-
سلام دوستان من دانشجوی دانشگاه شریف هستم و اگر سوال درسی _مشاوره ای داشتین تا حد توانم در خدمتم
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-N-2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام دوستان من دانشجوی دانشگاه شریف هستم و اگر سوال درسی _مشاوره ای داشتین تا حد توانم در خدمتم
سلام خوش آمدین لطفا یه تاپیک می زنید براس دهم یازدهما که تابستونشونو چجوری بخونن؟
-
از لحاظ قیافه ، آدمیـــم
از لحاظ عاطفه ، عدمیــم
همذات پنداری کنین باش -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قبلنا فیلم انگیزشی میدیدم حداقل نیم ساعت روم اثر داشت
الان تو فاصله ی هال تا اتاقم اثرش پرید:| -
خوب به اعتبارت نگاه کن
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته قصدم این بود بیام ی حرکتی بزنم ولی باز گوشیو برداشتم گرفتم دستم:|
-
@M-N-2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام خوش آمدین لطفا یه تاپیک می زنید براس دهم یازدهما که تابستونشونو چجوری بخونن؟
romisa
سلام ممنون
من مشکلی برای ایجاد تاپیک ندارم ولی به نظرم اگر تعداد تاپیک ها زیاد نشه خیلی بهتره و ترجیحم اینه که
بچه ها سوال بپرسن و جواب بدم حالا اینجا و اونجاش فرقی زیاد نداره واسم -
romisa
سلام ممنون
من مشکلی برای ایجاد تاپیک ندارم ولی به نظرم اگر تعداد تاپیک ها زیاد نشه خیلی بهتره و ترجیحم اینه که
بچه ها سوال بپرسن و جواب بدم حالا اینجا و اونجاش فرقی زیاد نداره واسمنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-N-2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa
سلام ممنون
بچه ها سوال بپرسن و جواب بدم حالا اینجا و اونجاش فرقی زیاد نداره واسمنه دوست الایی
در این زمینه من نگاه کردم خیلیا مشکل داشتن
با یکی از دوستای تجربی صحبت کردم ولی فک می کنم دانش آموزای پایه ریاضی (دهم و یازدهم)باید مباحث متفاوتی رو تو تابستون مطالعه کنن
اگه تاپیکش می بود برای هر کس سوالی پیش میومد در این زمینه، لینک تاپیکتون رو میذاشتم
موضوعش" مطالعه در تابستان برای دانش آموزان پایه ریاضی" -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
romisa
سلام ممنون
بچه ها سوال بپرسن و جواب بدم حالا اینجا و اونجاش فرقی زیاد نداره واسمنه دوست الایی
با یکی از دوستای تجربی صحبت کردم ولی فک می کنم دانش آموزای پایه ریاضی (دهم و یازدهم)باید مباحث متفاوتی رو تو تابستون مطالعه کنن
اگه تاپیکش می بود برای هر کس سوالی پیش میومد در این زمینه، لینک تاپیکتون رو میذاشتم
موضوعش" مطالعه در تابستان برای دانش آموزان پایه ریاضی"romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa
سلام ممنون
موضوعش" مطالعه در تابستان برای دانش آموزان پایه ریاضی"اها چشم
-
@nafas-m واه خو چی ببریم ک طبیعی باشه عسل
-
واسم عمل نوشت،گفت شدیده....
حق داشت همیشه اول مقصر ک میاد ذهن ادم خداست،ولی خب مثلا پدر بزرگم 10ساعت جلو افتاب رفته ژنش جهش یافته ب من رسیده،ب خدا چ؟!
بعد میگی خب میتونست مانع شه؟!ولی خب چرا مانع شه؟!مگ من چقدررحرف خداررو گوش کردم ک اون گوش کنه و نظم طبیعی و علمی طبیعیت واسم بهم بزنه،هر علطی خواستم کردم....نمیدونم شاید مثلا ده بار پدربزرگم ظهز ی اتفاق واسش افتاده ک نره زیر اون افتاب بعد عصبی شده گفته خدایا چکار میکنی چیکار ب من داری بذار برم کارمو کنم و ....و الان میگی شایدم اینم توش خیریه نباید بد نگاش کنم و همینطور دیوانه وار تستسل سوال پیش میاد ولی شاید نباید سخت گرفت و با دید ی اتفاق ساده نگاش کرد ک معمولی رخ میده تو جهان،ب من نمیخورد ب اونیکی میخورد. -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۲۱:۲۱
:).
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-N-2
سلام
میتونم بپرسم رشتتون چیه؟ -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مامانم میخاست حالِ منو خوب کنه
گفت بریم خرید
ن تنها خوب نشدم بلکه گند زده شد ب اعصابم=|| -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد دلم واسه یه روزایی از انجمن تنگ شده:)....
-
مبحث DNAسیتوپلاسمی و DNA هسته ای در سال دوازدهم هست یا ما کلا نداریم
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گفت بریم خرید
ن تنها خوب نشدم بلکه گند زده شد ب اعصابم=||منم رفتم بیرون بدتر شدم
-
گفت بریم خرید
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گفت بریم خرید
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه وقتایی هیچ کاری نکردن ، خودش بدترین کاریه که میشه آدم بکنه
-
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گفت بریم خرید
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گفت بریم خرید
حتی نمیتونم اب بخورم.