به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
سلام سلام به همگی
خوبین خوشین دماغا چاقه
ممنون از عشقای خودم Abnormal nima H که دعوتم کردن
خب خب بریم سر اصل مطلب-
۱ هر کی از رو منو ببینه میگه وای چقد تو ارومی ولی کم کم که یخم اب شه ارومیو نشونشون میدم*
-
۲ با همه راحت بودم ولی الان به این نتیجه رسیدم که نباید با همه یه جور بود
-
۳ خیلی ساده لوحم ولی یه وقتاییم شیطونو گول میزنم
-
۴ مشکل قلبی دارم و یه زمانی از زندگی بریده بودم ،ولی الان از زندگیم راضیم و یه دلیل محکم دارم برای زندگی کردن
-
۵ از خیاطی متنفرم ،ولی به اجبار انجام میدم ،به درد ایندم میخوره ،
-
۶ اشپزیم عالیه و مادر گرام به طور خیلییییییییی سواستفاده گرانه میگه من حوصله ندارم و اکثر مواقع این شغل گرام رو میندازه گردنم
-
۷ تو خونمون احساس میکنم زن خونم انقدر همه کاراشونو میندازن گردنم شوهر کنم بهتره فکر کنم
-
۸ از یکی از افراد خانواده بی زارم و این مثال موش از پونه بدش میاد دم خونش سبز میشه برای من و اون فرده و جز دعای اینکه ایشالله یکی بیاد ببرتت راحت شم ازت براش شده ورد زبونم شمام دعا کنید من از دستش خلاص شم
-
۹ عاشق بچم مخصوصا دو قلو
-
10 دستم تو جیب خودمه ، و برای پول در اوردن کمرم شکستهولی وقتی پولو بم میدن گل از گلم میشکفه
-
۱۱یه نفرو خیلیییییییییییییییییییییی دوست دارم جوری که قابل توصیف نی و برای به دست اوردنش هر کاری انجام میدم
-
12 از یه کسایی ضربه خوردم که اصلا توقع نداشتم و همیشه جواب محبتامو با بدی میبینم برام درس عبرتم نمیشه
-
۱۳ خیلی دل پاک و رحمینم (محبت دارم)
-
۱۴ خیلی زود رنجم و خیلی زود هم میبخشم و خیلی زود هم عذاب وژدان میگیرم (عجب)
-
۱۴ افتادم تو کار کارما و برنامه های انگیزشی و درخواست از خداوندو تلقینو....و خیلی از این بابت راضیم و دارم کم کم تعصیرشو تو زندگیم میبینم
-
۱۵ از بحث کردن بیزارم ولی هرچی میام خودمو ازش دور کنم میبینم رفتم وسط بحث دارم قر میدم
-
۱۶ خیلی به هنر علاقه دارم ولی شرایط خانواده اجازه نمیده برم( یه ذره سنتور بلدم)
-
۱۷ دوست صمیمی یه دونه دارم ،ولی تو مجازی سه تا دارم Abnormal ، uu Zaraa آرینا
-
۱۸ خیلی زنگ بودم تو مدرسه ولی از وقتی مدرسه نرفتم از درس خوندن فرار میکنم
-
۱۹ دوست دارم همه گذشتمو پاک کنم همشو درسته نمیشه ،ولی دارم مغز خودمو پاک میکنم نیمه راهم
-
۲۰ عاشق گردش و طبیعت و قر دادن و جشن و مهمونی و شلوغیم و عاشق خرید کردن
-
۲۱ تعادل روحی ندارم میبینی تو اوج خوشحالی یهو پوکر میشم دست خودم نی مخم تاب داره
-
۲۲ روی چیزایی که مال خودمه خیلی حساسم خیلیی ها مثلا کشو، کتاب،لباس، گیره مو، مدادو..،.
-
۲۳ میگن خوشگلم ولی همچنان میگم خوشگل ندیدین که میگین من خوشگلم
-
۲۴ ماساژورم و کارم بی نظیره یه وقتایی میرم مغازه میان میگن بیا ماساژمون بده و یه زمانی از اون طریق پول در میاوردم
-
۲۵ عاشق کادو دادنم و دلم میخواد همرو خوشحال کنم ،اصلا طاقت ناراحتی هیچ کسیو ندارم
-
۲۶ مصه مداد رنگیم رنگا ورنگولی عشقه قرمز اتیشی و ابی فیروزه ایم
-
۲۷ عاشقه اب گوشتم و از مرغ متنفرم ،تو زندگیم ۶بار مرغ خوردم اونم کبابی
-
28 از تاس کبابو غذا های ابکی هم بیزارم
-
۲۹ هر چیزی و ببینم (کاردستی) و ازش خوشم بیاد درست میکنم
-
۳۰ عاشق عینک و ساعتم
میدونم بیشتر از ۲۰تا شد ولی چون دو نفر زحمت کشیده بودن دعوتم کرده بودن گفتم تعادلو حفظ کنم و ۳۰تا نوشتم
امید وارم لایکم کنید
دعوت میکنم از دوستای خیلی خوبم Zaraa , @immortally mahsaaaa 99
امیدوارم دعوتمو بپذیرین
همتونو خیلی دوس دارم و ارزوی موفقیت دارم برای همتون @دانش-آموزان-آلاء
-
-
سلام
اول از همه تشکر میکنم از دوبزرگوار (برادر نیمارو گفدم) nima H Abnormal که دعوتم کردن
خب اول از همه ملیکا هسدم 5روزه که پاکم(کراش منظورمه)
اغاجدی باشیم شروع میکنمحالا نیاز نیس بخونینا من توقع ندارم واقن
من متولد 17 مردادم واینکه به طالع بینی ماه ها اعتقاد دارمولی هیش وخ نمیخونم
(چی بگم واقن؟چقد هیچی نمیدونم از خودم)
دوس دارم زودرنج وحساس نباشم واقن ولی نمیشه بعضی وختا اشکم دمه مشکمهنصف فیلمای ناراحت کننده رو گریه میکنم فقط... شاید باورتون نشه ولی اگه صد بارم قسمتای اخر سریال برگریزانو عاشک ممنورو ببینم بازم گریه میکنم(چرا اینجوری تموم شد خدایی؟)
عاشق وروانی پاستیل شکلات لواشک پیتزا گوجه سبزوشاید فهمیده باشین توتفرنگیم
از دعوا کردنو بد دهنی وتوهین ومسخره کردن بقیه خوشم نمیاد خودمم اصولا دعوا نمیکنم چون معتقدم طرف باید ارزش دعوا کردن باشو داشته باشه کلا دایورتشون میکنم
مهربونم دلسوزم خیلییی خجالتی نیسدم اصلا خیلی کنجکاوم(مدیونین فک کنین فوضولم)وهمیشه خدا کار دسم داده
عاشق تایتانیکم عاشق باب اسفنجیو پاتریکمامم خواننده خاصی مدنظرم نیس هر چی خوب باشه گوش میدم ولی صدای اشوانو ویونارو دوس دارم بیشتر خواننده های ترکیه رو دوس دارم مصطفی ججلی سیمگه سینان الیاس و...(حالا فک نکنین نمیتونسم انگلیسیشو بنویسم)
زیاد پیش نیومده کسیو از ته دل دوس داشته باشم ولی اگه دوسش داشته باشم جونمم بخاد بش میدم
با هرکی مثل خودشمو تو وهرجمعی باشم متامو مناسب اون جمع انتخاب میکنم ولی در کل میخندونم همرو(دلقکم خودتونین)
روانی این سگای پاکوتای نمکم
عاشق عکاسیم هرچی ببینم عکس میگیرم نقاشیو دوس دارم ولی استعدادشو ندارم
عاشق ماشیناییم که سقفشون تا ته وا میشههه(میدونم سانروف میگن)
سعی کردم از حاشیه ها دور باشم ولی همیشه موفق نبودم
رانندگیو دوس دارم ولی حالشو ندارم برم گواهینامه بگیرم خدایی خیلی تنبلم(همم میگن)
چشام رنگ اسمونه ولی مثلا شب 10 ایناجونم بگه که چش ابرو مشیکیم دیگموهامم خرمایی روشنه جلو نور افتاب طلایی میشه
قیافه های جذابو دوس دارم ولی بدبختی خودم جذاب نیسدم همه میگن قیافم نمک داره مخصوصا وختی گریه میکنم یا میخندم
همیشه زود اعتماد میکنم ودوس دارم کسایی که باهام هسدن پیشم معذب نباشن واین زود اعتماد کردنه وصمیمی شدنه بعضی وختا کار دستمم میده وچوبشو میخورم
یه طرف لپم چال داره(هرچی بگین خودتونین)دوماه اینام هس که فهمیدم چال کمرم دارم
چن روز دیگه تولدمه واز 3نفر انتظار دارم یادشون باشه ی نفر که اینجاس ودونفرم که بیرون از اینجاخدایی دلمو نشکنین
همه همسنام دلبری بلدنو منم فقط بلدم خرابکاری کنمو گند بزنم:(((حالا ی عزیزی گف گند زدن بهترین روش دلبریهحالا یسوال اگه به صورت خیلی داغون جلو کراشت بخوری زمین شرعا دلبری محسوب میشه؟حالا طرف مزدوج شده نی نی دوماهم داره)
هیچ وخ هیچ رابطه عاطفی با جنس مخالف نداشتم خوشبخدانه وبدم میاد از این رابطه های زود گذر و مسخره ومخفیانه از خانواده️
دوس دارم کسایی که دوسشون دارمو نی نی صدا کنم ولی نمیذارنتازه کرمم دارم خودم اذیتشونم میکنم
نصف فیلمای عاشقانه ای که میبینمو فقط قر میزنم ونق نق میکنم (خیلی چرتن خب)
استعداد خاصی دارم تو اینکه کسی دوسم داشته باشه ذهنیتشو نابود کنمتو تیکه پرونیم استعداد دارم ولی باید اصلاح شم (خدایی بخشید دیگه خودش میدونه کیه)
عاشق خرید کردن و لباس پوشیدنو ارایش کردنم(البته نه زیادشا ارایشو میگم)ینی فک کنم تو زندگی قبلیم بلاگری مدلی میکاپ ارتیستی چیزی بودم
کراشر حرفه ای هسدم
عاشق دوچرخه سواریم بم ارامش میده
عاشق زبان ترکیم دوس دارم برم ترکیه زندگی کنم (دعا کنین برم اغا️)
دوس دارم یروز همتونو ببینم عزیزای دل@دانش-آموزان-آلاء همتونو دوس دارم خیلی تارززز هستین همتون 🥰
چون دونفر دعوتم کردن گفدم دیگه زیادش کنم
خب بسه دیگه هرچی پیچیده تر جذابتر
میدونم اصن نمیخونینم
خب از اونجایی که چن نفر اینجا هسدن که خیلی پیچیدن برام میخام دعوتشون کنمبه سان خورشید از شما بزرگوار عزیز دعوت میکنم تشریف بیارین
moein مهندس عزیز دعوتمو رد نکن
99 میدونم شمام نمیای ولی بیا دیگه چی میشه(سوسکو پیدا نکردم اینو گذاشدم)
Bad Fighter محسن عزیز لایکر گرام تشریفتو بیار
خب خب دعوت میکنم از دوستای عزیزم (سمی و نفی و نیلی و بهار واغا نیمادیگه دوباره منشن نمیکنم نی نی یا)
@immortally مهندس باهوش ریز بین مهربون هیتلرمیدونم نمیای ولی بیایا
AmirAhmadi یخچال ساید بای ساید باشخصیت محترم تورم دعوت میکنم نی نی جون تشریفتو بیار (حالا میاد فقط از خودش تریف میکنهنزنیممم حالا شوخیدم) -
melikaaa در چالش 20 حقیقت گفته است:
سلام
اول از همه تشکر میکنم از دوبزرگوار (برادر نیمارو گفدم) nima H Abnormal که دعوتم کردن
خب اول از همه ملیکا هسدم 5روزه که پاکم(کراش منظورمه)
اغاجدی باشیم شروع میکنمحالا نیاز نیس بخونینا من توقع ندارم واقن
من متولد 17 مردادم واینکه به طالع بینی ماه ها اعتقاد دارمولی هیش وخ نمیخونم
(چی بگم واقن؟چقد هیچی نمیدونم از خودم)
دوس دارم زودرنج وحساس نباشم واقن ولی نمیشه بعضی وختا اشکم دمه مشکمهنصف فیلمای ناراحت کننده رو گریه میکنم فقط... شاید باورتون نشه ولی اگه صد بارم قسمتای اخر سریال برگریزانو عاشک ممنورو ببینم بازم گریه میکنم(چرا اینجوری تموم شد خدایی؟)
عاشق وروانی پاستیل شکلات لواشک پیتزا گوجه سبزوشاید فهمیده باشین توتفرنگیم
از دعوا کردنو بد دهنی وتوهین ومسخره کردن بقیه خوشم نمیاد خودمم اصولا دعوا نمیکنم چون معتقدم طرف باید ارزش دعوا کردن باشو داشته باشه کلا دایورتشون میکنم
مهربونم دلسوزم خیلییی خجالتی نیسدم اصلا خیلی کنجکاوم(مدیونین فک کنین فوضولم)وهمیشه خدا کار دسم داده
عاشق تایتانیکم عاشق باب اسفنجیو پاتریکمامم خواننده خاصی مدنظرم نیس هر چی خوب باشه گوش میدم ولی صدای اشوانو ویونارو دوس دارم بیشتر خواننده های ترکیه رو دوس دارم مصطفی ججلی سیمگه سینان الیاس و...(حالا فک نکنین نمیتونسم انگلیسیشو بنویسم)
زیاد پیش نیومده کسیو از ته دل دوس داشته باشم ولی اگه دوسش داشته باشم جونمم بخاد بش میدم
با هرکی مثل خودشمو تو وهرجمعی باشم متامو مناسب اون جمع انتخاب میکنم ولی در کل میخندونم همرو(دلقکم خودتونین)
روانی این سگای پاکوتای نمکم
عاشق عکاسیم هرچی ببینم عکس میگیرم نقاشیو دوس دارم ولی استعدادشو ندارم
عاشق ماشیناییم که سقفشون تا ته وا میشههه(میدونم سانروف میگن)
سعی کردم از حاشیه ها دور باشم ولی همیشه موفق نبودم
رانندگیو دوس دارم ولی حالشو ندارم برم گواهینامه بگیرم خدایی خیلی تنبلم(همم میگن)
چشام رنگ اسمونه ولی مثلا شب 10 ایناجونم بگه که چش ابرو مشیکیم دیگموهامم خرمایی روشنه جلو نور افتاب طلایی میشه
قیافه های جذابو دوس دارم ولی بدبختی خودم جذاب نیسدم همه میگن قیافم نمک داره مخصوصا وختی گریه میکنم یا میخندم
همیشه زود اعتماد میکنم ودوس دارم کسایی که باهام هسدن پیشم معذب نباشن واین زود اعتماد کردنه وصمیمی شدنه بعضی وختا کار دستمم میده وچوبشو میخورم
یه طرف لپم چال داره(هرچی بگین خودتونین)دوماه اینام هس که فهمیدم چال کمرم دارم
چن روز دیگه تولدمه واز 3نفر انتظار دارم یادشون باشه ی نفر که اینجاس ودونفرم که بیرون از اینجاخدایی دلمو نشکنین
همه همسنام دلبری بلدنو منم فقط بلدم خرابکاری کنمو گند بزنم:(((حالا ی عزیزی گف گند زدن بهترین روش دلبریهحالا یسوال اگه به صورت خیلی داغون جلو کراشت بخوری زمین شرعا دلبری محسوب میشه؟حالا طرف مزدوج شده نی نی دوماهم داره)
هیچ وخ هیچ رابطه عاطفی با جنس مخالف نداشتم خوشبخدانه وبدم میاد از این رابطه های زود گذر و مسخره ومخفیانه از خانواده️
دوس دارم کسایی که دوسشون دارمو نی نی صدا کنم ولی نمیذارنتازه کرمم دارم خودم اذیتشونم میکنم
نصف فیلمای عاشقانه ای که میبینمو فقط قر میزنم ونق نق میکنم (خیلی چرتن خب)
استعداد خاصی دارم تو اینکه کسی دوسم داشته باشه ذهنیتشو نابود کنمتو تیکه پرونیم استعداد دارم ولی باید اصلاح شم (خدایی بخشید دیگه خودش میدونه کیه)
عاشق خرید کردن و لباس پوشیدنو ارایش کردنم(البته نه زیادشا ارایشو میگم)ینی فک کنم تو زندگی قبلیم بلاگری مدلی میکاپ ارتیستی چیزی بودم
کراشر حرفه ای هسدم
عاشق دوچرخه سواریم بم ارامش میده
عاشق زبان ترکیم دوس دارم برم ترکیه زندگی کنم (دعا کنین برم اغا️)
دوس دارم یروز همتونو ببینم عزیزای دل@دانش-آموزان-آلاء همتونو دوس دارم خیلی تارززز هستین همتون 🥰
چون دونفر دعوتم کردن گفدم دیگه زیادش کنم
خب بسه دیگه هرچی پیچیده تر جذابتر
میدونم اصن نمیخونینمخب از اونجایی که چن نفر اینجا هسدن که خیلی پیچیدن برام میخام دعوتشون کنم
به سان خورشید از شما بزرگوار عزیز دعوت میکنم تشریف بیارین
moein مهندس عزیز دعوتمو رد نکن
99 میدونم شمام نمیای ولی بیا دیگه چی میشه(سوسکو پیدا نکردم اینو گذاشدم)
Bad Fighter محسن عزیز لایکر گرام تشریفتو بیار
خب خب دعوت میکنم از دوستای عزیزم (سمی و نفی و نیلی و بهار واغا نیمادیگه دوباره منشن نمیکنم نی نی یا)
@immortally مهندس باهوش ریز بین مهربون هیتلرمیدونم نمیای ولی بیایا
AmirAhmadi یخچال ساید بای ساید باشخصیت محترم تورم دعوت میکنم نی نی جون تشریفتو بیار (حالا میاد فقط از خودش تریف میکنهنزنیممم حالا شوخیدم)امیر تگ نشدی دوباره تگت کردم
عصابمو ریختی بهم با این ایدی گذاشتنتamir ahmadi -
Sh.E
بههه مرسی از دعوتت عزیز دلل
واقعیتش هروقت اومدم تو این تاپیک هیچی نداشتم برا گفتن ولی به امید خدا، نفس نفس زنون و متفکرر شروع میکنم به نوشتن 20تا حقیقت از خودم
پ.ن:هرچند احساس میکنم اصلا خودم خودمو نمیشناسم و خیلی برای خودم غیر قابل پیش بینی ام(تکرار میکنم:برای خودم)1 خیلی مهربونم و دلم نمیاد دل کسیو بشکونم...حتی اگه از کسی خوشم نیاد،حرفاش برام غیرقابل تامل باشه،سلیقشو دوست نداشته باشم و.......اصلا به روش نمیارم.... ///ولی متاسفانه هرکی دوروبرم بوده کوچک ترین رفتاری که از من دیده به بدترین شیوه ممکن هم توروم گفته و هم مسخرم کرده
2 خیلی به قانون حریم خصوصی اعتقاد دارم...یعنی هیچ وقت دوست ندارم از اطرافیانم سوالایی بپرسم که جواب دادنش براشون سخت باشه
3 به این معتقدم که هیچ بد و خوبی تو دنیا وجود نداره... بلکه بعضی اشتباهای ادم باعث بدجلوه دادنشون میشه و اگه کسی که مثلا ادم خوبه باشه،و تو شرایط مثلا ادم بده قرار بگیره شاید کاری بدتر از کار ادم بده اجام بده(منظورم اینه شرایط تو نشون دادن ادم خوب و بد مهمه)
4 همیشه سعی میکنم با کوچیک ترین کاری که دیگران انجام میدن و خوشم از کارشون نمیاد،خودمو تو جا و موقعیتشون قرار بدم...اونوقت کاملا درکشون میکنم(حتی شده کسایی که به ناحق آزارم دادن رو درک کنم و کاری کنم تنها کسی که حقی نداره خودم باشم )
5 به شدت از خودم متنفرم ولی برا آینده ای که خواهم داشت به شدت ارزش قائلم:///
6 هیچ وقت دوست ندارم مشکلاتمو به کسی بگم (چون اگه بگم مشکلاتم دوبرابر میشه از این لحاظ میگم که با گفتن مشکلاتم فقط بهم میخندن یا زیاد چدی نمیگیرن )ولی به شخصه گوش شنوای خیلی خوبی هستم(بهترین گوش شنوای سال از دید دوستان منم )
7 همیشه سعی میکنم در اوج غم به اوج شادی و خنده پناه بیارم
8 حافظم مثل ماهی میمونه (بدی هارو سریع فراموش میکنم ولی خوبیهارو... سعی میکنم تو ذهنم موندگار باشن)
9 درشرایط مهم زندگیم وقتی از من میخوان که حرف بزنم کلمات به طرز خیییلیییی عجیبی از لغت نامه مغزم پااک میشن و من میمونم و یه سری چرت و پرت که تحویل میدم
10 اگه یه نفر که طرف مقابلمه پرحرف باشه منم یه آدم پرحرفی میشم ک نگوو ..ولی اگه طرفم کم حرف یا بهتره بگم ساکت باشه منم مث ماست میشینم نگاش میکنم و هیییچ حرفی تو ذهنم نمیااد که به بنده خدا بگم و درکل خیلی کسل کننده میشم اونموقع ها
خب خب فک کنم بدلیل گرمی هوا و زیااااد حرف زدن من دیگه قصد خوندن ادامشو ندارید
ولییی مننن دلممم پر میکشهههه ادامهه بدممم
خب میرسیم به یازدهمین حقیقت
11 به شدت عااشق هنرممم
12 هنوز بین انتخاب کردن پزشکی و روانشناسی دو به شکم(انگار پزشکیو آواردن دودستی تقدیمم کردن که اینجور میگم )
13 یه زمانی بهم میگفتن دکتر،،از بس مشکل گشا بودم
14 یه زمانی هم تو تودلی با Abnormal فیلم هندی بازی میکردیم از بس بیکار بودیم (من راجو بودم ،نفس هم عشق راجو بود )
15 میتونم بگم بهترین جایی که تا الان رفتم انجمن بوده
16 اممم اصولا از صبحانه خوشم نمیاد...هروقت صبحانه میخورم نهار نمیخورم....اصن خیلی موقعا هم پیش اومده نه نهار بخورم نه صبحانه (به این میگن سازگاری بامحیط(یکی از 7ویژگی حیات ))
17 دوست دارم کسایی که ناراحتم میکنن از کارشون پشیمون بشن...ازطرفی دوست ندارم بیان ازم عذرخواهی بکنن بابت رفتار بدشون ...چون دوست ندارم اون غرورش بشکنه (#من برای غرور ارزش قائلم )
18 تا الان هرکی دلمو شکونده رو بخشیدم بجز اونی که تو جمع بدجور غرورمو شکست
19 از رپ و اهنگای هیجانی زیاد خوشم نمیاد ولی برای اینکه عقب نمونم از دوستام همشونو گوش میدم (بیشتر آهنگای مفهومی برام مهمن)
20 حتما میخاین مث مدیری بعنوان اخرین سوال بپرسین عاشق شدی؟؟ خخ راستش قبلا توهمشو داشتم ولی خوشبختانه....نه نشدم
......................................................................................................................................
پ.ن1 از فردا همه نیاین دلمو بشکونین به انتظار اینکه من میبخشمتون
پ.ن2(برای پندمم شماره گذاری کردم )بدلیل تگ های فراوان دوستای گلم به فکر پارت دوم از 20 حقیقت راجب خودم،هستم
ولی الان دعوت میکنم از: nafas.m -
دریا دریایی Fragile
مرسی از دعوتت دختری
1️⃣خب شروع کنم از روز تولدم 22 آذر چشم ب جهان گشودم
2️⃣خیلی خیلی آدم رکی هستم و هر چی بشه تو روی طرف میگم️
3️⃣خیلی مهربون تشیف دارم و به همه مهربونی میکنم ولی کیه که قدر بدونه
4️⃣به شدت صبورم و خیلی تحملم زیاده
5️⃣اگه از کسی یا حرفی ناراحت بشم بروی طرف نمیارم و کم کم رابطرو قطع میکنم طوری که متوجه نشه چیشد
6️⃣زود قضاوت نمیکنم و دوس ندارم قضاوت بشم
7️⃣عاشق نوشتن و خطاطی کردن و داستان هستم
8️⃣شعر میگم و شعرو دوس دارم واسه همینم تستای قرابتو همش درست میزنم
9️⃣آدم شکمویی هستم از این رو آشپز ماهرر
1️⃣0️⃣دوس دارم به همه کمک کنم و دلسوز همه هم هستم️
1️⃣1️⃣زود ناراحت میشم ولی به کسی نمیگم و فقط تو فکر فرو میرم
1️⃣2️⃣یه سری حریم دارم و دوس ندارم شکسته بشه
1️⃣3️⃣روابط اجتماعی بالایی دارم و معمولا با همه صمیمی ام البته خیلی اوقات دور و بریام دچار سو تفاهم میشن
1️⃣4️⃣عاشق هنرم و تو هر رشته هنری ی دستی دارم️
1️⃣5️⃣موسیقی سنتی خیلی خیلی دوس دارم مخصوصا همایون شجریان
1️⃣6️⃣عشق گل و گیاهممم مخصوصا کاکتوس و 100تا گلدون دارم
1️⃣7️⃣اهل سفرم و عاشق مهمونیو دور همی
1️⃣8️⃣اگه یکی ی لطفی در حقم کنه عمرا فراموش کنم و همیشه خودم رو مدیونش میدونم
1️⃣9️⃣از آدمایی که کلاس میزارنو خودشونو میگیرن متنفرم
2️⃣0️⃣از کتاب خوندن لذت میبرم اونم کنار حوض و گلدون شمعدونی
دعوت میکنم از به سان خورشید @دوست-بد -
یه ذره فارغ شم میام ۲۱ یکی حقیقت رو میگم
-
اول اینکه از دوستای خوبم ramses kabir Soleyman.h_o_ Sh.E و Mono
صمیمانه بابت دعوت کردنشون مچکرم
اووومم با ی حساب سر انگشتی میشه80= 20×4
ولی شما نگران نباشید انقده بیکار هم نیستم ....خب علی ببرکت الله بریم ک شروع کنیم ..
من یه دختر خبیث و شرور وخونخوار و زامبی فروردین ماهی ام
-گفته های (1) چرندیاتی بیش نبود فقط میخوام این 80 تا زودتر تموم شهع اصلش از شماره بعد شروع میشهع
_من یه دختر بهاری و بابایی هستم با کلی انرژی و هیجان و شورو شیطنت
-عاشقانه خودمو دوست دارم و خودمو ستایش میکنم Mono #خودشیفته منم من
حرص دادن تو گوشت و پوست و خونم جاری و ساریه و با تارو پود بدنم جفته تا جایی که از حرص دادن اونایی که دوسشون دارم ب طرز بحشتناکی کیییییییف میکنم
اصن لذتی که توی حرص دادن ملت می بینم رو توی هیییچییییی نمی بینم اینو به جد دارم میگم Mono میفهممه چی دارم میگم
به پیاده روی آنچنان علاقه لا یزالی دارم که در روز 50 هزار کیلو متر راه میرم # بدون هییچ اغراق
راجب مورد (7) لازم به ذکر است که روی رشته های عصبی ملت راه رفتن برای سلامتیم جزو واجباتمه .... ولی به شما توصیه نمی شه دوست عزیز melikaaa
ملی تو خیلیییی بهتر از همه درک میکنی حرفمو
عاشق زبان انگلیسی و ریاضی هستم و دارم برای پوشیدن اون روپوش سفید می جنگم
برای یادگیری چیزای جدید هییچ وقت خسته نمی شم و آرزو دارم تو سن کهولتم هم از اون پیرزنای شاداب و با طراوت مث الانم باشم
از کارای خونه اعم از آشپزی - شستن ظروف - شیرینی و کیک درست کردن - گردگیری ب میزان کم و ....هییچ علاقه ای ندارم و تهی از هر گونه ذوقی برای انجامشون هستم #نفرین آمون برنوچ نوچ کنندگان
عاشق موزیک با صدای 100 هستم بیشتر پاپ پلی میکنم رپ هم گاهی اوقات. خواننده ی خارجی یا ایرانی خاصی رو دنبال نمیکنم اما اکثرا موزیک های گروه تی ام بکس - آرمین دو ای اف ام Post Maloneو بیلی آیلیش رو میگوشم
اهنگایی که با پیانو نواخته میشن بهم ارامش خاصی میدهع و خودمم پیانو رو دوس دارم از اونجایی که صدای خوبی دارم شیفته گویندگی هستم
به نوشتن جاذبه ی خاصی دارم خصوصا توی فی البداهه نویسی تبحر عجیبی دارم تا جایی که مامانم یکی از متنامو که خوند واکنش بعدش یه نگاه ب من بود و ی نگاه ب اسمون حالا اینکه چی بین خودشو و خداش رد و بدل شد الله اعلم
یه دونه مثلث برمودا دارم تو خونمون 1- موبایل 2- هندزفری 3- مبل که ایشالا قسمت همتون بشه و همتون درش غرق بشید اصن خود جنات نعیمه
_عشق دوچرخه سواری تو خیابونم ولی هر بار که میخوام اقدام کنم یادم میاد تو جمهوری اسلامی ایران دارم می زیستم و این کار جزو موازین و قراین اسلامی نیستش برای جامعه مونثات مجبورم عقده هامو تو حیاط خونه مادرجونم خالی کنم
_کشته مرده پیتزا و هات چیپس هستم چه مامان پز چه بیرون اما ترجیحا پیتزای پپرونی با پنیر پیتزای ورقه ای رو می پسندم از دلستر متنفرم تا حالا بهش لب نزدم نوشابه کم میخورم ولی پایه دوغ هستم از نوع هشت گیاهش
_ از طرف دارای پرو پا قرص سیب زمینی سرخ کرده ترد با سس کچاپ هستم.
نظرم راجبه شکلات کاکا ئویی – قهوه – کشک بادمجون – کله پاچه- ماهی -و پاستیل گلاب به روی همتون عووووق
بسییییی سخت و مشکل پسندم و از اونجایی که تا به اونی ک مورد پسند و دلخواهمه نرسم دست بردار نیستم تا جایی که برای خرید یه کفش بی اغراق نصف روز رو درگیریش بودم
روی ظاهرم خییییییییییلییی حساسم و ب شدت براش وقت میزارم و تمام سعیمو میکنم که تو هر شرایط و موقعیتی شیک پوش ،جذاب و ایده آل باشم
پایه دعوا هستم اما توی این جور شرایط فقط نقش اتش بیار معرکه هستم ولی اگه دعوا سر یکی از عزیزام باشه خودمو از هییچ کمکی دریغ نمی کنم
از هر چی جونور تو این کره خاکی هستش حالم بهم میخوره از مورچش گرفته تا گوریلش فقط وفقط اسب دوست دارم اونم نه هر اسبی !اسب سفید و مو پریشون هر کی برام بخره قول میدم براش از اون دعاها کنم ...
من از اون دختر خوبا هستم که وقتی یکی یچی میگه میگم چشم ولی آخرش هر چی که خودم صلاح بدونمو انجام میدم (دنیا دیگه مث من ندارهع)
عشق لاک سیاه و رژلب و دستبند و ساعت و پابندم و زیادی اجق وجق ب خودم آویزون نمی کنم ولی علاقه خاصی ب استعمال هر کدوم از این موارد ب صورت ست با لباسام دارم
هیچچ وقت نشده واسه ی فیلم عاشقانه گریه کنم و اکثرا دنبال کننده فیلمای عاشقانه ای هستم ک ه اخرش بهم نمی رسن با دیدن صحنه های بوس و بغل هم هییچ عکس العمل خاصی نشون نمی دم و ب حالت پوکر فیس در میام
عوضش پایه فیلمای ترسناکم اونم تو تاریکی ب شرط اینکه خودمو پتو پیچ کرده باشم
به اعتقاداتم پایبندم و ازشون تحت هیچ شرایطی نمی گذرمو دست نمی کشم
طرز نگاه کردنام تو هر شرایطی حالت خاص خودشو دارهع طوری ک ی بار یکی از دوستام ی چرندی گفت منم نگامو از دفترم گرفتم و ی تای ابرومو دادم بالا و چشم دوختم بهش هیچی دیگه اب دهنشو قورت داد برگشت گفت لامصب تو حواست به مشقات باشهع
یکی از واجباتم سلفی گرفتنه لهنتی از 50 تا سلفی 49 تاش یا ضد حال از آب در میاد یا یه پلکت بسته شدهع یا هم تار و بی کیفیته اون یه دونه باقی مونده هم ک خوب در میاد یهو می بینی یه بیشعور از پشت سرافتاده تو عکست ک اگه ویرایش کنی چیزی از عکس نمی مونه
کلا دختر آتیش پاره ای هستم ولی به وقتش خیلی شیک و مجلسی انچنان سر سنگین و خانوم میشم که فک همه از تعجب می خوابه رو زمین ..#چاخان پاخانم خودتون میگید
با یکی رفیق شم براش کم نمیزارم Mono
عشق بیرون رفتن با دوستامم و پایه دیوونه بازی خصوصا با رفیقای پایمم.
وقتی یکی بهم میگه دوست دارم معمولا یا میگم ممنون یا میگم منم همینطور چون کلا با این جملهه رابطه خوبی ندارم
معمولا کسیو تحویل نمی گیرم ولی اگه بخوام بگیرم اثرات بعدش روی طرف مثع اثرات بعد از مصرف الکله که سر طرف گیج میرهع اینو Mono از همه بهتر میدونه
به صورت علنی و آشکارا و شفاف با شیرین زبونیم دلبری میکنم جاست فور مای دییر فادر
خیلی نا محسوس و زیر پوستی ناز و عشوه میکنم واسه یه سری از دوستای خاصم یکی اینجا یکی هم بیرون
گاهی اوقات انچنان شیطتنتم گل میکنه که خود شیطون میاد میزنه به پشتمو میگه داریع چع غلطی میکنی دقیقا؟ ولی با این اوضاع نمره انضباطم همیشه 20 بوده #خطاب به اونی که االان داره تو دلش میگه اره ارواح عمت باید بگم دوست عزیز سند دارم ضمنا ارواح عمه خودت
حدود یه ساله معتاد شدم به سندروم تیپ بیقرار در روز سه بار لباسمو عوض میکنم و تغییر دکوراسیون میدم ب قیافم
از نق نق کرن و غرغر کردن حس حسادت داشتن پز دادن و از همه مهم تر خودشیرینیییییی بسییییییی بیزارم و معتقدم اینگونه رفتار توسط افراد عقده ای و دارای کمبود صورت میگرد
جو گیر نمیشم و زود خودمو مثه بنگاه ها به نمایش نمیزارم
اول از همه خانوادم بعدم دوستام و در اخر غرورم و شخصیتم خط قرمزامن و اگه کسی هر کی هم میخواد باشه باشهع از این چار چوب رد شه حسابش با کرام الکاتبینه دیگه
موقع راه رفتن و صحبت کردن خیلی متانت ب خرج میدم واینو لازمه رفتار هر دختر با شخصیت و خانومی میدونم
تو زندگیم همیشه سعی کردم در جواب ادمای ابله ونادون و مغرور سکوت کنم و با ی لبخند ملیح از کنارشون رد شم بنظرم اینکار از صدتا فوشم براشون بدترهع
نکته اخر از شوهر کردن و اداره یه زندگیو به دست گرفتن و بچه داری کردن و سر و کله زدن با اقوام شوعر متنفرم و با ترشی رابطه خیلی صمیمانه و دوستانه ای دارم #حقیقت اونایی که الان تو دلشون دارن میگن زر نزن باید بگم بهشون همینی که هست زرو هم خودت میزنی قشنگم
خلاصه دیگه سرتونو درد اوردم ولی بگم هر کی منو دارهع اصلا پیر نمیشهع یا دق مرگ میشهع یا سکته میکنه میمیره یا خودشو میکشه یا هم جون ب لب میشهع از این چار حالت خارج نیست ...خدا همه اوناییو که منو دارن و بیامرزه و قرین رحمت الهی خودش قرار بده صلوات محمدی پسند ختم کنعاا باید دعوت کنم الان مثلا ؟ همه ی ملتو ک منشن کردین شماها کسی نموند .....
چرا چرا خیلی دوست دارم که دربارت بدونم Doyle -
این هجم از منشن کردن من در نوع خودش بی نظیره
-
محمد جان مرسی از دعوتت
خو خو خو
۱.عصبیم
۲تحملم کمه
۳بابامو دوس دارم
۴باجنبه ام تاوقتی ک از خط قرمزم رد نشن
۵قد بلندم
۶اشکم زود در میاد
۷ ب بزرگتر از خودم رو نمیدم
۸ قاتلم
۹اهل سفرم
۱۰ همسفره خوبیم
۱۱ ب درسام اهمیت میدم
۱۲ مظلومم
۱۳ ظاهرم غلط اندازه
۱۴ کینه ایم
۱۵ پر تلاشم
۱۶ بوکسورم
۱۷و۱۸و۱۹و۲۰:
خیلی نکته مهمیه خیلی دوسش دارم زندگیمه و
عاشقشم هر کی اذیتش کنه میکشمش -
arman jafari 0
خب روشن بنما -
@جهاد
@جهاد دعوتی
امیدوارم حقایق زندگی خودت رو بگی نه دوستات رو -
منم چون خیلی استقبال کردن حتما ۲۰ تا حقیقت میگم ولی برا خودم
-
Dr.Rashidi
دکتر رشیدی Dr.Rashidi
بفرما از طرف من منشن شدی
من گفتم باقی دوستانی که آیدیشون رو یادم نمیاد
شما هم جزوشونی بزرگوار -
SEPEHR ALIZADEH در چالش 20 حقیقت گفته است:
Dr.Rashidi
دکتر رشیدی Dr.Rashidi
بفرما از طرف من منشن شدی
من گفتم باقی دوستانی که آیدیشون رو یادم نمیاد
شما هم جزوشونی بزرگوارمرسییی
-
این پست پاک شده!
-
سلام من رک میگم
1.فرد حقیقت طلبی هستم (دنبال حقایقم)
2.عاشق شهید جهاد مغنیه هستم
3.دنبال اعزام به خارجم از طریق دانشگاه
4.به شدت شوخ هستم
5.پسر خیلی آرومیم(دوستان لطف دارن)
6.به همه دختر عمو هام و دختر خاله هام آبجی میگم و متقابلا برادر میشنوم
7.عاشق تیم تراکتوررر
8.با افتخار موذنم
9.عاشق ترانه های مثل Reza-Bahram-Negar-Remix-.mp3 از این نوع اگه دارین حتما بفرستین واقعا تقاضا دارم @دانش-آموزان-آلاء
10.سخنران و مفسر نهج البلاغه هستم
11.عاشق خانوادم و داداش جونم
12.علاقه مند به کتاب های روانشناسی
12.مشتاق برای یادگیری شعبده بازی
13.روحم به طبیعت گره خورده
14.اهل مسابقه و رقابت با قویتر از خودم
15.استانبولی و ماکارونی رو خیلی دوست دارم
16.آشپزیم خوبه
17.به رقص آذری علاقه خاصی دارم
18.نظم خیلی برام مهمه
19.ارزوی کار تو آلا رو دارم
20.هنگام تولدم دکتر به خونوادم که پشت در اتاق عمل بودن گفته بود پدر این نردبون کیه بیاد ببرتش
(خیلی دراز بودم)
دعوت میکنم از Bio و ZDM و m.hmt
داش سپهر ممنون
SEPEHR ALIZADEH -
سلام سلام
به نام خدا زهرا رشیدیم (ملقب به دکتر رشیدی)
️متولد ۱۸ مهر ۸۱ هستم ۵ و نیم صبح به دنیا اومدم
️دختر شیطونیم خنده از لبم نمیافته شاید در بدترین حالم باشم ولی همیشه یه جوری وانمود میکنم انگار هیچ مشکلی نیست و واسه همینه که خیلی حسرت میخورن
️از بچگی یاد گرفتم چطور با سختیا بجنگم ۱۳ سال با مشکلات و بیماری ها جنگیدم
️با افتخار میگم ویتیلیگو دارم و از این بابت خیلی خوشحالم چون میدونم خدا بین ۷ونیم میلیارد نفر ادم خیلی راحت میتونه منو پیدا کنه خیلی ساله که با هم رفیق شدیم و خیلی دوسش دارم به جرئت میتونم بگم که اگه یه روز خوب بشه خیلی ناراحت میشم
️به شدت اهنگ گوش میدم و اهل فیلم و کتابم
️اکثرا اهنگ خارجی گوش میدم ولی هر اهنگی برام بزارن باهاش کیف میکنم
️تو خواننده ها عااااااشق مایکل جکسونم چون اونم ویتیلیگو داشته و متاسفانه کسی اون دوران خیلی متوجه این موضوع نمیشده و سعی در قضاوت و اذیت کردنش داشتن ، فردی مرکوری ، سیا ، ادل ، شاون مندز ، دوا لیپا ، کیتی پری، ایمجن دراگونز و..... خواننده های مورد علاقمن
️تو غذاها فقط با کله پاچه مشکل دارم و سیرابی ولی به طور کلی عاشق آبم چه بگن پیتزا چه بگن اب
️به یاد ندارم تو این ۱۷ سال عمرم موهام یه بارم بلند باشه
️به ظاهر خیلی برونگرام ولی در باطن شاید بشه گفت فقط خودمو دارم
️ من و خودم خیلی باهم حرف میزنیم و تصمیمات مهمی هم گرفتیم تا حالا
️رفیق زیاد دارم ولی اکثرا میگن اولش ازت بدمون میومد ولی وقتی شناختیمت نتونستیم ترکت کنیم لنتی
️اولین بار پیش دبستانی که بودم سر یکی رو شکوندم و از کلاس انداختنم بیرون
️به شدت اهل دوچرخه و اسکیت و فوتبالم
️کل بچگیمو تو کوچه با بچه ها بازی میکردم
️با هر چیز کوچیکی شاد میشم کلا همین که بدونم یکی به یادمه کلی حالم خوب میشه ، حتی اگه یه پاکنم بخرم تا دو روز فقط نگاش میکنم و کیف میکنم ی
️تکیه گاه خانوادم خداروشکر ارامش مامانم و افتخار بابام و رفیق داداشم
️خوشبختی رو تو چیزای خیلی جزئیم میبینم و با تک تک اتفاقات همزاد پنداری میکنم
️چندین سال تئاتر بازی میکردم و ۵ بار بهترین بازیگر منطقه و استان شدم
مرسی از دعوتتون@SEPEHR-ALIZADEH -
Dr.Rashidi در چالش 20 حقیقت گفته است:
سلام سلام
به نام خدا زهرا رشیدیم (ملقب به دکتر رشیدی)
️متولد ۱۸ مهر ۸۱ هستم ۵ و نیم صبح به دنیا اومدم
️دختر شیطونیم خنده از لبم نمیافته شاید در بدترین حالم باشم ولی همیشه یه جوری وانمود میکنم انگار هیچ مشکلی نیست و واسه همینه که خیلی حسرت میخورن
️از بچگی یاد گرفتم چطور با سختیا بجنگم ۱۳ سال با مشکلات و بیماری ها جنگیدم
️با افتخار میگم ویتیلیگو دارم و از این بابت خیلی خوشحالم چون میدونم خدا بین ۷ونیم میلیارد نفر ادم خیلی راحت میتونه منو پیدا کنه خیلی ساله که با هم رفیق شدیم و خیلی دوسش دارم به جرئت میتونم بگم که اگه یه روز خوب بشه خیلی ناراحت میشم
️به شدت اهنگ گوش میدم و اهل فیلم و کتابم
️اکثرا اهنگ خارجی گوش میدم ولی هر اهنگی برام بزارن باهاش کیف میکنم
️تو خواننده ها عااااااشق مایکل جکسونم چون اونم ویتیلیگو داشته و متاسفانه کسی اون دوران خیلی متوجه این موضوع نمیشده و سعی در قضاوت و اذیت کردنش داشتن ، فردی مرکوری ، سیا ، ادل ، شاون مندز ، دوا لیپا ، کیتی پری، ایمجن دراگونز و..... خواننده های مورد علاقمن
️تو غذاها فقط با کله پاچه مشکل دارم و سیرابی ولی به طور کلی عاشق آبم چه بگن پیتزا چه بگن اب
️به یاد ندارم تو این ۱۷ سال عمرم موهام یه بارم بلند باشه
️به ظاهر خیلی برونگرام ولی در باطن شاید بشه گفت فقط خودمو دارم
️ من و خودم خیلی باهم حرف میزنیم و تصمیمات مهمی هم گرفتیم تا حالا
️رفیق زیاد دارم ولی اکثرا میگن اولش ازت بدمون میومد ولی وقتی شناختیمت نتونستیم ترکت کنیم لنتی
️اولین بار پیش دبستانی که بودم سر یکی رو شکوندم و از کلاس انداختنم بیرون
️به شدت اهل دوچرخه و اسکیت و فوتبالم
️کل بچگیمو تو کوچه با بچه ها بازی میکردم
️با هر چیز کوچیکی شاد میشم کلا همین که بدونم یکی به یادمه کلی حالم خوب میشه ، حتی اگه یه پاکنم بخرم تا دو روز فقط نگاش میکنم و کیف میکنم ی
️تکیه گاه خانوادم خداروشکر ارامش مامانم و افتخار بابام و رفیق داداشم
️خوشبختی رو تو چیزای خیلی جزئیم میبینم و با تک تک اتفاقات همزاد پنداری میکنم
️چندین سال تئاتر بازی میکردم و ۵ بار بهترین بازیگر منطقه و استان شدم
مرسی از دعوتتون@SEPEHR-ALIZADEH