-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Sh.E کنکور ندارید یعنی؟
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH اره خب ولی دعوا تاثیر داره منم خودم دوستامو دعوا میکنم برن درس بخونن و جواب میده ولی کسی منو دعوا نمیکنه
-
کسی دلش میخواد دعوا بشه، بگه ... من خوب بلدم دعوا کنم . aida saadati
-
AMH نه به دل میگیرم
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH عجب پ بگیر
-
SEPEHR ALIZADEH معلومه که دارم ... هنوز دانش آموزم باور کنین ... فک کنم از خیلیا ولی اینجا کوچیکتر باشم ...
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to Sh.E on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sh.E چن سالتونه مگه ؟
منم کوچیکم از همه بچه های کلاسمونم کوچیک ترم -
AMH چی رو؟
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Sh.E ریاضی دوازدهمreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo دوازدهمی هستین؟
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to Sh.E on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sh.E نه یازدهم
-
Sh.E حرف کوچیکی باشه من 26 شهریور 81 ام، پنج روز دیرتر بود الان داشتم الکتریسیته فیزیک رو میخوندم جا دینامیک
-
Sh.E ریاضی دوازدهمreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo خو پ ازت بزرگترم ... عیچی نگو!
-
AMH مگه میگیرن
-
SEPEHR ALIZADEH من کوچیکترم
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH واقعا من دقیقا دو روز و یه سال از شما کوچیکترم
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to Sh.E on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sh.E نه بابا شما بزرگوارید
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH من از خیرش گذشتم ولش
380689/846714