یه بار برای همیشه
-
صادقانه بگم، با آه و ناله چیزی عوض نمیشه...قوی باشیم
خدای ما بزرگتر از مشکلاتمونه
فراموش کن!!
کنکوری های99️
تا آخر گوش بدین تا آرامش تون برگرده️
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا -
صادقانه بگم، با آه و ناله چیزی عوض نمیشه...قوی باشیم
خدای ما بزرگتر از مشکلاتمونه
فراموش کن!!
کنکوری های99️
تا آخر گوش بدین تا آرامش تون برگرده️
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا@sheyda-fkh قشنگ بود مرسی
-
سلام به دوستای آلایی
️
نمیدونم چرا وقتی بچه بوديم بيشتر سر رسيدن به خواسته هامون اصرار می كرديم
اونقدر يه بازی رو انجام ميداديم كه يا ببريم يا ديگه از فرط خستگی نتونيم ادامه بديم
تازه وقتي دوباره جون پيدا می كرديم سريع ادامش می داديم.
تو اين روزا اكثرمون پريشونيم ...
ببينين فعلا اون عددی كه می بينی به عنوان يكی از مشخصه های قابل تغيير زندگيت
همونه خوب یا بد
اينجا %(#ff0000)[نكته ای] نهفته است برگرد و با دقت بخون
گفتم مشخصه قابل تغيير
آيا كسی پيدا شده كه تو اين چند روز ،
رتبه ی نه چندان خوبتو بهش بگی و بگی با اينكه اين همه خوندم نمی دونم چی شد️
شده که بعد بهت پوزخند بزنه ؟
ميتونی اون نگاهشو تحمل كنی !؟
دوست داری با مشت بری تو صورتش وقتی میدونی كه چقدر جون كندی و اون نمیفهمه
اصلا رگ غيرتت می زنه بالا
ميگی من بايد به اين بفهمونم كه يه بازنده نيستم .....
اون نميخواد تو رو باور كنه
اما من دركت میكنم
بيا و قول بده
به من ؟
نه، به من نه
به خودت
منم پا به پات هستم.همونطور که متوجه شدید
%(#18a350)[این تاپیک برای قرار دادن نکات مهم و ]%(#eb0c0c)[کلیدی] و %(#eb0c0c)[انگیزشی] %(#18a350)[برای همه ی کنکوری هاست]امیدوارم تکراری نباشه
دعوت میکنم از
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@ادمین@sheyda-fkh
اگر یک نفر می تواند کاری را انجام دهد, تو هم می توانی آن را انجام دهیاگر هیچ کس نمی تواند کاری را انجام دهد, تو باید آن را انجام دهی
(یک ضرب المثل ژاپنی)موزیک های انگیزشی
من ادامه میدم، یاس
تلاش، امیر رقاب و مهدی صبری
از اول، شایع
ساز، بهرام -
به تنهایی نمیتوانم دنیا را تغییر بدهم اما میتوانم سنگی را به آب بیندازم تا موجهای بسیار خلق کند.
مادرترزا
-
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @یازدهم تازه کنکوری ها
-
این مطالب خیلی خوبه و اگه میشه درمورد مرور کردن درس ها واین که چکار کنیم که مطالب بیش تر و بهتر تو ذهنمون بشینه متنی بنویسین ممنون میشم
با تشکر -
امیدوارم آروم باشین دوستان :).
اکالیپتوس sandiiii به سان خورشید amirh_hmyf Virus حسین کامکار zeinabmaghsoudi @Dr-agon و...
@دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا
یکی خودمو هم منشن کنه -
%(#c400ff)[تفاوت اضطراب واسترس]
گاهی اوقات می بینیم که دانش آموز می گوید: من خیلی استرس دارم
درصورتی که چنین نیست️
تفاوت اضطراب واسترس را در دو تعریف گویا بیان می کنیم.
اضطراب یعنی: تپش قلب، افتادن فشار ، عرق کردن، یخ کردن دست ها، خشکی دهان و...
اما استرس به این معنی است که ما مجبوریم در زمانی کوتاه کاری بزرگ که در آن قالب نمی گنجد را انجام دهیم. مثلا زمانی که فشار روانی زیاد داریم (استرس بالا) مثل این می ماند که بخواهیم یک لیوان آب را در یک استکان جای بدهیم فشار حاصل از نگرانی که از این قضیه ایجاد می شود، استرس نام دارد
سطح بالا ↑و سطح پایین↓ استرس عامل مزاحم برای ما محسوب می شود اما بهترین حالت یک میزان استرس متوسطی است که وضعیت مطلوب وشرایط مناسب را موجب می شود.
دانشمندان طی تحقیقات اخیر ثابت کردند که استرس متوسط رو به بالا درصد یادگیری را چند برابر بالا می برد مثال این قضیه هم زمانی است که نزدیک امتحان هستیم و یک تا دو برگه را به صورت خلاصه در حیاط مدرسه خیلی تند وسریع مطالعه می کنیم .
برای اینکه بتوانیم با یک اعتماد به نفس بالا همراه با آرامش نسبی مورد نیاز جهت مطالعه دست یابیم باید متوجه ظرف زمانی و انرژی مورد نیاز جهت خرج کردن در راه کنکور باشیم .
-
-
هر روز يه شروع تازست.
يه نفس عميق بكش،
لبخند بزن و دوباره شروع كن ...
@دانش-آموزان-آلاء -
کسی که شنا کردن بلد است میداند که آب او را پایین نمیکشد؛
اما کسی که با شنا آشنا نیست،
فکر میکند آب او را پایین میکشد و غرق میکند...
برای همین بیهوده دست و پا میزند و غرق میشود...
بهتر است بدانیم این افکار ماست که ما را غرق میکند!
وگرنه زندگی عمق زیادی ندارد... -
%(#e100ff)[مشکل خیالبافی و حواسپرتی در مطالعه]
ﺧﻴﺎﻟﺒﺎفی ﻛﺮدن، ﻏﺮق ﺷﺪن در ﺧﺎﻃﺮات ﮔﺬﺷﺘﻪ و ﻳﺎدﻛﺮدن ﻣﺸﻜﻼت، از ﻋﻮاﻣﻞ ﺑﺮﻫﻢ زﻧﻨﺪه ی ﺗﻤﺮﻛﺰ اﺳﺖ و ﺳﺮاغ ﻛﺴﺎنی می آﻳﺪ ﻛﻪ بی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ و ﻳﺎ ﺑﻪ ﺧﻮد اﺟﺎزه می دﻫﻨﺪ ﻛﻪ ﻏﺮق در ﺧﺎﻃﺮه ﻫﺎ ﺷﻮﻧﺪ.
%(#0015ff)[اﻣﺎ ﭼﮕﻮﻧﻪ میﺗﻮاﻧﻴﻢ ﺑﺎ اﻳﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﻣﺒﺎرزه ﻛﻨﻴﻢ؟]
%(#ff0000)[تکنیک اول]
یکی از راههای مقابله با این موضوع برنامه ریزی ﺑﺮای ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ و وﻓﺎدار ﻣﺎﻧﺪن ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اﺳﺖ. ﺑﺮای ﺳﺎﻋﺘﻬﺎی ﺧﻮد ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻃﺮاﺣﻲ ﻛﻨﻴﺪ و ﻣﺮﺗﺒﺎً ﺧﻮد را ﺑﻪ اﺟﺮای آن ﺗﺮﻏﻴﺐ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻓﺮﺻﺖ ﺗﻔﻜﺮات دﻳﮕﺮ از ﺷﻤﺎ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد.%(#ff0000)[تكنيک دوم]
هر زمان كه حواس شما پرت شد به خودتان بگوييد كه من همين حالا بايد اينجا باشم و ميتوانيد روي كاغذ هم بنويسيدالان اينجا باش
%(#ff0000)[تكنيک سوم]
تلقين مثبت ،مدام تلقين كنيد كه من اگر مطالعه خودم را طبق برنامه انجام دهم حتما موفق خواهم شد و به نتيجه دلخواهم خواهم رسيد و بدون شك خواهم درخشيد ولی اگر طبق برنامه پيش نروم از هدفم دور خواهم شد.@sheyda-fkh
یهمثل معروف هست که میگه 300 تا تست رو 3 بار حل کنی نتیجه اش خیلی خیلی بهتر از اینه که 900 تا تست رو فقط یه بار حل کنی -
-
تحقیقات نشون داده
اگه بصورت "سوم شخص" با خودمون صحبت کنیم
میتونیم با شدت بیشتری از ناراحتی مون کم کنیم و بصورت کلی حالمونو تغییر بدیممثلا اسم شما رضاست
بجای اینکه بگین : من چرا امروز حالم بده ؟!
بگین : رضا چرا حالش بده ؟ نباید اینجوری باشه و ...سال کنکور پر از اتفاقات و فراز و نشیبای مختلفه
گاهی وقتا فکر میکنی رسیدی به آخر خطاین صحبت کردنا با خودتون بهتون کمک میکنه به شرایط سخت سال کنکور غلبه کنین و قهرمان کنکوری بشین
-
%(#e100ff)[استراحتکردن مهم است:]
وقتی خواب هستیم مغز ما حافظههای جدیدی را به وجود میآورد و مطالب خواندهشده را طبقهبندی میکند.
کمخوابی تأثیر خود را به صورت ناگهانی نشان نمیدهد بلکه ممکن است تأثیر منفی آن روی تمرکز حواس، عدم یادگیری و... خود را نشان دهد.
مراقب میزان خواب خود باشید، اگر هنگام خواب افکار مزاحم به سراغتان آمد با آنها مقابله نکنید.
بعد از بیداری 15 دقیقه برای بازگشت به حالت طبیعی در نظر بگیرید و از شستن دست و صورت و خوردن یا آشامیدن برای تسریع در بازگشت به حالت طبیعی استفاده کنید.
-
%(#dd00ff)[بررسی آزمون]
- اول اینکه حتما بررسی آزمون رو انجام بدین چون آزمونی که بررسی نشده یه کار نیمه تمامه .
- سعی کنین بعد از آزمون یا یکی دو روز بعد از اون تا هنوز سوالای آزمون خوب یادتونه آزمونو ارزیابی کنین.
- نکاتی که از ارزیابی آزمون به دست میارید رو، یا گوشه کتاب یا توی یه دفتر یادداشت کنید که دوران جمع بندی یه گنجینه مهمی از اطلاعاته.
- اگر براتون خسته کنندس که کل آزمون رو پشت سر هم ارزیابی کنین قبل از اینکه خوندن هر درس رو شروع کنین تستای آزمون اون درس رو بررسی کنید البته بررسی تستها بعد از آزمون خیلی بهتره اما واسه کسایی که اول کارند و خسته میشن یا تنبلی میکنن این روش هم خوبه.
- از پاسخ های غلط به راحتی نگذرید که خیلی خطرناکن، وقتی یه سوالی رو غلط جواب میدیم که جوابشو ناقص بلدیم یعنی جزو مواردی هستن که بلدیم ولی دست و پا شکسته .اگر اونهارو ارزیابی نکنیم،این موارد میتونن بارها و بارها تکرار بشن،پس باید یادگیری ناقصمون رو کامل کنیم.
-
میلتون، با وجود اینکه نابینا بود، مینوشت!...
بتهوون، در حالی که ناشنوا بود آهنگ میساخت!...
هلن کلر، در حالی که نابینا و ناشنوا بود سخنرانی میکرد!...
رنوار، در حالی که دستهایش دچار عارضه رماتیسمی بود، نقاشی میکرد!...
آدمها علیرغم نابینایی، ناشنوایی، معلولیت، پیری، فقر، کم سنی، مشقت یا بیسوادی بر سختیها غلبه میکنند ، از همه پیشی میگیرند ، کار را به اتمام میرسانند و موفق میشوند . شما هم %(#ff0000)[شک نکنید] میتوانید علیرغم سختیها و مشکلات خود را به هدفها برسانید.
-
%(#f700ff)[دلایل کندخوانی و روشهای برطرف کردن آن]
روشهای مطالعهی اشتباه
وسواس بیش از حد (دانشآموز فقط به حفظ کردن و تکرار بیهدف و چندبارهی جملات مشغول میشه.)
نداشتن آمار و اطلاعات کافی در مورد بودجهبندی و تیپبندی سؤالهای کنکور و بارمبندی امتحانات مدارس
توجه بیش از حد به نتیجهی امتحان (دانشآموز بیش از حد لازم نسبت به گرفتن نمرهی کامل در مدرسه و داشتن تراز بالا توی آزمون حساسیت نشون میده و این مورد باعث دوبارهخوانی و تکرار زیاد و غیر ضروری مطالب درسی و درنهایت ایجاد استرس میشه)
نداشتن انگیزهی کافی برای مطالعه (دانشآموز در مورد امتحان و کنکور سراسری ذهنیت منفی داره و اونو بسیار دشوار تصور میکنه و رسیدن به نتیجهی ایدهآل رو غیر ممکن میدونه و این مورد باعث بیانگیزه شدن و کند بودنش در مطالعه میشه.)
راهکارها:
️ روشهای مطالعهی خودتونو تصحیح کنین.
️ فقط به حفظ کردن مطالب مشغول نشین، سعی کنین مطالعهی مفهومی و تحلیلی داشته باشین.
️ مطالب بعضی درس هارو از طریق حل مسئله یاد بگیرین (مخصوصا توی درسایی مثل ریاضی و فیزیک).
-
%(#ff00ff)[نکته برداری از تستها]
تستزنی در منزل باید با برنامه و هدفمند باشد. تستهایی را که در زمان مطالعه حل میکنید مانند جلسهی آزمون دستهبندی کنید و سؤالات شکدار و فراموششده را علامت بگذارید. چند نکتهی کوچک در مورد تستزنی در منزل:
در نظر گرفتن زمان
حل تستهای مجموعهای
علامتدار کردن تستها
تستهایی را که اشکال دارید علامتگذاری کنید و بعد از پایان تستزنی دوباره تستهای علامتدار را حل کنید و در روزهای بعدی روی آنها تمرکز بیشتری داشته باشید.
تستهای دشوار را که حاوی نکتهی آموزشی هستند ستارهدار کنید.
نکاتی را که از پاسخ تستها میآموزید در دفتر نکات یادداشت کنید.
هنگام مطالعهی پاسخنامه سعی کنید تمام پاسخها را مطالعه کنید، نه فقط سؤالاتی که پاسخ اشتباه دادهاید.
سعی کنید راهحل تشریحی و تستی (پاسخ کوتاه) مسئله را در کنار هم یادداشت کنید. این روش برای افزایش سرعت عمل یادگیری شما مؤثر است.
-
برای ساختن یک امپراطوری باید
برای تک تک قسمت های آن عرق بریزید.
شما یک شبه پادشاه زندگی خودتان نخواهید شد.
پیشرفت پله به پله است،
مثل کنار هم قرار دادن قطعه های یک پازل!
پس صبور باشید و محکم ادامه بدهید