-
@immortally در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa خخخخخخخخخخخ
احتمالا فک میکنی من شمربن زلجوشنم
من خودم سوم ابتدایی بودم جز 30مو حفظ بودم بعد که بزرگ شدم چشم و گوشم اشتباهیی باز شدنه ولی هنوزم فک می کنم به دعا و اینا اعتقاد نداشته باشی
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa من متاسفانه دعا و اینام در سال 3 روزه
اونم شبای احیا
البته من به کیفیت خیلی اهمیت میدم -
@miss-besharati شاید میدونی الان خیلیا به اهنگایی که من گوش میدم میخندن و مسخره میکنن میگن سلیقه نداری
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati شاید میدونی الان خیلیا به اهنگایی که من گوش میدم میخندن و مسخره میکنن میگن سلیقه نداری
من هر آهنگی خوشم بیاد گوش میدم حرف بقیه هم بیخیال
-
@miss-besharati خواننده بودم رو نمیکردم
حالا چیزای زیادی هم تو این کلاه دارم رو نکردم
یهو دیدی یه مرغ در اووردم ازشهمه استعداداشو گذاشته بود بعد کنکور شکوفا کنه:|
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
منم که استعدادی ندارم شکوفا کنم
-
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من هر آهنگی خوشم بیاد گوش میدم حرف بقیه هم بیخیال
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati دقیقا منم همینطوریم ولی خیلیا میگن چرا اهنگی که هیچی ازش متوجه نمیشی گوش میدی میبینم راس میگن
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شدهromisa
یهو دیدی فردا تو عصر جدیدم
بال در اووردم
ققنوس میشم -
@زهرا-تقی-زاده کرونا با ما کاری نداره زیاد شما هم که نوجوونی منم تازگیا خوب شدم ولی شدید نبود انشالله بعدش شروع کن
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo اما من از وقتی که امروز باشه اومدم انجمن انگیزه گرفتم
-
fatemeh ganjkhanloo اما من از وقتی که امروز باشه اومدم انجمن انگیزه گرفتم
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@زهرا-تقی-زاده خدارو شکر بچه های انجمن خیلی خیلی باحال و خوبن
-
یهو دیدی یه مرغ در اووردم ازشبا تخمش؟
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati تو کدومشو دوس داری؟
تخم گفتی یاد گربه افتادم
یه گربه نزدیک خونمونه یه بچه میخواد بزاد اونقد صدا میکنه
انگار میخواد بچه فیل بزاد -
@miss-besharati دقیقا منم همینطوریم ولی خیلیا میگن چرا اهنگی که هیچی ازش متوجه نمیشی گوش میدی میبینم راس میگن
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati دقیقا منم همینطوریم ولی خیلیا میگن چرا اهنگی که هیچی ازش متوجه نمیشی گوش میدی میبینم راس میگن
بعضی وقتا مهم نیس بفهمی چی میگن همین که ریتمش آرامش میده کافیه
-
@miss-besharati تو کدومشو دوس داری؟
تخم گفتی یاد گربه افتادم
انگار میخواد بچه فیل بزادنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@immortally در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تخم گفتی یاد گربه افتادم
انگار میخواد بچه فیل بزادبرا من فرقی نمیکنه فقط خواستم بدونم استعدادت چقدره
گربه ها الان زایمان نمیکننا -
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بعضی وقتا مهم نیس بفهمی چی میگن همین که ریتمش آرامش میده کافیه
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati اره درسته
نظرتون چیه اهنگایی که خیلی دوست داریم و بهمون ارامش میدن رو اینجا معرفی کنیم الان ؟ -
تخم گفتی یاد گربه افتادم
انگار میخواد بچه فیل بزادبرا من فرقی نمیکنه فقط خواستم بدونم استعدادت چقدره
گربه ها الان زایمان نمیکننانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati اگه میخوای من از مرغ برات تخم شتر مرغ در میارم
اها لک لکا بچه هاشونو میاره؟ -
@miss-besharati اره درسته
نظرتون چیه اهنگایی که خیلی دوست داریم و بهمون ارامش میدن رو اینجا معرفی کنیم الان ؟نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo اهنگای شاد بگوشین
از اهنگای دپرس دور باشین کلا -
@miss-besharati اگه میخوای من از مرغ برات تخم شتر مرغ در میارم
اها لک لکا بچه هاشونو میاره؟نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@immortally در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اها لک لکا بچه هاشونو میاره؟بیچاره مرغِ
نه
اصولا گربه ها وقتی بچشونو گم میکنن زیاد سرو صدا میکنن -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلااااااااااااااااااااااااام
من اومدم -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دعا میکنم تا اجابت بشه
دعا میکنم چون دلم روشنه -
نظرتون چیه اهنگایی که خیلی دوست داریم و بهمون ارامش میدن رو اینجا معرفی کنیم الان ؟نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نظرتون چیه اهنگایی که خیلی دوست داریم و بهمون ارامش میدن رو اینجا معرفی کنیم الان ؟تاپیک موسیقی کده بررا همینِ :))
-
اها لک لکا بچه هاشونو میاره؟بیچاره مرغِ
نه
اصولا گربه ها وقتی بچشونو گم میکنن زیاد سرو صدا میکنننوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati اها
عه جدییی؟
بیچاره هااا -
fatemeh ganjkhanloo اهنگای شاد بگوشین
از اهنگای دپرس دور باشین کلانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@immortally من بیشتر غمگین گوش میدم ولی کلا ادم الکی خوشیم خخخ روم زیاد تاثیر نداره چون نمیفهمم چی میگن
اهنگ Колыбельная خیلی اروم و قشنگه عالیه یعنی عاشقشم -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MMAA به سلام داداش
خوبی؟