-
خانومِ_دوست_داشتنی هنوز گیجم و نمی تونم تصمیم بگیرم
موندم فعلانوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی به نظرم انتخاب رشته کن (بیرون نه تو سایت)
اگه مورد نظر نبود اونوقت برو -
دریا دریایی در من و نتایج
گفته است:
@Dr-Rashidi در من و نتایج
گفته است:
دریا دریایی در من و نتایج
گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی در من و نتایج
گفته است:
دریا دریایی چه کردی؟؟
در حد پزشکی شهرستان های اطراف میارم
ولی دوسش ندارم
میخوام سال بعد بدم:/دارو تهران نمیتونی ؟
تو گزینه دو که نبود
میتونم بپرسم دقیق چند شد رتبت؟
اگه دوس داری بگی البتعنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi
دوسش ندارم
اصلا اون چیزی که میخواستم نشد سر همین دوست ندارم بگمش -
دریا دریایی به نظرم انتخاب رشته کن (بیرون نه تو سایت)
اگه مورد نظر نبود اونوقت برونوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی فعلا موندم چیکار کنم
-
خانومِ_دوست_داشتنی فعلا موندم چیکار کنم
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی خب میگم دیگه همین کارو کن
-
وای هرچی رتبه دو رقمی و سه رقمیه کانونی بودن
برای ثبت نام تو گزینه به شک افتادم ://نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی نه بابا
-
خانومِ_دوست_داشتنی نه بابا
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno چی نه؟؟
نبودن؟؟
یا شک من؟؟ -
دریا دریایی خب میگم دیگه همین کارو کن
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی کدوم کار ؟
-
@haniehno چی نه؟؟
نبودن؟؟
یا شک من؟؟نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی شک تو
-
@Dr-Rashidi
دوسش ندارم
اصلا اون چیزی که میخواستم نشد سر همین دوست ندارم بگمشنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی در من و نتایج
گفته است:
@Dr-Rashidi
دوسش ندارم
اصلا اون چیزی که میخواستم نشد سر همین دوست ندارم بگمشاها خب هرجو راحتی
-
خانومِ_دوست_داشتنی کدوم کار ؟
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی بدید یه مشاور ماهر براتون تعیین رشته کنه (البته اگه رشته بیشتر از شهر مدنظره) و میدونی احتمال قبولی تو اون رشته ک میخوایی هست!!
خیلی بهتره تا بمونی پشت کنکور / سخته -
خانومِ_دوست_داشتنی شک تو
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno فعلا گیرم
-
دریا دریایی بدید یه مشاور ماهر براتون تعیین رشته کنه (البته اگه رشته بیشتر از شهر مدنظره) و میدونی احتمال قبولی تو اون رشته ک میخوایی هست!!
خیلی بهتره تا بمونی پشت کنکور / سختهنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی هان گرفتم چی میگی
کلا یکم گیج میزنم -
خانومِ_دوست_داشتنی هان گرفتم چی میگی
کلا یکم گیج میزنمنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی اشکال نداره
از استرسه
-
@haniehno فعلا گیرم
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی منم بین قلمچی و سنجش گیرم
-
خانومِ_دوست_داشتنی منم بین قلمچی و سنجش گیرم
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno بین این دو که قطعا قلمچی!!!
-
خانومِ_دوست_داشتنی هان گرفتم چی میگی
کلا یکم گیج میزنمدریا دریایی چ کار کردی؟
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنونم از همه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم -
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از بقیه چخبر؟
مخصوصا ریاضیا؟ -
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
از بقیه چخبر؟
مخصوصا ریاضیا؟