-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
kia در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام(:
.
.
.لبخند مشهورتو بزن...
:d -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
kia
رهایی بیشتر آرامش بیشتر.......
آرامش بیشتر دستاورد بیشتر......(:
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها نظرتون راجب این تست چیه؟
تعداد زیادی خازن مشابه در اختیار داریم که ظرفیت هریک ۲میکروفاراد بوده و میتواند حداکثر ولتاژ ۱۰۰۰ ولت را تحمل کند میخواهیم از این خازن ها مجموعه مرکبی داشته باشیم به ظرفیت ۶ میکروفاراد که ظرفیت ۴۰۰۰ ولت را تحمل کند برای این منظور حداقل چنتا از این خازن ها را باید انتخاب کنیم؟
۴
۱۲
۱۶
۴۸ -
بچه ها نظرتون راجب این تست چیه؟
تعداد زیادی خازن مشابه در اختیار داریم که ظرفیت هریک ۲میکروفاراد بوده و میتواند حداکثر ولتاژ ۱۰۰۰ ولت را تحمل کند میخواهیم از این خازن ها مجموعه مرکبی داشته باشیم به ظرفیت ۶ میکروفاراد که ظرفیت ۴۰۰۰ ولت را تحمل کند برای این منظور حداقل چنتا از این خازن ها را باید انتخاب کنیم؟
۴
۱۲
۱۶
۴۸فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mmdasn انجام شده..........
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اینم زنبور
رو شاخه ها پر زنبور بود
اگه جرات نزدیک شدن بهش رو نداشتیم الان عکسای به این خوبی هم نداشتیمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط Mmdasn انجام شده -
کتاب جمع بندی دینی چیو معرفی میکنین بچه ها؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moslem77 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کتاب جمع بندی دینی چیو معرفی میکنین بچه ها؟
من خودم با جمع بندی که آخر کتاب میکرو گاج هست خیلی حال میکنم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an آری آری
-
مرسی دوستان ....
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an شفتالو