-
-
@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23
کجاست اون دختری که همش حرفای خوب میزد؟
اشب داغوونم.همه منو پرانرژی انگیزشی دیدن ولی امشبمنم از اون ادمايي هستم كه هميشه روحيه ميدم ولي خودم انقد اذيت شدم كه خدا ميدونه
اما الان كه ميبينم اگه مقابل همه ي اين اتفاقا واينسم اونوقت حتي در حق اونايي هم كه بهشون روحيه دادم بد كردمنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23
کجاست اون دختری که همش حرفای خوب میزد؟
اشب داغوونم.همه منو پرانرژی انگیزشی دیدن ولی امشبمنم از اون ادمايي هستم كه هميشه روحيه ميدم ولي خودم انقد اذيت شدم كه خدا ميدونه
اما الان كه ميبينم اگه مقابل همه ي اين اتفاقا واينسم اونوقت حتي در حق اونايي هم كه بهشون روحيه دادم بد كردممنم با سط اول موافقم
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 يكم با لالايي هايي كه واسه بقيه ميگي فكر كن
-
هر چقدر كه ميخواى، با هر شدتى كه ميخواى گريه كن. اما وقتى گريه ات تموم شد، مطمئن شو ديگه دوباره براى همون دليل گريه نميكنى
@mlienglishنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هر چقدر كه ميخواى، با هر شدتى كه ميخواى گريه كن. اما وقتى گريه ات تموم شد، مطمئن شو ديگه دوباره براى همون دليل گريه نميكنى
@mlienglish
من گریه کنم 3.4ساعت بکوب گریه میکنم..خانوادم مثل شماها نمیگن چرا؟؟چی بگم؟ -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خیلی میترسم ازم سرد شه..اون وقت زندگی تموم میشه برام
-
@mlienglish
من گریه کنم 3.4ساعت بکوب گریه میکنم..خانوادم مثل شماها نمیگن چرا؟؟چی بگم؟@parastu23 همه چی رو بسپار ب خدا
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
iman1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23 همه چی رو بسپار ب خدا
بسپارم بخدا .خودم چی کارم؟
-
@mlienglish
من گریه کنم 3.4ساعت بکوب گریه میکنم..خانوادم مثل شماها نمیگن چرا؟؟چی بگم؟ -
@parastu23
آورین پس چیزای مهم تری داری که واسه خاطر اونا هم که شده باید رها کنی هرچیزی که پرت کرده رو
که بغض آورده واستنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23
آورین پس چیزای مهم تری داری که واسه خاطر اونا هم که شده باید رها کنی هرچیزی که پرت کرده رو
که بغض آورده واستآخ ابجی کاش راحت بود
-
@parastu23 همه چی رو بسپار ب خدا
بسپارم بخدا .خودم چی کارم؟
@parastu23 اون کسی رو که دوس داری حتمن دوستت داره درکش کن . خدا از همه چی باخبره
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 اون کسی رو که دوس داری حتمن دوستت داره درکش کن . خدا از همه چی باخبره
شما از کجا میدونید دوسم داره؟؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
زندگي واسه هيچ چيزي تموم نميشه مگر اينكه تموم كار هاي ناكرده ات رو تموم كرده باشي...
اگه منظورت شكست عشقيه و تو اين مايه هااااااا بايد بگم كه هر نفر بايد توي زندگي شخصي و اجتماعي با هم موفق باشه پس بايد جنبه ي اجتماعي رو خيلي حواست بهش باشه -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حوصله ام سر رفت
یک سوال
هی روکیفت عالی کلیدمیکنم اما کیفت پایین میاید (فیلم جمع بندی 96)از شماها هم همین طوری -
@parastu23
که بغض آورده واستآخ ابجی کاش راحت بود
-
شما از کجا میدونید دوسم داره؟؟
@parastu23 میدونم ک میگم
-
@parastu23
رها کردن میدونی یعنی چی؟
تو هر کاری؟
تو هر چیزی؟
یعنی بسپار به کائنات و مخلوقش
کائنات تو رو میرسونن به اون چیزی که می خوای اگه واقعا برا تو باشهنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23
رها کردن میدونی یعنی چی؟
تو هر کاری؟
تو هر چیزی؟
یعنی بسپار به کائنات و مخلوقش
کائنات تو رو میرسونن به اون چیزی که می خوای اگه واقعا برا تو باشهاگر واقعا برا من نباشه چی؟من تاحالا فکر نکردم ماله من نباشه