-
Doyle نه، اسمش فراق بخاطر کنکوره
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH نه اونم نیس.اسمش نیاز ب حال خوبه. ی اتفاق جدید!مثلا قبولی!
-
SEPEHR ALIZADEH نه اونم نیس.اسمش نیاز ب حال خوبه. ی اتفاق جدید!مثلا قبولی!
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDoyle در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هوم
حالِ خوب
دراومدن ازین تکرار -
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDoyle ای کاش اون بود، بخاطر اونه که باید زجر بکشیم، بدبختی نبود رو تحمل کنیم، کنکور نگو دل شکن
-
دلتون میگیره چیکار میکنید؟
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میرم بیرون فقططط راه میرم بی هدف ...یا هنزفری میزنم سعی میکنم بخابم ... دوش اب سرد ... صحبت با رفقا ... رقص ... اشپزی
خیلی چیزا هس ک ارومم کنه
-
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میرم بیرون فقططط راه میرم بی هدف ...یا هنزفری میزنم سعی میکنم بخابم ... دوش اب سرد ... صحبت با رفقا ... رقص ... اشپزی
خیلی چیزا هس ک ارومم کنه
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbnormal خوشا به حالت که نداری غم دل
-
Doyle در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هوم
حالِ خوب
دراومدن ازین تکرارنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هوم
حالِ خوب
دراومدن ازین تکراراهووم. دراومدن از روز مرگی!
-
@اسمان-آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هوم
حالِ خوب
دراومدن ازین تکراراهووم. دراومدن از روز مرگی!
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDoyle روزمرّگی یا هر روز مرگی
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلاممممممممممممممممم
چقد امروز اینجا سکوته -
Doyle ای کاش اون بود، بخاطر اونه که باید زجر بکشیم، بدبختی نبود رو تحمل کنیم، کنکور نگو دل شکن
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Doyle ای کاش اون بود، بخاطر اونه که باید زجر بکشیم، بدبختی نبود رو تحمل کنیم، کنکور نگو دل شکن
درسته. همه دلگیریا بخاطر کنکور
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی باید در هوای اهمیت ندادن به حرف های دیگران نفس بکشیم
-
Doyle روزمرّگی یا هر روز مرگی
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH اهوم اینم هس..مرگ خویش!
-
کنکور یه دوران خوبه از دستش ندین
-
گاهی باید در هوای اهمیت ندادن به حرف های دیگران نفس بکشیم
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir گاهی هم در هوای نبود دیگران نفس نگه داریم، تا فرصتی دیگر
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Collapse کجاش خوبه با اینکه هنوز تجربش نکردم ولی خیلی سخته
-
Abnormal خوشا به حالت که نداری غم دل
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH دارم زیادم دارم
ینی هرکسی مشکلات خودشو داره ... دارم سعی میکنم بپذیرم شرایطو و از همه چی لذت ببرم ...
همیشه هم یاد جمله ی بابایی میوفتم ک میگف مگه چیزی بالا تر از لذت هس .... -
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Collapse من که خوبی ای ندیدم ازش
-
SEPEHR ALIZADEH دارم زیادم دارم
ینی هرکسی مشکلات خودشو داره ... دارم سعی میکنم بپذیرم شرایطو و از همه چی لذت ببرم ...
همیشه هم یاد جمله ی بابایی میوفتم ک میگف مگه چیزی بالا تر از لذت هس ....نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbnormal میگفت؟
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش الان حداقلش دغدغم کنکور بود
بی هدف
سرگردون
مسخرس -
Doyle سی روز... دارم صاف میشم
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH سی روز چیزی نیست که:)))