تولد یه تیکه از وجودم 😎😎
-
Hamed Soltani در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
تولدت مبارک
ولی خداییش بگو چقد زمان برد تا این پستو بنویسی؟
از ساعت 9 تا 12 :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@دختر-بهار ولی ارززششو داره واسه رفیقت
ایشالا تا همیشه پایدار -
ال من تو اون تاپیکم گفتم تو اینم میگم😅😅😂😈
تفلللللللدتتتتتتت مباارررررککک
مبااااارکک
مباااااارک
تفلدت
مبااآاااااااااااااااااااااارک🙂🙃💃💃💃💃💃💃💃💃💜💙👑💄💍🎂🎂🎂🍰🍫🍬🎂🍰🍰🍭🍫🍫🎀🎀🎁🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎊🎁🎀 -
امیدوارم امروزت پر از شادی، زندگی، عشق و شکلات باشد
تولدت مبارک
:rose: :rose: :rose:
https://b2n.ir/949202
به وقت
:ok_hand: :ok_hand: ::hand_with_fingers_splayed: :ok_hand: -
negar salehi
به قول مبینا عرع عرع Mono :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers:
من از تولدم گذشته :sneezing_face: :broken_heart: فروردین بود تولدم که خودم غریبانه برای خودم تولد گرفتم .....:neutral_face: :frowning_face: :broken_heart: :victory_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
ایشالا سال بعد اگه زنده بودم برام بگیرید
که مطمئنم تا اون موقع اخراج شدم :neutral_face: :broken_heart:
و اگه اخراج شده باشم به نیت برگشتنم تایپیک ب عنوان یادبود دختر بهار بزنید بعدم برای شادی روح رنج دیدم همتون فالوم کنید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_light_skin_tone: :heart_suit: -
سلام...:smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:
ببخشین توروخدا راحیل جوون من نبودم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
مبینا جووون تولدت بازم مبارک:kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark: -
😍😍😍😍
عرض تبریک مجدد مونو جان 😻😻😻😻
امیدوارم روز به روز شاهد موفقیت هات باشیم گل دختر 😇😇😇 -
@دختر-بهار پس تولدت پساپس مبارک راحیل خانووم😍😍
صد سال زنده باشی💚
خوب فضولی زیادی نکن دختر خوبی باش تا اخراج نشی😂😂😂
خودم یه جشن مفصل میگیرم برات عالییی😂😂😂🤞😎
چقدم با اطمینان نوشتی اخراج میشم😂😂😂negar salehi
تچکرات دارم:face_with_tears_of_joy: :folded_hands:
خیلی ممنون قول نمیدم تا فروردین سال دیگه زنده باشم ..اگرم زنده موندم بعید میدونم تو اخراج نشده باشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :orange_heart:
ب قول مبی عرع عرع:heart_suit: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers:
مودونوم که موگوم #مشهدی طوری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers: -
negar salehi
تچکرات دارم:face_with_tears_of_joy: :folded_hands:
خیلی ممنون قول نمیدم تا فروردین سال دیگه زنده باشم ..اگرم زنده موندم بعید میدونم تو اخراج نشده باشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :orange_heart:
ب قول مبی عرع عرع:heart_suit: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers:
مودونوم که موگوم #مشهدی طوری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers:Bitsy ماشالله حوصله😐😐😐😐
من واسه بابامم ایقد متن نمی نویسم
حالا تولد کی هست
هر کی هست زندگی خوبی داشته باشه و موفق باشه🌼 -
کی بساط این مسخره بازیا قرار جمع بشه واقعا !
@M-an -
کی بساط این مسخره بازیا قرار جمع بشه واقعا !
@M-an_Mohammad_reza_ چرا جمع بشه بساط تولد گرفتن؟
-
_Mohammad_reza_ چرا جمع بشه بساط تولد گرفتن؟
@nafas-m این تاپیک های که چن بار زده میشن رو میگم !
یه تاپیک مخصوص تولد زده بشه..همونجا تبریک های تولد گفته بشه...در نهایت میبینید یه تاپیک چن هزار پستی هست که تولد افراد زیادی تبریک گفته شده و به طور کامل یه جا هست. -
@nafas-m این تاپیک های که چن بار زده میشن رو میگم !
یه تاپیک مخصوص تولد زده بشه..همونجا تبریک های تولد گفته بشه...در نهایت میبینید یه تاپیک چن هزار پستی هست که تولد افراد زیادی تبریک گفته شده و به طور کامل یه جا هست._Mohammad_reza_ اها بله