-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه جا دارن اعتراض میکنن :| اسرائیلم اضافه شد
-
fatemeh ganjkhanloo
مرسی جیگر
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH فدات شم
-
AMH فدات شم
-
@جهاد در یافتن راهی جز دریافتن نیست برادر
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH بخدا منظورتو نمیگیرم
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abnormal از اون ترکا نیست، باید سمباده زده بشه صاف شه
-
SEPEHR ALIZADEH بخدا منظورتو نمیگیرم
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد سخت نگیر، هر جمله ای کم کم وجهش رو رو نمود میده
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi روغن زیتون هم پر کاربرده ها
-
همه جا دارن اعتراض میکنن :| اسرائیلم اضافه شد
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi توضیح بیشتر لطفا
-
@Amir-Bernousi روغن زیتون هم پر کاربرده ها
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo پرکاربرده ولی گرونه
-
@جهاد سخت نگیر، هر جمله ای کم کم وجهش رو رو نمود میده
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH من زیر دیپلم میگم شمام ئزیر دیپلم بگین
فک نکنم من تا سال ها منظورتو بفهمم -
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
سمباده
بخاطر اب و هوام میشه -
SEPEHR ALIZADEH خرید و فروشی هست ایا ؟
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo بله، حال ایشون، قیمت بالا گفتن، پیشنهادات رو داریم با اضافه کردن تبصره حل میکنیم
-
fatemeh ganjkhanloo پرکاربرده ولی گرونه
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi عععههه ببخشید راس میگین خب پس همون وازلین اقتصاد مقاومتی هم هس
-
@Amir-Bernousi توضیح بیشتر لطفا
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد
در خونه نتانیاهو ریختن مردم که داری میچاپی توهم، داری گند میزنی مثل ترامپ، بیا گورتو گم کن زودتربرنوسی، آلا
:| -
@Amir-Bernousi
سمباده
بخاطر اب و هوام میشهنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی سوهان :|
-
@جهاد
در خونه نتانیاهو ریختن مردم که داری میچاپی توهم، داری گند میزنی مثل ترامپ، بیا گورتو گم کن زودتربرنوسی، آلا
:|نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi او یس
عجببببببببببببب -
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا لایک نمیکنین
من همه رو لایک میکنم ولی شما نه -
SEPEHR ALIZADEH من زیر دیپلم میگم شمام ئزیر دیپلم بگین
فک نکنم من تا سال ها منظورتو بفهممنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد پیرو حرف کسی باشم که نامش حافظ است
عاقبت روزی بیابیم کام را ما بارز است -
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیلم سه تیغ اره ای رو کی دیده؟
-
fatemeh ganjkhanloo بله، حال ایشون، قیمت بالا گفتن، پیشنهادات رو داریم با اضافه کردن تبصره حل میکنیم
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH تو چه قرنی داریم زندگی میکنیم؟ قرن 21 قرن خرید و فروش حال
کاش واقعا یه همچین مغازه ای بود که میتونستی حال مورد علاقتو بخری و با حال الانت عوض کنی