-
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
athenaa
لینک بدم ؟ -
athenaa
لینک بدم ؟__chakisaldva__ حله
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
__chakisaldva__ حله
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
خداحافظ
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش تا اخر عمرم
از این مود بچگیم بیرون نیام:| -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
صبحتون بخیر -
فاطمه ـ بوشهر
سلام
عم
فی الحال
دلایل زیاد و منطقی ای دارم که بد باشم دلایل زیاد و منطقی ای هم دارم که خوب باشم , سو . نمیدونم
شما خوبی ؟نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط فاطمه ـ بوشهر انجام شده__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فاطمه ـ بوشهر
سلام
عم
فی الحال
دلایل زیاد و منطقی ای دارم که بد باشم دلایل زیاد و منطقی ای هم دارم که خوب باشم , سو . نمیدونم
شما خوبی ؟تعجبم از این بود که متوجه شدم صدرایی و نمیدونستم..... تو بین مخاطبا چک میکردم همیشه که ببینمت و اما نبودی....
زاجب حال الانت هم بگم ک الان منم با دردناک ترین حال ممکن اینجام... اومدم برای بهتر شدنم چنتا کلمه بنویسم.... اما این جهان اونقدر پیچیدست که واقعا هیچ قدرتی نداریم در اتفاق افتادن برخی مساعل
ناراحت نباش
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط فاطمه ـ بوشهر انجام شده
یا علام الغیوب... جز تو کی رو داریم که به حالمون اگاه باشه...
به حق این لحظه های دم اذان قسمت میدم
خودت شفا بده
خودت حالشو بهتر کن...جوونه و این حقش از زندگی نیست....... خدایا خودت کمک کن
تا کیییییی
بچه ها دلتون پاکه.... برای یکی از عزیزام دعا کنید
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونقدر درد تو این دنیا هست که وقتی میبینیم درد های شخصیمو از خدا بابت ناله هام شرمندم
لا حول ولا قوت الا بالله
أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ....
یا شافی...
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام صبح همگی. به خیر
️
️
️
️
-
سلام صبح همگی. به خیر
️
️
️
️
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Nazanin-Jamali... سلام.. صبح زیبات بخیر.
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط Nazanin Jamali انجام شدههوا چقدر سرد شده
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خاب موندم :|
تو خاب هم خاب اتفاقی رو که میترسم تو حقیقت اتفاق بیفته رو دیدم :|
خدا امروز رو بخیر کنه
تودلی ... -
هوا چقدر سرد شده
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هوا چقدر سرد شده
عزیزم چجوری از ساعت ۵ بیداری
خوش به حالت نازنین جان -
Nazanin Jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هوا چقدر سرد شده
عزیزم چجوری از ساعت ۵ بیداری
خوش به حالت نازنین جاننوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBrice خوابو اصلا دوس ندارم حتی وقتی مریض میشم دارو خواب آور میخورم کلافه میشم از اینکه باید بخوابم خیلی. وقتا مقاومت میکنم ولی به اجبار مامان.و بابام میخوابم
-
Brice خوابو اصلا دوس ندارم حتی وقتی مریض میشم دارو خواب آور میخورم کلافه میشم از اینکه باید بخوابم خیلی. وقتا مقاومت میکنم ولی به اجبار مامان.و بابام میخوابم
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Brice خوابو اصلا دوس ندارم حتی وقتی مریض میشم دارو خواب آور میخورم کلافه میشم از اینکه باید بخوابم خیلی. وقتا مقاومت میکنم ولی به اجبار مامان.و بابام میخوابم
واقععاااا
کاش من این مدلی بودم -
Nazanin Jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
واقععاااا
کاش من این مدلی بودمنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBrice کجایی هستی؟