-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم به به سلااام نگین چطوری دل تنگت بودم..
-
honeyghandhastigh8190 Gh در من و نتایج
گفته است:
دریا دریایی بچه ها منم استرس دارم ولی فعلا فقط دعا از دستمون برمیاد همین
آره واقعا
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی صلوات بفرستین و الا ب ذکرالله بخونین من خودم فردا میخوام با دوستم برم بیرون شماهم برنامتتونو شاد و مفرح بچینین ک حداقل بعد نتایج غصه اینو نخورین ک چرا تایم تفریح و استراحتمونو صرف نگرانی و دلهره کردیم
-
@نگین-وهاب-مقدم به به سلااام نگین چطوری دل تنگت بودم..
honeyghandhastigh8190 Gh تویییی چشمام نمی بینه
منم همین طور گلی
-
دریا دریایی صلوات بفرستین و الا ب ذکرالله بخونین من خودم فردا میخوام با دوستم برم بیرون شماهم برنامتتونو شاد و مفرح بچینین ک حداقل بعد نتایج غصه اینو نخورین ک چرا تایم تفریح و استراحتمونو صرف نگرانی و دلهره کردیم
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhoneyghandhastigh8190 Gh
ممنون -
honeyghandhastigh8190 Gh تویییی چشمام نمی بینه
منم همین طور گلی
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم اخی عزیزم پاشو برو سر درست این حرفای ما واست نون و اب نمیشه فقط استرس میگیری
-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی خواهش عزیزم
-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه های تجربی نظرتونه درخواست بدیم به اقای ابوذرخانی ک اقای موقاری واسمون انتخاب رشته کنن؟
-
@نگین-وهاب-مقدم اخی عزیزم پاشو برو سر درست این حرفای ما واست نون و اب نمیشه فقط استرس میگیری
honeyghandhastigh8190 Gh نه بابا این چه حرفیه هستم دیگه
-
honeyghandhastigh8190 Gh نه بابا این چه حرفیه هستم دیگه
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم مرسی ک هستی
-
@نگین-وهاب-مقدم مرسی ک هستی
-
بچه های تجربی نظرتونه درخواست بدیم به اقای ابوذرخانی ک اقای موقاری واسمون انتخاب رشته کنن؟
گفته است:
ب کسی ک کارش انتخاب رشتس بسپارین بهتره
با تمام عشق و عااقه ای ب استادان عزیز الا دارم -
@Infinitie-A در من و نتایج
گفته است:
maryam111
نه هنوز زنگ نزدن چون هنوز کسی به من زنگ نزده
البته این موضوع که من ۱۴۰۰ کنکور میدم هم بی تاثیر نیستایشالله سال دیگه زنگ بزنن بهت
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 انشاالله
انشالله پنج دقیقه دیگه به خودتونم زنگ بزنن -
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم خوابت نمیاد؟من سال کنکورم ساعت ١٢..١دیگ بیهوش بودم.....
-
گفته است:
ب کسی ک کارش انتخاب رشتس بسپارین بهتره
با تمام عشق و عااقه ای ب استادان عزیز الا دارمنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFragile کس خاصی رو سراغ دارین ب منم بگین واقعا هیچ کس مدنظرم نیس....
-
@نگین-وهاب-مقدم خوابت نمیاد؟من سال کنکورم ساعت ١٢..١دیگ بیهوش بودم.....
honeyghandhastigh8190 Gh من تا3 بیدارم کارت نباشه خواب کیلو چنده
-
Fragile کس خاصی رو سراغ دارین ب منم بگین واقعا هیچ کس مدنظرم نیس....
honeyghandhastigh8190 Gh بابام گیر کارای مصاحبه هست وگرنه میدادم برات انجام بده شرمنده
-
honeyghandhastigh8190 Gh بابام گیر کارای مصاحبه هست وگرنه میدادم برات انجام بده شرمنده
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم پدرتون مشاورهستن؟
-
یکی پاشه بیاد دلداری مون بده
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
نمیشه من بخوابم؟
خوابم میاد اخه -
@نگین-وهاب-مقدم پدرتون مشاورهستن؟
honeyghandhastigh8190 Gh استاد دانشگاه هستن
-
honeyghandhastigh8190 Gh من تا3 بیدارم کارت نباشه خواب کیلو چنده
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم به به کنکوری ب این شب بیداری ندیده بودم اخه مگ تو جغدی بچه؟