-
nima H پایه
یا هرسال جدا؟@MaryaM-_-sh
هر سال جداگانش که احتمالا گیرتون نمیاد چون هر سال تجدید چاپ میشه و چاپ قدیمیش رو ندارن دیگه (ضمنا کتاب های درسی هم که هر سال تغییر میکنه و نمیشه چاپ جدید یا قدیم کمک درسی ها رو بخرید چون تغییر میکنن)، مگه اینکه دست دوم بخرید یا شانسی یه جایی پیدا کنید
راستش زیست پایه خیلی سبز (همون پینوکیو) که دیدم هم اشکال علمی تو درسنامش زیاد داره. مایل باشید میتونم مثال بزنم
به نظرم سال به سالش فوق العادست اگه گیرتون بیاد
دوستای خودم سال به سال استفاده میکنن خیلی راضین -
@MaryaM-_-sh
هر سال جداگانش که احتمالا گیرتون نمیاد چون هر سال تجدید چاپ میشه و چاپ قدیمیش رو ندارن دیگه (ضمنا کتاب های درسی هم که هر سال تغییر میکنه و نمیشه چاپ جدید یا قدیم کمک درسی ها رو بخرید چون تغییر میکنن)، مگه اینکه دست دوم بخرید یا شانسی یه جایی پیدا کنید
راستش زیست پایه خیلی سبز (همون پینوکیو) که دیدم هم اشکال علمی تو درسنامش زیاد داره. مایل باشید میتونم مثال بزنم
دوستای خودم سال به سال استفاده میکنن خیلی راضیننوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnima H در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MaryaM-_-sh
دوستای خودم سال به سال استفاده میکنن خیلی راضینمتاسفانهمشکل هم اونه ک هرسال کتاب تغییر میدن
بااین اوضاع کروناهم من هر کتابی میخرم بیچاره ۷روز توقرنطینه هست ومنو کلافه میکنه
بازم ممنونم از اینکه وقت تون بهم دادید -
99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MaryaM-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MaryaM-_-sh بیستما به عربی چی میشه؟/
میدونی شما؟
من نمیدونماگر میدونستم که نمیپرسیدم
منم نمیدونم واقعا
بیستمبیستما
نمیدونم@MaryaM-_-sh
همون عشرون میشه بدون الف با کرسی تنوین -
nima H در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MaryaM-_-sh
دوستای خودم سال به سال استفاده میکنن خیلی راضینمتاسفانهمشکل هم اونه ک هرسال کتاب تغییر میدن
بااین اوضاع کروناهم من هر کتابی میخرم بیچاره ۷روز توقرنطینه هست ومنو کلافه میکنه
بازم ممنونم از اینکه وقت تون بهم دادید@MaryaM-_-sh
اگه برای کنکور ۹۹ آماده میشید که دیگه فرصت نیست واقعا
اگه برای کنکور ۴۰۰ یا ۴۰۰ به بعد هستین، بهترینش همون خیلی سبز هست. سال به سالش گیرتون میاد اینطور. برای حفظ سلامتیتون هم که شده بهتره اینترنتی خرید کنید. پست پیشتاز بزنید دو روزه تحویل اداره پست میده (البته ۳ ۴ روز طول میکشه تا مامور پست بیاره جلو در خونه تحویلتون بده مگه اینکه خودتون برید اداره پست و تحویل بگیرید) -
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
99 چقدرم ک شما بلد نبودی
مرسی -
@MaryaM-_-sh
چاپ دست 2 بگیر توی ثبت سفارش هم بگو چاپ چه سالی میخواهی
قیمتشم کمتره چون باقیمت پارسال یا پیارسال بوده -
@MaryaM-_-sh
اگه برای کنکور ۴۰۰ یا ۴۰۰ به بعد هستین، بهترینش همون خیلی سبز هست. سال به سالش گیرتون میاد اینطور. برای حفظ سلامتیتون هم که شده بهتره اینترنتی خرید کنید. پست پیشتاز بزنید دو روزه تحویل اداره پست میده (البته ۳ ۴ روز طول میکشه تا مامور پست بیاره جلو در خونه تحویلتون بده مگه اینکه خودتون برید اداره پست و تحویل بگیرید)نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnima H در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MaryaM-_-sh
اگه برای کنکور ۴۰۰ یا ۴۰۰ به بعد هستین، بهترینش همون خیلی سبز هست. برای حفظ سلامتیتون هم که شده بهتره اینترنتی خرید کنید. پست پیشتاز بزنید دو روزه تحویل اداره پست میده (البته ۳ ۴ روز طول میکشه تا مامور پست بیاره جلو در خونه تحویلتون بده مگه اینکه خودتون برید اداره پست و تحویل بگیرید)من از خونه نمیرم بیرون
خودشون میارن
حتی چون مرکز استان شیرازم پست سفارشس ۳ روزه ب دستم رسید
پیشتاز خیلی زودتر میشه
اره خریدام پستی انجام میدم
مچکرم -
99 چقدرم ک شما بلد نبودی
مرسی@MaryaM-_-sh
از گوگل ترنسلیت استفاده کردم -
@MaryaM-_-sh
قیمتشم کمتره چون باقیمت پارسال یا پیارسال بودهنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MaryaM-_-sh
قیمتشم کمتره چون باقیمت پارسال یا پیارسال بودهمچکرم
قیمت کتاب ک نگید اصلا
دوم دبیرستان بودم
کل کتاب های میکرو گاج خریدم۱۸۰ هزارتومن
کاش برمیگشت
چقدر دلم گذشته رو میخواد
اولین بار دلم میخواد برگردم ب مدرسه -
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام