-
M.ba78replied to Zahra Mohammadi 1 on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra Mohammadi 1replied to M.ba78 on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 جوابی ندارم
-
tarzan turbo مرسی از پیشنهادت
دارم از شدت خواب غش میکنم ولی خوابم نمیبره -
M.ba78replied to Zahra Mohammadi 1 on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Mohammadi 1 فکرمو چیکار کنم؟
-
M.ba78 دوتا کلوناز پام میزنی به بدن
حله
تا صبح می خوابی
باید با لگد بلندت کنن
البته در جای ایمنی بخواب چون با لگد هم بلند نمیشی
میدونی که چی میگم -
Zahra Mohammadi 1replied to M.ba78 on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اعصابم خورده چیکار کنم؟
خوابمه ولی خوابم نمیبرهیه فیلم بزارین ببینین شاید درحین نگاه کردن خوابتون برد
-
Amin-Mehraji خوبه
-
Zahra Mohammadi 1replied to M.ba78 on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.ba78 حالت خیلی بدیه درکتون میکنم
-
اعصابم خورده چیکار کنم؟
خوابمه ولی خوابم نمیبره -
Amin-Mehrajireplied to nellsaa on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط Amin-Mehraji انجام شده
-
Amin-Mehraji جنگی دعوایی
-
nellsaa
اگر قوه تفکر و تعقل شما هم پایین نیست ملاحظه می کنید که من توی انجمن آلا هستم نه سایت آلا. و توی انجمن هم به بقیه کمک درسی می کنم و هم از دیگران کمک درسی میگیرم مخصوصا توی درس زیست از این دو تا عزیز Virus @Amir-Bernousi ولی توی سایت از دبیرها برای کنکور استفاده نمی کنم.امیدوارم فرق این نکات ریز رو متوجه بشید.
بعدش هم! قبل از شما هم افراد دیگه ای این پیشنهاد رو به من دادن؛ منم جواب اون عزیزان و شما رو دوباره میدم که اگه حس میکنید حرف های من به مذاق تون خوش نمیاد می تونید من رو BAN کنید، البته شما که نه مدیران سایت.
-
این پست پاک شده!
-
جمع کنید دیگه این بحثو
روز عشق روز ازدواج
هر روز زندگی روز عشقه
اینطوری که می بینم خیلی به ازدواج و اینطور چیزا علاقه دارید
اگه راضی باشید خطبه عقدتونو من بخونم
سر رشته ای دارم -
f.noori7979replied to nima H on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط f.noori7979 انجام شده
nima H بله روز عشق ایرانی از قبل اسلام در فرهنگ ما بوده اما روز ازدواج حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) میشه روز عشق باشه چون یکی از مصداق های عشق واقعی در اسلام هستند.
عقاید متفاوته و نظر شماهم محترم
ممنون.قطعا روز خوبیه ان شاءالله که شما هم روز خوبی داشته باشین -
Marziehhhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
https://rahbordemoaser.ir/fa/amp/news/51474
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@Amir-Bernousi
Flightشرایطشو کسی میدونه دقیق؟
-
این پست پاک شده!
-
nima H قطعا روز به این مبارکی روز خوبیه برامون
واقعا ممنونم
منم روز عشق ایرانیان رو قبول دارم و به عنوان یک ایرانی شیعه دوتا روز عشق
روز پنجم اسفند(سپندار مذگان)، با روز 335 از سال یا 29 بهمن در سالشمار کنونی ایرانیان هم روز عشق ایرانیانه... -
nima H دانش آموزان آلاء اخراج شدهreplied to f.noori7979 on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
والا روز عشق اصلی ایرانیا ۵ اسفنده که تو فرهنگ ما از قبل از اسلام بوده. منشائش هم برمیگرده به قرن سوم میلادی؛ قبل از پیامبر و...
اگه دوست داشتید بیشتر بدونید سرچ کنید بعضی سایت ها توضیح کامل دادن
به هر حال اینجا جای بحث عقیدتی نیست. بازش نکنیم بهتره. با احترام به نظر شما من مخالفم باهاتون
روز ازدواج بزرگ دین اسلام رو تبریک میگم به همه شیعیان. امیدوارم روز خوبی باشه واستون
پست 466972 از 846714