-
Mohandes.mohamad در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سمیرا۹۶۹۶ ناموسن کجای رشتش ترس داره که بخان فرار کنن
خودم به شخصه از اول دبیرستان از هرچی زیست و هرچی مربوط به بدن بود بدم میومد
از دکتر شدنم بدم میاد
چون از امپول میترسم
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohandes.mohamad منم همین طوری بودم و در عوض عاشق ریاضی ... کلی المپیاد رفتم مرحله دوم هم رفتم ...حتی کنکور ریاضی دادم رتبم ۳۰۰۰ شد...اما الان میخام پزشک بشم... و خواهم شد
-
Mohandes.mohamad منم همین طوری بودم و در عوض عاشق ریاضی ... کلی المپیاد رفتم مرحله دوم هم رفتم ...حتی کنکور ریاضی دادم رتبم ۳۰۰۰ شد...اما الان میخام پزشک بشم... و خواهم شد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسمیرا۹۶۹۶ ایشالا
-
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه بازار کار رشته های دیگه توپ میشد!!!قطعا این همه افراد در تجربی جمع نمیشدند
-
Mohandes.mohamad بی کاری
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسمیرا۹۶۹۶ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mohandes.mohamad بی کاری
بی کاری؟چیزی که الان از همه بیشتر لازمه مهندسه
وگرنه تو هر خیابون اصلی که میری 60 تا مطب دکتر هست
الان واست یه طومار رشته مهندسی میتونم بگم که به خاطر نبودنش مال و اموال و فقر و حتی جون آدما رو داره به فنا میده -
سمیرا۹۶۹۶ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mohandes.mohamad بی کاری
الان واست یه طومار رشته مهندسی میتونم بگم که به خاطر نبودنش مال و اموال و فقر و حتی جون آدما رو داره به فنا میدهنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mohandes.mohamad بی کاری
الان واست یه طومار رشته مهندسی میتونم بگم که به خاطر نبودنش مال و اموال و فقر و حتی جون آدما رو داره به فنا میدهمهندس جون...تابستون بیا باهم حرف بزنیم!!!یه پروژه داریم ..نیاز به همکاری با دانشجو های توپ و با ذهن مهندسی هست!!!
-
Mohandes.mohamad بی کاری
الان واست یه طومار رشته مهندسی میتونم بگم که به خاطر نبودنش مال و اموال و فقر و حتی جون آدما رو داره به فنا میده -
Reza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mohandes.mohamad بی کاری
الان واست یه طومار رشته مهندسی میتونم بگم که به خاطر نبودنش مال و اموال و فقر و حتی جون آدما رو داره به فنا میدهمهندس جون...تابستون بیا باهم حرف بزنیم!!!یه پروژه داریم ..نیاز به همکاری با دانشجو های توپ و با ذهن مهندسی هست!!!
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 با کمال میل
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مطمعن باشین همه اینا ده سال دیگه برعکس میشه
مصل چندسال پیش که همه میرفتن رشته ریاضی که مهندس بشن ولی حالا بزور بچهارو میفرستن رشته ریاضی
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین -
Reza.Tah عذر میخام شما مگه توی کدوم شهر زندگی می کنید؟؟؟ والا استان ما که صنعتی همین طوری مهندس بیکار هست هر کدومشونم کلی اطلاعات دارند..
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسمیرا۹۶۹۶ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Reza.Tah عذر میخام شما مگه توی کدوم شهر زندگی می کنید؟؟؟ والا استان ما که صنعتی همین طوری مهندس بیکار هست هر کدومشونم کلی اطلاعات دارند..
اطلاعات داشتن یه چیزه...بلد بودن که از اطلاعات استفاده کنند یه چیز دیگه!!!
-
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسمیرا۹۶۹۶ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مهندس چی هستنو بیکارن؟رتبه هاشون چی بوده؟کدوم دانشگاه درس خوندن؟
-
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا به رشته ای که انتخاب کردن علاقه داشتن؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
لایک
-
مطمعن باشین همه اینا ده سال دیگه برعکس میشه
مصل چندسال پیش که همه میرفتن رشته ریاضی که مهندس بشن ولی حالا بزور بچهارو میفرستن رشته ریاضی
گهی زین به پشت و گهی پشت به زیننوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohandes.mohamad نه دیگه سخت در اشتباهی وزارت بهداشت که مثه نظام مهندسی نیست همین طوری فقط دانشجو بگیره هر چقدر نیاز داره میگیره...
-
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وزارت علوم گند زده به همه چی...اون از پایان نامه های واقعا بی نظیری که داره خاک میخوره و این از تدبیرش
ولی وزارت بهداشت انصافا کارش درسته...قبول کارش بی نقص نیست...ولی حداقل یه سری حسن داره!! -
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی قبول کنین وزارت بهداشتم الان چندساله روبه راهه
اززمانی که خانم دستجردی وزیر بود اوضاعش بهتر شد الانم که اقای هاشمی وزیرشده دیگه واقعا به پزشکا رسیده -
Reza.Tah دانشگله های دولتی مثه اراک مکانیک ساخت و تولید خونده با ۴۰۰۰..
دانشگاه تهران مهندسی معماری ۵۰۰...
دانشگاه امیرکبیر حسابداری ۱۵۰۰...
دکترای مدیریت دانشگاه تهران ۱۵۰۰
بازم عرض کنم خدمت توننوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسمیرا۹۶۹۶ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بازم عرض کنم خدمت تونببینید جواب این نقد شما رو اقای حسینی فرد دادند
الان لینکشو میزارم صبر کنید -
بازم عرض کنم خدمت توننوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسمیرا۹۶۹۶
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/20/4443
از دقیقه 29 شروع میشه!!!لطفا نگاه کنید! -
سمیرا۹۶۹۶
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/20/4443
از دقیقه 29 شروع میشه!!!لطفا نگاه کنید!نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 نت ندارم واسه دانلود فیلم!
-
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@javadm328 نت ندارم واسه دانلود فیلم!
بعدا که داشتید حتما دان کنید!!مرسی