-
خانومِ_دوست_داشتنی من کتبی 19/5 شدم تاثیر نداره اگه برم مامایی؟
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 نه!!
مامایی دانشگاه خوب حداقل رتبه 7000 میخواد!! به این سادگیا نیست ولی با رتبه 20000 میتونی زیست سلولی مولکولی شهر خودتون رو بری(بطور مثال) -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خانومِ_دوست_داشتنی اره خب خطرناکه ولی رعایت کنی درست چیزی نمیشه
نگران نباشنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker انشالله که هرچه زودتر بره
-
@نگار-0 نه!!
مامایی دانشگاه خوب حداقل رتبه 7000 میخواد!! به این سادگیا نیست ولی با رتبه 20000 میتونی زیست سلولی مولکولی شهر خودتون رو بری(بطور مثال)نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@نگار-0 نه!!
مامایی دانشگاه خوب حداقل رتبه 7000 میخواد!! به این سادگیا نیست ولی با رتبه 20000 میتونی زیست سلولی مولکولی شهر خودتون رو بری(بطور مثال)نه بابا در حد تهران و اصفهان میخوام ..تازه من توقعم پایینه خانواده پزشکی میخوان
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir ادل عالیه
-
ramses kabir ادل عالیه
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker فوق العاده اس
-
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@نگار-0 نه!!
مامایی دانشگاه خوب حداقل رتبه 7000 میخواد!! به این سادگیا نیست ولی با رتبه 20000 میتونی زیست سلولی مولکولی شهر خودتون رو بری(بطور مثال)نه بابا در حد تهران و اصفهان میخوام ..تازه من توقعم پایینه خانواده پزشکی میخوان
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 اصفهان نمیدونم ولی تهران دانشگاه ایران حداااااقل 1000 باید باشی که یکم پایین ترش (400 تا 600)میتونی پزشکی بری بومی گزینی خیلی تاثیر داره
-
@نگار-0 اصفهان نمیدونم ولی تهران دانشگاه ایران حداااااقل 1000 باید باشی که یکم پایین ترش (400 تا 600)میتونی پزشکی بری بومی گزینی خیلی تاثیر داره
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@نگار-0 اصفهان نمیدونم ولی تهران دانشگاه ایران حداااااقل 1000 باید باشی که یکم پایین ترش (400 تا 600)میتونی پزشکی بری بومی گزینی خیلی تاثیر داره
مامایی میخوام سهمیه 5%هم دارم
-
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مامایی میخوام سهمیه 5%هم دارم
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 ازمون ازمایشی میری؟ ترازت رو بگو یا یه شات از درصدات برات کامل میگم کجا و چه رشته ای
-
@نگار-0 ازمون ازمایشی میری؟ ترازت رو بگو یا یه شات از درصدات برات کامل میگم کجا و چه رشته ای
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی قبلا گرفتم ولی حتی 11000هم مامایی اصفهان اوردن
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش کنکور برحسب معدل بود.....
-
ramses kabir واییی اینا محشرنننن
-
خانومِ_دوست_داشتنی قبلا گرفتم ولی حتی 11000هم مامایی اصفهان اوردن
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 بستگی به دانشگاه داره من خودم هم رشته هم دانشگاه معتبر برام خیلی مهمه برا همین تا حالا هرچی گرفتم رتبه مناسب میخواد اونی که با رتبه ن چندان جالب یه رشته خوب میره قطعا دانشگاهی که رفته چندان جالب نبوده
توی انتخاب رشته اداما یه دسته ان
1_رشته خوب و دانشگاه خوب پس قطعا یه تلاش عالی
2_رشته خوب ولی دانشگاه فرقی نداره تلاششون هم طبق عدفشون
3_دانشگاه خوب بدون درنظر گرفتن رشته که اونم مشابه مورد دومه -
@نگار-0 حق خیلیا ضایع میشد اینطوری
-
@نگار-0 بستگی به دانشگاه داره من خودم هم رشته هم دانشگاه معتبر برام خیلی مهمه برا همین تا حالا هرچی گرفتم رتبه مناسب میخواد اونی که با رتبه ن چندان جالب یه رشته خوب میره قطعا دانشگاهی که رفته چندان جالب نبوده
توی انتخاب رشته اداما یه دسته ان
1_رشته خوب و دانشگاه خوب پس قطعا یه تلاش عالی
2_رشته خوب ولی دانشگاه فرقی نداره تلاششون هم طبق عدفشون
3_دانشگاه خوب بدون درنظر گرفتن رشته که اونم مشابه مورد دومهنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی درسته منم گفتم مامایی اونم یا تهران یا اصفهان
-
@نگار-0 حق خیلیا ضایع میشد اینطوری
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی خب با کنکور هم حق خیلیا ضایع میشه 4ساعت سرنوشت یه ادمو بسازه .شاید طرف کلی زحمت کشیده ولی اون روز حالش بد شه
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
186413578 (8).mp3
عادت کردم من -
خانومِ_دوست_داشتنی درسته منم گفتم مامایی اونم یا تهران یا اصفهان
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 خب عزیزم تو این چند روزتو خیلی عالی بخون (اگه تا الان تمام تلاشتو کردی و کم نزاشتی)مطمئن باش قبول میشی
-
@نگار-0 خب عزیزم تو این چند روزتو خیلی عالی بخون (اگه تا الان تمام تلاشتو کردی و کم نزاشتی)مطمئن باش قبول میشی
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی مرسی قشنگ برام دعا کن من برم دیگه....دیگه هم نمیام باشه تا بعد کنکور.به باقی رفقا سلامم منو برسونید خدانگهدار .یادتون نره برام دعا کنید