-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr.yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلاااااااام دووووستان .....خوبید???
کسی زیست دکترفصیحی رو دیده??میخوام فصل8 پیش روبخرم بنظرتون می ارزه????
خواهش میکنم بگید برا این فصل چکاکنماستاد رحیمی خیلی خوب تدریس کردن..فیلمای ایشونو ببینی با کتاب تستی که داری بخونیش راحت میشه
جدی خوبه???
اخه باتدریش حال نمیکنم.....ایشون ازرو کتاب میخونن درواقع حرفه ای تدریس نمیکنننوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr.yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلاااااااام دووووستان .....خوبید???
کسی زیست دکترفصیحی رو دیده??میخوام فصل8 پیش روبخرم بنظرتون می ارزه????
خواهش میکنم بگید برا این فصل چکاکنماستاد رحیمی خیلی خوب تدریس کردن..فیلمای ایشونو ببینی با کتاب تستی که داری بخونیش راحت میشه
جدی خوبه???
اخه باتدریش حال نمیکنم.....ایشون ازرو کتاب میخونن درواقع حرفه ای تدریس نمیکننولی فصلهایی که مثل 8 چرخه دارن رو خوب و عالی تدریس میکنن ...من که کارم راه افتاد با ایشون و الگو
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اتفاقا منم نشرالگو میخونم......یعنی فیلماشون ودرسنامه الگو اوکی میشم???
-
ولی این فصلو نمیدونم ....شما دیدین???راضیین از تدریسش'??آخه من ازاین فصل هیچی بلدنیستم
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr.yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ولی این فصلو نمیدونم ....شما دیدین???راضیین از تدریسش'??آخه من ازاین فصل هیچی بلدنیستم
من که دیدم و خوبو کامل یاد گرفتم .....حالا تصمیم با خودتونه
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr.yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اره بنظرم
-
اره بنظرم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اره بنظرم
مرسی گلممممم ....سپاسگزارم
-
اره بنظرم
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr.yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اره بنظرم
خاهش میکنم عزیز...راجع ب اون استادی ک گفتی من چیزی نشنیدم تاحالا ....حالا خودت تصمیم بگیر دیگ ..فقط راهنماییت کردم..
-
یه مدت دیگه تو این زمان ها دیگه از هر چی تلاش کردیم و کنکور خلاص میشیم
من که میام یکم قر میدم و میرقصم بعداز ظهر یا فرداش میرم گوشی میخرم و با قدرت به فضای مجازی برمیگردم.
صبح های بازی کال اف رو بازی میکنم بعد از ظهرش با دوستان و نزدیکای عصر هم والیبال بازی میکنم تو پارک....البته گواهینامه رو هم میگیرم. -
-
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها کسی فصل امواجو خودش نوشته؟؟؟
حتی با خط بد...حتی با خط بد...(نیاز واقعی رو درک کردم)
-
بچه ها کسی فصل امواجو خودش نوشته؟؟؟
حتی با خط بد...حتی با خط بد...(نیاز واقعی رو درک کردم)
-
یه مدت دیگه تو این زمان ها دیگه از هر چی تلاش کردیم و کنکور خلاص میشیم
من که میام یکم قر میدم و میرقصم بعداز ظهر یا فرداش میرم گوشی میخرم و با قدرت به فضای مجازی برمیگردم.
صبح های بازی کال اف رو بازی میکنم بعد از ظهرش با دوستان و نزدیکای عصر هم والیبال بازی میکنم تو پارک....البته گواهینامه رو هم میگیرم.dr.313
ایشاالله اگه نیفتیم ب کنکور 97 -
u3f
خدانکنه -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. کسی هست از 96ی ها به فکر 97باشه؟!!
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی جزوه نور دکتر طلوعی رو نوشته؟
-
sata
آقای شامیزاده خیلی خوبه حتمن ببین ک با اونام میتونی تست کنکور بزنی... ولی یکم تست بزنی بهتر میشه
استاد هم درس میدن وهم سوال حل میکنندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sata
آقای شامیزاده خیلی خوبه حتمن ببین ک با اونام میتونی تست کنکور بزنی... ولی یکم تست بزنی بهتر میشه
استاد هم درس میدن وهم سوال حل میکننسلام من شامیزاده کامل دیدم تست هم زدم فقط همنهشتی و معادله سیاله موند جمع بندی کامل گفته؟
-
sata
استاد هم درس میدن وهم سوال حل میکننسلام من شامیزاده کامل دیدم تست هم زدم فقط همنهشتی و معادله سیاله موند جمع بندی کامل گفته؟
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29
من پارسال دیدم فک کنم سیاله هست...
همنهشتی کامل هستش
کلا همه چیو توضیح دادن -
-
-