-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه هم رفتن انگاری؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@javadm328 خب دیگ چخبر؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sata توكه نخوندي بري بخوابي؟؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان . همایش ادبیات جمع بندی کسی میره ؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
iman1
کجا رو میگی؟ -
Mahsa Ss آره خوب چکارکنم نمیرسم
فردا یه خاکی بهسرم میریزم شماهم دعا کنید که تب کنم
که فردا نرمنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
که فردا نرمامتحان داری؟
-
این پست پاک شده!
-
sata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
که فردا نرمامتحان داری؟
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا یه پست میزارم..بخونین شاید مشکل شما هم باشه
آیا تاکنون برای بیدار شدن از خواب مشکل داشته اید؟ NFC Alarm Clock PRO مطمئن می سازد که آیا شما واقعا از خواب بیدار شده اید و یا خیر. در صورتی که واقعا از خواب بیدار شده باشید می توانید زنگ را خاموش کنید. امکان غیر فعال سازی زنگ با برچسب NFC یا کد QR، ارایه معماهای تصادفی بر اساس نوع زنگ (مانند سوالات ریاضی، قفل های الگویی، کارت های حافظه و …)، اعلام زمان رفتن به رختخواب قبل از زنگ بیدارباش برنامه ریزی شده بعدی، نمودار ها و رنک خواب، سه سطح سختی برای پازل ها، روند افزایشی صدای زنگ، صدای انفجار بلند ( تاثیر شگفت انگیز با بلندگو های داخلی)، و … از ویژگی های برنامه است.
http://dl.androidiha.net/apps/NFC_Alarm_Clock_PRO_v1.2.5[androidiha.com].zip
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من کهشهرستانمو 5ساعت تو راه چکنم
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
paripari ولی من تو عمرم همچین استادی ندیدم ک بیاد بااین هزینه کم این همه کار انجام بده . خواهرم شاگردشون بود 31 شد ادبیاتو 89 زد .بااینک زیاد کارنکرده بود
-
paripari ولی من تو عمرم همچین استادی ندیدم ک بیاد بااین هزینه کم این همه کار انجام بده . خواهرم شاگردشون بود 31 شد ادبیاتو 89 زد .بااینک زیاد کارنکرده بود
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiman1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
قزوین نمیاد این خانوم ؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiman1
کجا هست؟چطور باید نوشت؟ -
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiman1 اسم استاد چی بود ؟
-
iman1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
قزوین نمیاد این خانوم ؟
عااطفه تهرانن . تو تیرماهه . از 8 صبح تا 7 شب . واقعن صبحانه ناهارشام با کلی کار دیگ 150 ت هیچه . منو دوستام ک قراره بنویسیم