-
چقدر دوباره گذشته داره برام یادآور میشه
روز آخری هم نمیخوای بیخیال تودلی بشی مریم؟
ن میخوام باتودلی خودم حرف بزنم
چون خدا میدونه کی دوباده رمز اکانتم بهم بدن -
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH چه عالی افرین
اره بعضی نکات فرارن -
AMH کنکوریوم رو داشتم میزدم از صبح، عمومی رو تایمی زدم، تخصصی یه ذره ریز تر نکته داره، دارم با کتاب ها پیش میرم
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH خدا رو شکر، من هم امروز خوب بود اوضام خوشبختانه
خداروشگر ایشالله همیشه موفق باشید
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH بله خب ولی من کلاس نهم که بودم همش فکر میکردم که از دهم میخوام برا کنکور بخونم ولی یه سال تقریبا به عقب اوفتاد
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo درسته عزیزه دلم
-
حرف شد از پاسارگاد
اولین سفر بدون خانوادم
هنوز اون شب رو یادمه
چقدر گریه کردم
اینجور مواقع بابام باهام حرف میزنه
بابا تو دیگه خانوم شدی
بعضی کارا هستن ک باید خودت تنهایی انجام شون بدی
وقتی رفتی دانشگاه مجبوری تنهایی سفر کنی
باید یاد بگیری چجوری از خودت محافظت کنی
(تک تک حرفاش رو ب ذهن سپردم)
والان اون دختر تنها مسافرت میکنه
کارای اداری ش رو انجام میده
تنهاکارای پیوند برادرش رو انجام میده (هرچند دایی م خیلی کمکم کرد اما بخاطر شغلش من سفر هارو انجام دادم)
اینقدری مستقل شده و تجربه پیدا کرده ک حرف آخر خانواده رو میزنه
و حرف حرف مریم هست
سخته خیلی ،خیلی
نمیدونم شاید اگه برمیگشتم ب روزای اول زندگیم
بازم انتخاب میکردم همین دخترباشم یا ن -
AMH خدا رو شکر، من هم امروز خوب بود اوضام خوشبختانه
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH شماچطور درس میخونید؟؟
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH چه خوب ولی میدونی اینکه امروز روز خوب یا بدی بوده به دید شما هم بستگی داره امیدوارم همیشه به همه روزای زندگیت با دید خوب نگا کنی
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo اگه هر روز بخودت این رو بگی، همیشه دیر میشه
بالاخره باید از یه جایی شروع شه -
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo سلام دلبرگم خوبی ؟؟
اره عزیزم بهتر شدم خداروشکر -
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH ممنون
اره عالی بود امروز خدارشکر -
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH مچکر شما هم همینطور ولی فکر میکنم یکم دیره
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH سلام خواهر خوبی ؟
حالت بهتره امروز؟ -
AMH قربان شما چخبر از درسا
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo موفق باشید
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH سلام ای ام اچ، چطوری؟
من خوبم شما خوبید؟؟
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH اره خو یه چند روزی میشه شروع کردم
-
AMH سلام ای ام اچ، چطوری؟
پست 466167 از 846714