-
Mohsen Taheri یار آن بود که صبر کند بر جفای یار ترک رضای خویش کند بر رضای یار
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط دریا دریایی انجام شده@ஜஇዢЯஇ
راز دلت را مکن فاش به نامحرماندر برما محرمان راز گشودن خطاست
احمد کمالی
-
@ஜஇዢЯஇ
راز دلت را مکن فاش به نامحرماندر برما محرمان راز گشودن خطاست
احمد کمالی
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهدریا دریایی تا آمدی اندر برم شد کفر و ایمان چاکرم / ای دیده ی تو دین من وی روی تو ایمان من
مولوی -
دریا دریایی تا آمدی اندر برم شد کفر و ایمان چاکرم / ای دیده ی تو دین من وی روی تو ایمان من
مولوینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نا کرده گناه در جهان کیست بگو وان کس که گنه نکرد چون زیست بگو
-
Mohsen Taheri نا کرده گناه در جهان کیست بگو وان کس که گنه نکرد چون زیست بگو
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ஜஇዢЯஇ ور بدام به در مرگ که حشرم با توست // از لحد رقص کنان تا به قیامت بروم
-
@ஜஇዢЯஇ ور بدام به در مرگ که حشرم با توست // از لحد رقص کنان تا به قیامت بروم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باشکه گناه دگری برتو نخواهند نوشت
-
Mohsen Taheri
من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باشکه گناه دگری برتو نخواهند نوشت
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد // خلق را ورد زبان مدحت و تحسین منست
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دریا دریایی تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد // خلق را ورد زبان مدحت و تحسین منست
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دریا دریایی تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد // خلق را ورد زبان مدحت و تحسین منست
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تا نگريد طفلك حلوا فروش ديگ بخشايش كجا آيد به جوش
خدانگهدار -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri منم آن شاهد ساحر که به افسون سخن از نی کلک همه قند و شکر می بارم
-
Mohsen Taheri تا نگريد طفلك حلوا فروش ديگ بخشايش كجا آيد به جوش
خدانگهدارنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@ஜஇዢЯஇ شور شراب عشق تو آن نفسم رود ز سر // کاین سر پرهوس شود خاک در سرای تو
خدانگهدار دوست عزیز -
@ஜஇዢЯஇ شور شراب عشق تو آن نفسم رود ز سر // کاین سر پرهوس شود خاک در سرای تو
خدانگهدار دوست عزیزنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
واعظ ما بوی حق نشنید بشنو این سخندر حضورش نیز می گوییم نه غیبت میکنم
-
Mohsen Taheri
واعظ ما بوی حق نشنید بشنو این سخندر حضورش نیز می گوییم نه غیبت میکنم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی من چه در پای تو ریزم که پسند تو بود // جان و سر را نتوان گفت که مقداری هست
-
دریا دریایی من چه در پای تو ریزم که پسند تو بود // جان و سر را نتوان گفت که مقداری هست
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تا دل به مهرت داده ام در بحر فکر افتاده ام / چون در نماز استاده ام گویی به محرابم دری
-
Mohsen Taheri تا دل به مهرت داده ام در بحر فکر افتاده ام / چون در نماز استاده ام گویی به محرابم دری
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یک روز به شیدایی در زلف تو آویزم / زان دو لب شیرینت صد شور برانگیزم
-
Mohsen Taheri یک روز به شیدایی در زلف تو آویزم / زان دو لب شیرینت صد شور برانگیزم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri من که در هیچ مقامی نزدم خیمه ی انس / پیش تو رخت بیفکندم و دل بنهادم
-
Mohsen Taheri من که در هیچ مقامی نزدم خیمه ی انس / پیش تو رخت بیفکندم و دل بنهادم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri مطربا پرده بگردان و بزن راه عراق / که بدین راه بشد یار و ز ما یاد نکرد
-
Mohsen Taheri مطربا پرده بگردان و بزن راه عراق / که بدین راه بشد یار و ز ما یاد نکرد
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دردم از یارست و درمان نیز هم / دل فدای او شد و جان نیز هم
-
Mohsen Taheri دردم از یارست و درمان نیز هم / دل فدای او شد و جان نیز هم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی / عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
-
Mohsen Taheri من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی / عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یارم چو قدح به دست گیرد / بازار بتان شکست گیرد