-
Mohsen Taheri
در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین
خامشی شرط وفاداری بود غوغا چرانوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali ای غایب از نظر!! به خدا میسپارمت / جانم بسوختی و به دل دوست دارمت
-
Mohsen Taheri
تا کی به تمنای وصال تو یگانه
اشکم از هر مژه چون سیل روانه -
Mohsen Taheri
تا کی به تمنای وصال تو یگانه
اشکم از هر مژه چون سیل روانهنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali همه شب نهاده ام سر چو سگان بر آستانت / که رقیب درنیاید به بهانه ی گدایی
به نظرم مصرع دوم تون باید بعد اشکم "شود" داشته باشه تا وزنش درست بشه؟؟ -
@mahta-kamali همه شب نهاده ام سر چو سگان بر آستانت / که رقیب درنیاید به بهانه ی گدایی
به نظرم مصرع دوم تون باید بعد اشکم "شود" داشته باشه تا وزنش درست بشه؟؟Mohsen Taheri
یک نفر آمد صدایم کرد و رفت
در قفس بودم رهایم کرد و رفتنه قافیه ها درسته یگانه با روانه هم وزنه
-
Mohsen Taheri
یک نفر آمد صدایم کرد و رفت
در قفس بودم رهایم کرد و رفتنه قافیه ها درسته یگانه با روانه هم وزنه
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@mahta-kamali تنم از واسطه ی دوری دلبر بگداخت / جانم از آتش %(#ff0000)[مهر] رخ جانانه بسوخت
مهر:ایهام
من نگفتم قافیا هاش اشکال داره گفتم وزنش نمی خوره. بعد از "اشکم" باید بنویسید" شَوَد" و الا جور درنمیاد کلا! -
@mahta-kamali تنم از واسطه ی دوری دلبر بگداخت / جانم از آتش %(#ff0000)[مهر] رخ جانانه بسوخت
من نگفتم قافیا هاش اشکال داره گفتم وزنش نمی خوره. بعد از "اشکم" باید بنویسید" شَوَد" و الا جور درنمیاد کلا!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri در " مشاعره " گفته است:
@mahta-kamali تنم از واسطه ی دوری دلبر بگداخت / جانم از آتش %(#ff0000)[مهر] رخ جانانه بسوخت
من نگفتم قافیا هاش اشکال داره گفتم وزنش نمی خوره. بعد از "اشکم" باید بنویسید" شَوَد" و الا جور درنمیاد کلا!تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط
باختم جان در هوای او غلط کردم غلط
نه من فقد ب مخ خودم مراجعه میکنم ک ته کشیدنش طبیعیه -
من نگفتم قافیا هاش اشکال داره گفتم وزنش نمی خوره. بعد از "اشکم" باید بنویسید" شَوَد" و الا جور درنمیاد کلا!Mohsen Taheri
تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
گوش نا محرم نباشد جای پیغام سروش -
Mohsen Taheri در " مشاعره " گفته است:
من نگفتم قافیا هاش اشکال داره گفتم وزنش نمی خوره. بعد از "اشکم" باید بنویسید" شَوَد" و الا جور درنمیاد کلا!تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط
نه من فقد ب مخ خودم مراجعه میکنم ک ته کشیدنش طبیعیهاین پست پاک شده! -
Mohsen Taheri در " مشاعره " گفته است:
نه من فقد ب مخ خودم مراجعه میکنم ک ته کشیدنش طبیعیهنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@Miss-Joker طبل فراق می زنی نای عراق می زنی / پرده ی بوسلیک را جفت حجاز می کنی؟
احسنت -
@Miss-Joker طبل فراق می زنی نای عراق می زنی / پرده ی بوسلیک را جفت حجاز می کنی؟
احسنتنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یا قهر یا که لطف بکن هر چه میکنی
داده است امتحان وفا بارها دلم -
Mohsen Taheri یا قهر یا که لطف بکن هر چه میکنی
داده است امتحان وفا بارها دلمنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@Miss-Joker مرجان لبِ لعلِ تو مر جانِ مرا قوت / یاقوت نهم نامِ لبِ لعلِ تو یا قوت؟
قربان وفاتم به وفاتم قدمی نه / تا بوت مگر بشنوم از روزن تابوت... -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای قشنگ تر از پریا . تنها تو کوچه نریا
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrma اون شبی که میگن شب نیست...هیچ شبی مث اون شب نیست...دیشب مث اون شب نیست...
-
Mohsen Taheri این بیتو واقعا کسی سراییده؟؟؟
-
Mohsen Taheri این بیتو واقعا کسی سراییده؟؟؟
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali بله اینرو استاد اعظم اسادات شبّپره سروده است!
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از اساتید بزرگ ادبیات و موسیقی ایران
-
Mohsen Taheri بیت جالبی بود تا حالا نشنیده بودم!!
تا گشودم نامه اش را سوختم در انتظار
کاش قاصد میگشود این نامه سر بسته را -
Mohsen Taheri بیت جالبی بود تا حالا نشنیده بودم!!
تا گشودم نامه اش را سوختم در انتظار
کاش قاصد میگشود این نامه سر بسته رانوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط Zahra tg انجام شده@mahta-kamali از مكافات عمل غافل مشو گندم از گندم برويد جو ز جو
سلام... -
@ஜஇዢЯஇ
وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم
شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدمسلام
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
العالم بلا عمل کشجر بلا ثمر
من یه عالم بدون عمل مانند میوه هستم
(گوپس گوپس گوپس)