /کنکور هم شده واسه ما ایرانی ها بهونه /تو کره جنوبی هم کنکور داریم اما مثل ما این قدر حرف نمیزنن /اینو بدونید اگه کنکور نبود /ما ها رو میفرستادن دانشگاه های چرت و پرت بعد کسایی که پول و .. داشتن میرفتن دانشگاه های خوب درس میخوندن .
-
بله دوستان درست می فرمایند.
خدایا یه مغز اهنی به ما عنایت بفرما -
به سان خورشید والسلام
من دیگه رددددددددددد دادم@جهاد در تعویق کنکور سراسری گفته است:
به سان خورشید والسلام
من دیگه رددددددددددد دادمدعا کن خدا یه مغز اهنی به ما کم ظرفیت ها بده
واقعا سخته -
@جهاد در تعویق کنکور سراسری گفته است:
به سان خورشید والسلام
من دیگه رددددددددددد دادمدعا کن خدا یه مغز اهنی به ما کم ظرفیت ها بده
واقعا سخته -
به سان خورشید
خدا از همه عدم آگاهی رو بگیره که دچار این چالش ها نشن . آمین ...@Sh-E در تعویق کنکور سراسری گفته است:
به سان خورشید
خدا از همه عدم آگاهی رو بگیره که دچار این چالش ها نشن . آمین ...آمین
-
وقتی وزیر میگه از 15 شهریور مدارس بازه
من: داداچ چیزی زدی؟ -
وقتی وزیر میگه از 15 شهریور مدارس بازه
من: داداچ چیزی زدی؟ -
بله صحیح میفرمایین اسپم محسوب میبشه
ولی یه چیز میگم برادرانه
دوستان عزیزی که دارین جوش کنکورو میزنین اینو در یاد داشته باششین که این ماه ماه پرتاپه
خیلیا دارن میخونن که از شما جلو بزنن و خیلی ازکنکوریا یواش یواش کنار کشیدن
پس غنیمت بشمورین
وقت اینکه سوخت جت رو استفاده کنیم و از جمع کثیری جلو بزنیم
تعویق هم انجام نخواهد شدددددددددددد
هی فکرتون مشغول نکنین
تامام -
@جهاد ما که قرار نیس بریم مدرسه ... شما جوش چی رو میزنین؟ بعدشم فک نمیکنین این جاش تو شادکده ی جوکیسم بود و اینجا الآن اسپم محسوب میشه؟
@Sh-E برعکس تو اینهمه دعوا دلمون وا شد