تولد یه تیکه از وجودم 😎😎
-
@jahad-20
تو تولد خودم باید ب خودم کیک میدادم ......:expressionless_face:
همونطور که غریبانه خودم شمعامو فوت کردم و با اشکام آرزو کردم و خودم تولدمو ب خودم تبریک گفتم :crying_face: :loudly_crying_face: :neutral_face: :unamused_face: :expressionless_face:
:face_with_tears_of_joy: :broken_heart: ::neutral_face: :victory_hand_light_skin_tone: -
@jahad-20
تورووح کیک ندیدت زهرا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :raising_hands:
من قبلا خودم دیشب وقتی میخواستم تک ب تک تگتون کنم رفتم تو پیج هرکسی ضدعفونیش کردم بعد تگ کردم:smirking_face:
تو خجالت نمیکشی به خاطر ی کیک داری با من بحث میکنی؟؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :oncoming_fist_light_skin_tone: -
@jahad-20
تو تولد خودم باید ب خودم کیک میدادم ......:expressionless_face:
همونطور که غریبانه خودم شمعامو فوت کردم و با اشکام آرزو کردم و خودم تولدمو ب خودم تبریک گفتم :crying_face: :loudly_crying_face: :neutral_face: :unamused_face: :expressionless_face:
:face_with_tears_of_joy: :broken_heart: ::neutral_face: :victory_hand_light_skin_tone: -
@دختر-بهار تو روح خسیس خودت 🙌 😒😂
نه خجالت نمیکشیم چون معتاد میشم😂
الان من همتون و کرونایی میکنم ضدعفونی های توهم تاثیری نداره😂
از تو آبی گرم نمیشه 😒
Mono عزیزم تولد توعه کیک و شیرینی و .... با خودته ما منتظریم😂@jahad-20
مرگ بر منافقین مزدور:oncoming_fist: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
فهمیدم شاخی بابا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face:
ویروس پراکنده در جامعه که میگن تویی کرونا اداتو درمیاره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face:
آبگرمکن نیستیم مث بعضیا که آبارو گرم کنیم :face_with_tears_of_joy: :smirking_face: :expressionless_face:
Mono هم مث خودمه بکشیش مفت به کسی چیزی نمیده اونم اگه کیک باشهع:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_light_skin_tone: -
@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار به قول خودت .غلط نخور 😂
روز تولدت من تبریک نگفتم؟!😒
هنو حالا ناهار خوردم سیرم :face_with_tears_of_joy: :unamused_face:
اتفاقا اولین نفر خودت بودی ولی انتظار نداشته باش وقتی تایپیک نمیزنی برام منم بهت کیک بدم :face_with_tears_of_joy: ::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :victory_hand_light_skin_tone: -
@jahad-20
مرگ بر منافقین مزدور:oncoming_fist: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
فهمیدم شاخی بابا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face:
ویروس پراکنده در جامعه که میگن تویی کرونا اداتو درمیاره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face:
آبگرمکن نیستیم مث بعضیا که آبارو گرم کنیم :face_with_tears_of_joy: :smirking_face: :expressionless_face:
Mono هم مث خودمه بکشیش مفت به کسی چیزی نمیده اونم اگه کیک باشهع:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_light_skin_tone: -
Mono تولدتون مبارک
موفق باشین وبه هرچی میخواین برسین
حال دلتون خوب :)
@دختر-بهار مرسی بابت تگBad Fighter خیلی ممنون اناشالله برای شماهم🙂💙
-
@دختر-بهار راحیل یا کیک میدی یا یه کاری میکنم تمام عمرت به خاطر اون قراری که داشتیم صلوات بفرستی😂😂 اینقدر پاپیچت میشم تا از اون کلمات استفاده کنی😂😂
@دختر-بهار راحیل یا کیک میدی یا یه کاری میکنم تمام عمرت به خاطر اون قراری که داشتیم صلوات بفرستی😂😂 اینقدر پاپیچت میشم تا از اون کلمات استفاده کنی😂😂
#ما هستیم بر سر عهدی که بستیم Mono :victory_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خو اگه پا پیچ من بشی که پای خودت پیچ میخورهع ......:smirking_face:
بیشین سرجات عموجون بیشین بگم الان برات اب قند بیارن ::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_light_skin_tone: -
@دختر-بهار به قول خودت .غلط نخور 😂
روز تولدت من تبریک نگفتم؟!😒
هنو حالا ناهار خوردم سیرم :face_with_tears_of_joy: :unamused_face:
اتفاقا اولین نفر خودت بودی ولی انتظار نداشته باش وقتی تایپیک نمیزنی برام منم بهت کیک بدم :face_with_tears_of_joy: ::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :victory_hand_light_skin_tone: -
negar salehi
به قول مبینا عرع عرع Mono :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers:
من از تولدم گذشته :sneezing_face: :broken_heart: فروردین بود تولدم که خودم غریبانه برای خودم تولد گرفتم .....:neutral_face: :frowning_face: :broken_heart: :victory_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
ایشالا سال بعد اگه زنده بودم برام بگیرید
که مطمئنم تا اون موقع اخراج شدم :neutral_face: :broken_heart:
و اگه اخراج شده باشم به نیت برگشتنم تایپیک ب عنوان یادبود دختر بهار بزنید بعدم برای شادی روح رنج دیدم همتون فالوم کنید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_light_skin_tone: :heart_suit: -
@jahad-20 من کیک تاحالان خوردم و نخواهم خورد پس اون ک منتفی هرکی مسخاد برا خودش بخره😅😂
شیرینی هم کروناعه پس کادوهاتونو بدین ک منتظرم😂😂Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@jahad-20 من کیک تاحالان خوردم و نخواهم خورد پس اون ک منتفی هرکی مسخاد برا خودش بخره😅😂
شیرینی هم کروناعه پس کادوهاتونو بدین ک منتظرم😂😂جوووون بابا بزن قدش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :victory_hand: :raised_hand: :heart_suit: :heart_suit:
-
@jahad-20
@دختر-بهار خب خدارو شکر یادت بود من عذر میخوام تاپیک نزدم😐 با عرض معذرت😂 بخوای الان برات میزنم به یاد اون روز😂
سال دیگه اگه به جرم اسپم من و اخراج نکرده باشن تاپیک میزنم برات کادو هم میفرستم دم در خونتون😂
مثله بعضیا خسیس نیستم 😒😂@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار خب خدارو شکر یادت بود من عذر میخوام تاپیک نزدم😐 با عرض معذرت😂 بخوای الان برات میزنم به یاد اون روز😂
سال دیگه اگه به جرم اسپم من و اخراج نکرده باشن تاپیک میزنم برات کادو هم میفرستم دم در خونتون😂
مثله بعضیا خسیس نیستم 😒😂#نوش دارو بعد تولد راحیل :face_with_tears_of_joy: :unamused_face:
نمیخوام :beaming_face_with_smiling_eyes:
نمیدم :face_with_tears_of_joy: :unamused_face: :expressionless_face: :victory_hand_light_skin_tone: -
شیرینی هم کروناعه پس کادوهاتونو بدین ک منتظرم😂😂 -
مثله بعضیا خسیس نیستم 😒😂#نوش دارو بعد تولد راحیل :face_with_tears_of_joy: :unamused_face:
نمیخوام :beaming_face_with_smiling_eyes:
نمیدم :face_with_tears_of_joy: :unamused_face: :expressionless_face: :victory_hand_light_skin_tone: -
Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار مفت؟ تا کادو ندین نمیزارم پاتونو از اینجا بزارین بیرون کیک هم میخاین؟😂😂😂😂
الان تو بامنی یا طرف اونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :victory_hand_light_skin_tone:
منکه کادوهامو دادم دیشب بهت :smiling_face_with_sunglasses: :unamused_face:
ضمنا میخوای شات دیشبو بهت بدم که خودت گفتی تو بودنت خودش برام یه دنیا کادوعه؟؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face: