-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش کنکور برحسب معدل بود.....
-
ramses kabir واییی اینا محشرنننن
-
خانومِ_دوست_داشتنی قبلا گرفتم ولی حتی 11000هم مامایی اصفهان اوردن
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 بستگی به دانشگاه داره من خودم هم رشته هم دانشگاه معتبر برام خیلی مهمه برا همین تا حالا هرچی گرفتم رتبه مناسب میخواد اونی که با رتبه ن چندان جالب یه رشته خوب میره قطعا دانشگاهی که رفته چندان جالب نبوده
توی انتخاب رشته اداما یه دسته ان
1_رشته خوب و دانشگاه خوب پس قطعا یه تلاش عالی
2_رشته خوب ولی دانشگاه فرقی نداره تلاششون هم طبق عدفشون
3_دانشگاه خوب بدون درنظر گرفتن رشته که اونم مشابه مورد دومه -
@نگار-0 حق خیلیا ضایع میشد اینطوری
-
@نگار-0 بستگی به دانشگاه داره من خودم هم رشته هم دانشگاه معتبر برام خیلی مهمه برا همین تا حالا هرچی گرفتم رتبه مناسب میخواد اونی که با رتبه ن چندان جالب یه رشته خوب میره قطعا دانشگاهی که رفته چندان جالب نبوده
توی انتخاب رشته اداما یه دسته ان
1_رشته خوب و دانشگاه خوب پس قطعا یه تلاش عالی
2_رشته خوب ولی دانشگاه فرقی نداره تلاششون هم طبق عدفشون
3_دانشگاه خوب بدون درنظر گرفتن رشته که اونم مشابه مورد دومهنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی درسته منم گفتم مامایی اونم یا تهران یا اصفهان
-
@نگار-0 حق خیلیا ضایع میشد اینطوری
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی خب با کنکور هم حق خیلیا ضایع میشه 4ساعت سرنوشت یه ادمو بسازه .شاید طرف کلی زحمت کشیده ولی اون روز حالش بد شه
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
186413578 (8).mp3
عادت کردم من -
خانومِ_دوست_داشتنی درسته منم گفتم مامایی اونم یا تهران یا اصفهان
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 خب عزیزم تو این چند روزتو خیلی عالی بخون (اگه تا الان تمام تلاشتو کردی و کم نزاشتی)مطمئن باش قبول میشی
-
@نگار-0 خب عزیزم تو این چند روزتو خیلی عالی بخون (اگه تا الان تمام تلاشتو کردی و کم نزاشتی)مطمئن باش قبول میشی
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی مرسی قشنگ برام دعا کن من برم دیگه....دیگه هم نمیام باشه تا بعد کنکور.به باقی رفقا سلامم منو برسونید خدانگهدار .یادتون نره برام دعا کنید
-
خانومِ_دوست_داشتنی خب با کنکور هم حق خیلیا ضایع میشه 4ساعت سرنوشت یه ادمو بسازه .شاید طرف کلی زحمت کشیده ولی اون روز حالش بد شه
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 درسته اتفاقا خودمم از این میترسم
دبیرمون میگفت خواهرم خیلی خونده ولی روز کنکور از استرس اپاندیسش میترکه مجبور شده یه سال دیگه بمونه پشت کنکور ولی خب سال بعد دبیری قبول شد
انشالله که همچین چیزی نباشه ولی خب خواست خدا بوده خیلیا هستن توی نمره(تشریحی)درسشون خیلی خوبه ولی تستی خوب نیستن و برعکس اگه اینطور بود که خیلیا الان پزشک بودن و دانشگاها و دانشکده های پزشکی جای خالی نداشتن -
خانومِ_دوست_داشتنی مرسی قشنگ برام دعا کن من برم دیگه....دیگه هم نمیام باشه تا بعد کنکور.به باقی رفقا سلامم منو برسونید خدانگهدار .یادتون نره برام دعا کنید
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 انشالله موفق باشی عزیزم جزوه رتبه های سایت ببینمت عزیزدلم
تو این روز پربرکت برای قبولی منم دعا کنین @دانش-آموزان-آلاء
محتاج دعاتونم
منم برم دیگه با اجازه -
تا حالا انقدر حالم بد نبوده
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاقا
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این لینکه که میشه باهاش فایل اپلود کردو یکی داره بده ؟
-
این لینکه که میشه باهاش فایل اپلود کردو یکی داره بده ؟
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده@Dr-Rashidi آپلود بوی؟؟
http://uploadboy.ir/ -
@Dr-Rashidi آپلود بوی؟؟
http://uploadboy.ir/نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-Rashidi آپلود بوی؟؟
http://uploadboy.ir/حله پیدا کردم مرسی
-
سلام به همه آلایی ها
مخلص همه هستیم
این اکانت جدید من هستش
نام اصلی من آرمان هست
به لطف مدیر و ادمین 10 تا اکانتم حذف شد و دیگه از درست کردن اکانت خسته شدم
این اکانت اصلیه
پس حذفش نکنید
تکرار میکنم این اکانت فیک نیست -
عهد بسته بودم دیگه آلا نیام
ولی چالش 20 حقیقت منو مجاب کرد برگردم
می خوام شخصیت منو بهتر بشناسید -
عهد بسته بودم دیگه آلا نیام
ولی چالش 20 حقیقت منو مجاب کرد برگردم
می خوام شخصیت منو بهتر بشناسیدنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarman jafari 0 تگت کردم بیا بگو