به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
Bad Fighter ramses kabir
ممنون از دعوتتون
بچه هایی که تا الان ننوشتن رو تگ میکنم
امیدوارم که شرکت کنند
@R-Nil-par
@Fatemeh_Baghaee
mahla bpz
مهلا تو حتما باید بیای -
خب باز باید بنویسمنمیدونم چی بنویسم
ramses kabir دریا دریایی دعوتیدین مرسی
۱)خیلی لجبازم
۲)اخلاقم جوریه ک شاید خیلیا اول فک کنن باهالم بعد نظرشون عوض شه یا بررررعکس
۳)خیلی سر ی مثاعل خاااص حرص میخورم غیر اونا ادم بسی بیخیالی هسدم
۴)رو ی اصولی واقعا پایبندم و حتی ازشون دفا میکنم
۵)بسییییی کشتی کج نگا کردن دوسدارم
۶)تیکه کلامم《 ک بووووص بکلت》
۷)دیونم
۸)عصبی ک میشم دیگ خیلی چیزایی میگم ک نباید بگم و درست نیس
۹)ولی راهنما دهنده خوبیم
۱۰)ریاااضی میدوووست خیلی ینی اگ همه کلاسامو بپیچونم یا خاب باشم عمرا سر کلاس ریاضی بی فعالیت باشم و گوش ندم
۱۱)عاشق لااااک
۱۲)عاششق ازیت کردن همههههه و کرم ریزی
۱۳)دست ب ایسگا خوبی دارم
۱۴)احساس خاموش منطق روشن(این بهترین توصیه من به همس)
۱۵)همیشه درحال قرررررر دادن
۱۶)دوست دارم برم دیزنی لند
۱۷)عشق کارتینگ(فک کنم اینو تو بیستای قبل گفتمصرفا جهت تاکید)
۱۸)با بیشتر چیزا خوش حال میشم ادم زووق مرگیم سر هرچیزیمخصوصا اگ موهام فرشه
۱۹)عشق دیونه بازی با دوستام دیونه بازی ینی دیییییونه باااازیاااا ینی....
۲۰)بااین سنم هنوز با بچه ها بیشتر بازی میکنم و فعالیت و بازیم زیادهبچه هم خودتونین
Soleyman.h_o_ دوبار بیا
گلناز لعلی بایگی بیااا
مهی جون
@DedSec
h ha
sheyda.fkh کنجکاوم بشناسمت
M Janblaghi
مائده M.o
Mirana
بقیه رو نمیشناسم همینجور تگ کردم اصن ببینم کین
@دانش-آموزان-آلاء -
خوب سلام
🥰 من نیلوفر هستم ۲۰ ساله از رشت
خخ شاید بگید معرفی خود هم مگه شاهکاره
ولی اینجا نمیدونید که اسم تو شناسنامه من
(مرضیه ) هستش۱
نمیدونم چرا خندم میگیره این تاپیک انگاری که بخوای برا ازدواج خودتو توضیح بدیهیا بیوگرافی طوری برا کسی که رابطت عمیق بخواد باشه باهاش خخ بگذریم...
من از بچگی تحت تربیت دینی مادرم عادم اعتقاد مداری ایم و حلال حروم سرم میشه و یکمم زیاد حساسم سر مسعله درست زندگی کردن۲
۳ عاشق اهل بیت و کربلا و مشهد و اماکن متبرکه برای تذکیه روحمم و البته دلم میخواد بلاخره یه روز بقیع برا امامان مظلوممون حرم بسازیم مشرف بشیم انشالله...
۴ یکم حساس بودم قبلنا روی حرفای بقیه حالا از هر وجهی بهم زود برمیخوره...ولی یه مدته با کمک یه سری برنامه ها طرز فکرمو دارم تغییر میدم
که از حق نفسم که بش حالا اگه ظلمم بشه بگذرم...
تا به خدا نزدیک تر بشم
۵ (شما دوست عزیز این بازی حقیقت و اینا بیشتر برا کسایی بدرد میخوره که از نزدیک همو بشناسن اون موقع لایه های زیرین زندگی مورد بحثه و طبعا مهیج تر میشه اینجا مجبوری فقط به معرفی خودت اکتفا کنی)
خوب ادامش ادبیات و شعر وشاعری حس خوبی بهم میده منو وارو یه دنیای خیال انگیزی میکنه که از جبر و منطق این دنیایی که خودمون ساختیم دور بشم...
۶آشپزی و غذا رو خییلی دوس دارم شده یه روز حرفه ای همبخوام یاد بگیرم میکنم این کار رو
۷ شیمی وعلم کیمیاگری برام جذابه از دنیای مواد وماده خوشم میاد به شرطی که بعد از شناختش و سرریز شدن علمم از اونجا بتونم پا بذارم به دنیای فرا مادی و معنویتم تقویت بشه
۸مهربون و بعضی موقع ها ساده میشم ولی به خودم میام معمولا۰ کلن ولی زیاد شوخ طبع و شاد نیستم بیشتر تو خودمم اینه که به اشتباه بعضیا فک میکنن مغرورم من
۹ دوس دارم ساده زیستی پیشه کنم ینی از ارمانامه ولی تجملم دوس دارم نمیدونم چرا معیار خیلیا الان تجمله حداقل برا این که جلو اونا کمنیاریم
۱۰ تخیلم مص بقیه دخترا یکم بیشتره
۱۱عاشق کتاب خوندن و چیز یاد گرفتن از اونام
چون خواهربرادر ندارم که باهاشون حرف بزنم ذهنم وا شه ناگریز سمت کتابامم
۱۲ نه ولی کتاب خیییلی دوس دارم مامان مهربووونمم از بچگی برام میخوند
۱۳ با ادب و خوش رو خوب ونازم این شعر عموپورنگ بودا جدیش نگیرید
۱۴ عاشق شدم زیاااد عاشق معلمام از بچگی خییلی میشدمعاشق درسام ینی تا خییلی چیزیو دوس نداشتم بازدهی نداشتم تا اینکه مدیر مدرسمون با مامانم میگه دختر شما با عشققق درس میخونه قدرشو بدونید خانم رخشنده
۱۵ ولی عشق واقعی چیزی که با عشقای قبلی دیگه متفاوت تر بود چیزی بود که تو همین الا تجربش کردم خیلیمپیچیده بود اصولا خودممعادمپیچیده ایم عشقمم ناگزیر پیچیده بازار در اومد
۱۶ نویسندگیم ودست به قلم شدنم خوبه...همیشه مینویسم و دوس دارمم که یه وقتایی سخنرانی بکنم حتی
۱۷صدامخوبه خخ میخوام جدیدا گویندگی ثبت نام کنم تا خدا چی بخواد
۱۸تو مدرسه مجری میشدم وکلی بهم کیف میدا د اون روز ناچارا برامیه میکروفن گرفتن الان تو خونه هر وقت حسش بیاد برا خودم برنامه اجرا میکنم
۱۹اوفف خستمکردید اها یکمسریع خسته میشم به نوعی عادت به چابگی ندارم خخخ اینمبدیمه۲۰ االهی که همه عاقبت بخیر بشیم دوس دارم قرآن رو بتونمحداقل قسمتای حیاتی و مهم ترشو حفظ بکنم حافظ و مولوی و سعدی و سهراب اینارم جسته گریخته بلدم بهتر بلدشون شم ایشالا با تامل و معنی وتفسیر البته که بشه جامه عمل هم بپوشونم
دوستان نازنینم درپناه حق
یاعلی -
عاقا اجازه ما یه حقیقت دیگه هم به عنوان تبصره اضافه کنیم؟
البته زودتر باید مینوشتمم...
۲۱ عاشققق بچم نی نی و نوزاد اصن یکی از علتایی که رفتم تجربی این بود دکتر اطفال بشم بعدن...
ولی زهی خیال باطل که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکلها...
خلاصه دو سال کنکور دادم نشد ولی کلن دوس دارم یه شغلی داشته باشمکه در عین احساس ارزشمندی از حیث مالی و شغلی بتونم با بچه ها در ارتباط باشم ....
الهی همه به مراد دلشون برسن ما هم ایضاً -
Mono در چالش 20 حقیقت گفته است:
خب به دعوت از دریا دریایی و ramses kabir میریم برای ۲۰ تای دوم
۲۱. آدم خوش خیالیم ولی زود باور نه، کمتر کسی میتونه سرم شیره بماله
۲۲. خیلی چیزا رو تجربه کردم و درد زیاد کشیدم و نتیجه خلاقیش اینه هیچی از خانواده مهم تر نیست هیچی
۲۳. اهل شعار دادن نیستم و بر این عقیدم مهم ترین راز موفقیت شاد زیستنه (ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم Bitsy )
۲۴. خیال پرداز هستم ولی آرزوهام انگشت شمارن و هنوزم دلیلشو نمیدونم
۲۵. عقیدم اینه فارغ از جنسیت و سن باید با آدمها برخورد بشه هرچند دوست های خوبی دارم که از جنس مخالفن و از داشتنشون خوشحالم(اونا دوستمن ولی تو عشقمی Bitsy )
۲۶. عشق توی این سن و سال وجود نداره و همش از تنهاییه و وابستگیشم مال حرفای قشنگ قشنگه
۲۷. عااااااااااااشق ایسگا گرفتنم از رفیق فابم Bitsy ayda گرفته تاااااا هرکسی که فکرشو کنین یه دور ایسگا من بودن
۲۸. خانوادم و Fragile خیلی برام مهم اند و برای آرامششون هرچیزی که لازم باشه رو فدا میکنم
۲۹.دوست زیاد دارم ولی رفیق فقط این دو نفر Ayda Kh Bitsy که عاشقانه دوسشون دارم
۳۰. از کلیشه و آدم های کلیشه ای متنفرم ولی با پوست استخونم حس کردم که همه چیز یه روز درست میشه
۳۱. اصلا آدم اهل دین نیستم ولی خدارو باور دارم
۳۲. وقتی میبینم کسی ناراحته اصلا هم مهم نیست کیه واقعن دلم میخاد کمکش کنم ولی خب چون بد برداشت میشه ترجیح میدم اول به جایگاه طرف نگاه کنم
۳۳. تو زندگیم دوتا ضربه بد خوردم و خب اونا به خیلی از رفتارام و خواسته هام جهت دادن جهتی که خلاف شخصیتمه
۳۴. اصلا آدم کینه ای نیستم ولی حرفاها و رفتارا واو به واو یادم میمونه
۳۵. رنگ آبی، گل رز آبی، ماشین آبی اصن هرچی که آبی باشه غیر استقلال دوس دارم
۳۶. تکست زیاد میخونم و تقریبا با هر کلمه ای یه تکست بلدم ولی همشون اغراقن پس الکی حال خودتونو بد نکنین
۳۷. یکی از فانتزی هام اینه با یه سری از بچه های انجمن برم بیرون
۳9. الویت اولم این بوده همیشه خودم حال خودمو خوب کنم و وقتی ناراحتم ترجیح میدم به کسی نگم و خوب مثل این چند وقت که کسی نفهمید بقیه روزام کسی نمیفهمه خوب بلدم وانمود کنم
۴۰. خیلی وقته حس میکنم اونی که میخوام نیستم و این واقعن حس خوبی نیست...:) #
خب دعوت میکنم از:
Ayda Kh
Bitsy
Fragileفدات برممنننننننن🥺🥺🥺
-
مرسی از دعوت Brice عزیزم
۱. فاطمه ام متولد دو خرداد۸۳
۲. ی زمانی اعتقاد زیادی به عشق داشتم و سرش ضربه های سنگینی خوردم که شاید دیگه جبران نشدند و تهش این شد که دیدم عشق جز ی دروغ که دلمون رو بهش خوش کردیم چیز دیگه ای نیست
۳. و خوانده مورد علاقم هم در صدر جدول ابی و بعد هم شادمهر و سیاوش قمیشی
۴. بعضی ها به خصوص خانوادم میگن که خیلی مغرورم
۵. وقتی ناراحتم تنهایی رو ترجیح میدم و اصولا دلیل اعصاب خوردیم رو به کسی نمیگم
۶. خدا رو محرک زندگیم می دونم؛ شاید خیلی چیزها رو آونقدر که باید قبول ندادم ولی خدا رو خیلی میپرستمش
۷. من تا شش ماه پیش نماز نمیخوندم ولی به جایی رسیدم و اتفاق هایی برام افتاد که فقط خود خدا نجاتم داد و از اون به بعد دیگه نمازم ترک نشد... انصافا خوندنش حس خوبی داره
۸. ناگفته نماند که به دعای نادعلی و آیه الکرسی هم خیلی اعتقاد دارم و هروقت ی جایی مشکلی برام میش میاد میخونمشون و به لطف خدا مشکلم حل میشه
۹. کسی به راحتی رفیقم نمیشه ولی اگه کسی رفیقم شه خیلی براش مایه میزارم و سر این همیشه مامانم نصیحتم میکنه
۱۰. اهل بحث کردن نیستم و حوصلش رو ندارم ببینم ی نفر از موضعش کناره گیری نمیکنه حتی اگه حرفش غلط باشه میگم اوکی همینی که تو میگی درسته
۱۱. عاشق دروس ریاضی و فیزیک
۱۲. و برعکس دروسی مثل تاریخ و جغرافی و ادبیات فارسی هرچی تلاش کنم چیز چندانی ازش نمیفهمم🥴
۱۳. الگوی زندگیم همیشه دکتر حسابی بوده
۱۴. کلا تو فکر و خیالاتم غرقم آرزو های بزرگی دارم که انشاالله با الاش بهشون میرسم
۱۵. با نوشتن تا حد زیادی آروم میشم و سعی میکنم وقتی عصبی ام فقط بنویسم
۱۶. در برخورد حضوری با آدما یکم خجالتی ام و گاهی اوقاتم زود به آدما اعتماد می کنم️
۱۷. از همه مهمتر اینکه پرسپولیسی ام️
۱۸. آلا یکی از بهترین محیط هایی بود که باهاش آشنا شدم خداقوت
۱۹. مامانم میگن پشتکار ندارم و زود دلزده میشم️
۲۰. وقتی عصبانی بشم و از کوره در برم هیچ جوره نمیشه جمعم کرد و این خیلی بده️
و تمام...
دعوت میکنم از:
saba.s. hosseiny تو که حتما میای
N
dr.es78 دوست دارم راجع بهتون بدونم
sheyda.fkh
Dr.Aryan -
بابت دعوتتون ممنون @Fatemeh_Baghaee
1 تقریبا کسی اینجا منو نمیشناسه (خیلی از کسایی که میشناختنم تصمیم گرفتن برن بعد از اون وقت دوستی جدید نداشتم) هرچند بعضیا رو از طریق زهرا میشناسم
2 بابام اسطوره زندگیمه به تمام معنا عاشقشم و افتخار میکنم بابام نظامیه
3 هرچند همه سرزنش کردن که دختری کلاس نقاشی یا خیاطی یا آشپزی برو اما پارسال تابستون کلاس تیراندازی رفتم و علاقه خاصی به کلت و موتور خفن دارم
4 عاشق سفر رفتنم مخصوصا مشهد و قبل از کرونا هر 6 ماه یه مسافرت میرفتیم
5ازآدمای مغرور متنفرم
6 یه سری خط قرمز ها دارم که هرکس بخواد ازشون بگذره حتی اگر خیلی دوسش داشته باشم دیگه طرفش نمیرم
7 خیلی وقتا با بچه های 4-5 ساله بازی میکنم و علاقه زیادی به دختر بچه ها دارم
8 صمیمی ترین دوستم jahad.20
9 خانم طاهره دباغ رو به شدت دوست دارم و دوس دارم یه اینطور شخصیتی باشم
10 خیلی خیلی به پروتکل های بهداشتی احترام میذارم و همه از دست اینهمه رعایت های من کلافه شدن
11 جز لجبازترین موجودات دنیام و خیلی دیر عصبانی میشم فقط عصبانی شدم سعی میکنم سمت طرف مقابل نرم اونم بهتره سمتم نیاد مگرنه قطعا به صورت لفظی و فیزیکی یه کاری میکنم بعدا خودمم تعجب کنم
12 از گوشت بدم میاد و وقتی میخورم حالم بد میشه البته به تازگی یه سری دوستان و اطرافیان دارن تلاش میکنن برای این مشکل
13 هیچکس تو رویاپردازی به پام نمیرسه تاحالا چنتا رمان هم نوشتم که فعلا تو کمد خاک میخورن
14 از درس های عمومی به عربی و از درس های اختصاصی به ریاضی علاقه خیلی زیادی دارم و دوس دارم یه روز به زبان عربی مسلط بشم
15 تو تقلب گرفتن خنگم اما تو تقلب دادن نابغه
16 عاشق انگشتر نقره مخصوصا با سنگ عقیق سرخم و حدودا 10 تا انگشتر نقره دارم 10 تا ساعت مچی
17 یه مدت به شدت روبیک بازی میکردم و از 2در2 تا 5در5 و هرمی رو بلدم اما الان بعضی وقتا حوصلم سر بره باهاشون بازی میکنم
18 از برچسب هایی که به بچه های راهنمای دبیرستان میزنن مث تیزهوشانی و المپیادی و نمونه و ... خوشم نمیاد هرچند خودم همه این برچسبا رو تجربه کردم به نظرم غرور کاذب درست میکنه و یه سری افرادو سرخوره میکنه
19 درخانواده متدین بزرگ شدم و سعی میکنم آدم خوبی باشم برای جامعه و یکی از آرزوهام درست کردن نظام آموزشیه
20 تو مدرسه بسیار شیطون بودم و تقریبا همه معلما از دستم داغون شده بودن به خواب سرکلاس هم اعتقاد جدی دارم یه بار هم قرار شد به خاطر موضوعات سیاسی از مدرسه اخراج بشم که با پیگیری های بیش از حد کاری از دستشون بر نیومد
نمیدونم کیا اومدن گفتن کیا نیومدن ولی خب دعوت میکنم از
jahad.20
M.ba78
@نگین-وهاب-مقدمکسایی که خوندید ممنونم کسایی نخوندید متشکرم
-
ممنونم از دعوت@Brice
️️
خب شروع کنیم
1-متولد اسفند82
2-اسم شناسنامم فاطمه س ولی خو شما مهلا بگین بیشتر خوشحال میشم این اسمو بیشتر دوسدارم️
3-از غذاهای آبکی و شل مث سوپ و آبگوشت متنفرم
4-از درس ریاضی از همون کلاس اول کلا خیلی خوشم میومده و میاد️
5-اگه یکی ناراحتم کنه خیلی ازش متنفرم ولی باز همونجوری باش رفتار میکنم .یعنی شاید طرف هیچوقت نفهمه من ازش بدم میاد
6-از فیزیک و هندسه بدم میاد خیلی هرکارم میکنم دوسشون ندارم
7-بچه اول خونوادم
8-نوه اول طرف مامانم اینام ب خاطر همین منو خیلی لوس میکردن
9-کلا شروع کننده بخث نیستم تو ی جمعی ولی سعی میکنم خودمو جا بدم تو ی بحث
10-اگه خسته باشم اصصلا نمیشه باهام حرف زد یهو میبینی عصبی میشم
11-بچه که بودم خاله کوچیکم از دستم آسایش نداشت
12-مث همه دخترا منم باباییم
13-نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی خو تو فامیل همه ازم تعریف میکنن
14-بچه ها رو فق تو سن نوزادیشون دوس دارم️️
15-اهل ریسک معمولا نیستم
16-از ی کار تکراری زود خسته میشم
17نیمرو با رب خییلی دوس دارم عااشقشم ️️️
18-موقع امتحانا که میشه بیشتر از اینکه بخونم میخورم
19-خودمم خیلی دوس دارم
20-مریمم خیلی دوسش دارم وابستشم خیلی️Brice -
سلام
N ممنون بابت دعوتت عزیز دلم
۱. آدم زیاد مذهبی ای نیستم ولی به شدت به وجود خدا اعتقاد دارم و فقط اونه که میتونه آرومم کنه و با این وجود خیلی با گله و شکایت باهاش حرف میزنم
۲. معتقدم هیچ چیز اتفاقی نیست حتی حرفی که از یه نفر میشنویم
۳.خانوادم و خیلی دوس دارم ولی نمیتونم ابراز علاقه کنم واسه همین عموما به من میگن بی احساس
۴.بچه های کوچیک و تاجایی که اذیت نکنن دوسشون دارم
ولی خواهرزادم و حتی اگه کلی من و بزنه بوسش میکنم خیلی دوسش دارم
۵. آبجیمه شاید از خواهر خودم بیشتر دوسش داشته باشم N
۶.دوستای زیادی دارم و برای دوستام شاید از خانوادم بیشتر براشون وقت میزارم ولی رفیق شاید انگشت شمار
۷. بهترین رفیقام تو آسمونن و معتقدم من شهید جهاد و پیدا نکردم اون دست من و گرفته و رفقای شهید زیادی دارم خیلی هم باهاشون حرف میزنم
۸.از غذا خوردن زیاد خوشم نمیاد ولی قورمه سبزی مامانم و خیلی دوس دارم
۹.عاشق دریا و آسمونم و بارون وچون نزدیک دریا نیستیم هر شب به آسمون نگاه میکنم ، هر وقتم بارون بیاد میرم زیر بارون قدم میزنم تا جایی که مریض شم
۱۰.از ۱۲ ماه سال ۱۱ ماه و ۲۹ روزشو مریضم بیشترم سرماخوردگی ولی دکتر نمیرم حتی اگه بخوام بمیرم
۱۱.کتاب زیاد میخونم و حس خوبی بهم میده باخوندن کتاب آروم میشم
۱۲.آرزوم شهادته با اینکه میدونم لایقش نیستم ولی تو قنوت نمازم همیشه از خدا میخوام
۱۳.قبرستون بهم آرامش میده بیشتر از اون مزار شهدا
۱۴.الگوی من تو زندگیم شهید جهاد و شهید سلیمانیه حتی قبل شهادت سردار الگوی زندگی من بودن
۱۵.دعوا دوس ندارم وسعی میکنم حتی اگه ناراحتم شدم زود کوتاه بیام با اینکه میدونم کسی به من بدی نکرده وفقط منم که به دیگران بدی میکنم اما هرشب به خدا میگم اگه کسی غیبتم و کرده یا هرچی من میبخشمش
۱۶.بیشتر اوقات سعی میکنم طرف مقابل نفهمه من از دستش ناراحتم و خیلی زود بهم میریزم شاید به خاطر یه موضعی که پیش بیاد من کل روز و ناراحت باشم
۱۷.خیلیا بهم میگن افسرده
۱۸.عاشق درس ریاضی ام به همون نسبت از زبان خوشم نمیاد و اعتراف میکنم جز سال نهم و امسال دبیر ریاضی خوبی نداشتیم و همین باعث شد من خودم برم دنبالش از اساتید آلا هم استاد تدریس استاد ثابتی خیلی دوس دارم
۱۹.خیلی میخوابم
۲۰.و در آخر اینکه اصلا این دنیا رو دوست ندارم وخیلی دلم میخواد زودتر واسم تموم شه اما هر بار که بهش فک میکنم میترسم چون هیچ چیزی ندارم واسه آخرتم
@gomname81
2245Zahra
nafas.m
با اینکه میدونم انجمن نیستین ولی خیلی دوس داشتم باشین
مليكابانو
بچه رزمنده
MAHAk
my name
-
♡بسم الله الرحمن الرحیم ♡
١.به دینم يقين دارم چون خدام رو دوست دارم
٢.خانوادم رو خیلی دوست دارم♡
٣.نگاه به چهره مامان و بابا وقتی که خواب هستن رو یجور خاص دیگه ای دوست دارم️
٤.دختر آرومی هستم(البته بقیه میگن)
٥...شیطنت های در حضور آرامشم خیلیا رو از دستم عاصی(آسی) کرده
٦.سعی میکنم کار هام رو دقیق و درست انجام بدم ولی دوست ندارم کسی روم حساب تخصصی باز کنه(سعی میکنم همون اول کار ازش فرار کنم و محو بشم)
٧.قبلا نخبه ای بودم برای خودم ولی به دلایلی الان نه خوب خوبم نه بد بد، آدم نرمالیم
٨.معمولا از اهداف و کارهایی که تصمیم به انجامش میگیرم حرفی نمیزنم و با نتایجشون دیگران رو غافل گیر میکنم
٩.دوست زیاد دارم ولی رفیق صمیمی..
١٠.بچه ها رو دوست دارم ولی تا جایی که اذیت نکنن
١١.خواب رو دوست دارم همونطور که بیداری رو
١٢.کتاب خیلی دوست دارم(همچنین کتابسرای شهر و قیافه بابا وقتی نرگس دوباره اسم کتابسرا رو میاره : ) ) و صمیمی ترین دوستم کتابه : )
١٣.بیشتر دوست دارم عقلم بر زندگیم حاکمیت کنه تا قلبم
١٤.ذهنم پر از حرف های نگفته ست و افکاری که شاید عملی بشن شاید هم تا ابد در ذهنم دفع بشن..
١٥.حرف های قلمبه سلمبه زیاد بلدم ولی خیلی از حرف هایی رو که میزنم خودم توش میمونم برای همین همیشه دوست دارم بیشتر بشنوم و آدم کم حرفیم : )
١٦.جای همیشگیم کنار دریاست چون صدای آب و دیدن دریا هم بهم آرامش میده ولی کرونا ازم گرفتش(ساحل بندرعباس)
١٧.چیز های بد رو خیلی دوست دارم برای همین اکثرا مواقع مریضم
١٨.بر خلاف روحیم رزمی کار خوبیم : )
١٩.موافق مخالف بامنطق و مخالف موافق بی منطقمبرای همین با کس یا چیزی که اصول اعتقادیم رو به بازی بگیره به شدت مبارزه میکنم
٢٠.خیلی أهل صحبت کردن در مورد خودم نیستم : ) (زهرا)jahad.20 عزيزم ممنونم از دعوتت️ (البته اینا سرجاشه ها) و دعوت میکنم از همه @دانش-آموزان-آلاء..
-
این پست پاک شده!
-
سلام
۱:اسمم نازنینه ولی خیلی کم اینجوری صدام میکنن بیشتر نازی یا نازگل صدام میزنن و متولد۸۲٫۰۲٫۲۲
۲:دختر آرومیم و به ندرت عصبانی میشم و هیچکی تا حالا اوج عصبانیتمو ندیدع و امید وارم کسی نبینه
۳:بچه اولم و یه داداش کوچیک تر از خودم دارم ولی با یکی از پسر عمه هام باهم بزرگ شدیم و خیلی خیلی دوسش دارم و به اندازه برادر خودم برام عزیزه همیشه و. همه جا حامیم بوده و هست
۴:عاشق طبیعتم
:نقاشی و عکاسی و به شدت دوس دارم و وقتی حالم خوب نی معمولا نقاشی حالمو خوب میکنه
:خیلی بابایم ️️️️مثل همه دخترا
:کتاب خوندنو دوس دارم
:عاشق رمانم
:به شدت از دروغ متنفرم.و کسی. بهم دروغ بگه نمیتونم ببخشمش
:شکموامو وقتی گرسنه میشم عصبی میشم طوری که کسی جرت نمیکنه باهام حرف بزنه
: دوتا دوست صمیمی دارم یه کیش دختر خالمه که از همه چی زندگیم خبر داره و واسه این دوتا حتی جونمم میدم ️یاباکسی دوست نمیشم اگه دوستم شم خیلی وفادارم️
:به ندرت پیش میاد شیطنت کنم ولی همونم اثارش تا دفعه بعدی هست
:بچه ها رو خیلی دوس دارمو میانه خوبی باهاشون دارم
:رنگ زردو خیلی دوس دارم
:عاشق آشپزیم️️️️
:لاک و خیلی دوس دارم
:از آدمای مغرور متنفرم
:خانوادمو خیلی دوس دارم
:به جز بابام واسه هیچی حسودنیستم
:آهنگ های آروم گوش میدم -لواشکم به شدت دوس دارم-️️
ممنون از دوتت@gomname81
دعوت میکنم از Pourya Akbari -
سلام
ممنون بابت دعوتت Brice ️
۱.اول از همه بگم که به داداشم خیلی حسودی میکنم.
۲.تولدم ۲۸اردیبهشته و رو تولدم خیلی خیلی حساسم.
۳.عاشق کیک پختنم.
۴.عاشق ریاضی ام.
۵.یه عادتی دارم اونم اینه که ریاضی رو بدون گوش کردن به آهنگ نمی تونم حل کنم.
۶.اهنگی که گوش می کنم روم خیلی اثر میذاره(اگه آهنگی که گوش میدم شاد باشه شادم و برعکس)
۷.علاقه زیادی به طناب زنی دارم.
۸.پرحرفم.
۹.دوست دارم شب تا صبح یکی باشه که باهاش حرف بزنم.
۱۰. همه از دسپختم خوششون میاد غیر خودم.
۱۱.اگه از کسی ناراحت بشم به روی خودم نمیارم و جمع رو ترک میکنم.
و چیزای دیگه ای به ذهنم نمیاد معذرت بابات فان نبودن حقیقت هام
می خوام دعوت کنم از zzz r خیلی مشتاقم راجبت بدونم -
@ஜஇዢЯஇ مرسیی از دعوتت
ک دعوت سومع فک کنم
امم واقعا ایندفعه خیلی باید فک کنم ببینم چیا مونده ک نگفته باشم
۱)به هر چیزی ک زود عادت میکنم و...
مثلا عادت کردم ی زمانی فققط کلش بازی میکردم اومدن منو ازون بییارن بیرون رفتم سراغ رمان رمان و ترکم دادان فیلم فسلم و ترکم دادن و ... این داستان ادامه دارد
۲)نمیدونم چرا ولییی خیییییییییلی اخلاق خودمو از بچگی تا الان دوسدارم ینی کسی هس اینطور باشه
۳)مهم نیس کی هس مهم اینه ک اشتباه میگه غیر منطقی میحرفه توهین میکنه من باهاش برخورد میکنم و باید ضااایع بشه و... بدون تارف هستم با همهحتی اگ برخلاف عقایدم باشه
۴)شکموووو امولی اصصصن پرخور نیستم خییییلی چیزارم دوسندارم
۵)عادت قبل خابی خیلییی دارم ینی بااید حتی تو تابستون پتو روم باشه حتمااااا و ححتمااا ی بالش زیر پام باشه و...و این خیلییی مضخرفه
۶)مودی یا هررررری هستم ب گفته دیگرانینی از ی چی خوشم بیاد ورزش خوراکی فیلم یا هرچی اونو ولش نمیکنم تا بپره فازم
۷)کلا دوتا گزینه و جود داره برای من یا بعضیا میگن خیلیییییی قیافه شیطونی داری مث خودت یا میگن خیلیییییی قیافت مظلوم برعکس خودت و گول زنندس فک میکنم مظلوم و ارومم
۸)فقط با کسایی ک اخلاقم باهاشون بگیره و مدلم باشن زوود دوست میشم ولی اگ ی جمعی باشه ک اینجور نباشن خیلی منزوی میشم
۹)نمیدونم اینو گفتم یا نه تو قبلیاولی چون یهو یادم اومد میگم بازعاشق حیونام مخصوووصااا سگ
۱۰)کلمه من دراوردی زیاد دارم
۱۱)مستقلی هستم ک مستقل نیستمتوضیح فلسفی داره
۱۲)خیلیییییی از جاااهای فرهنگمون غلط و اشتباااهه و خیلیی سعی دارم درستش کنم
۱۳)ب قول بابام تو هر کاری ک انجام میدم این ضرب المثل و میگ مصداق خودم""یا ازین ور بوم میوفتم یا ازون ور بوم""
۱۴)بسیییییییییی تنبل و خوش گزرون
۱۵)ی چیزاییی و خیلییی زود فراموش پیکنم ی چیزایی خیلی یادم میومونه صرفا ک اون چیزا چ با اهمیت باشن چ بی اهمیت خودمم نمیدونم مغزم ب چ اساسی فراموش میکنه یا نگه میداره و چراااا
۱۶)دوستای خل و چللللل زیاااد دارم مثل خودم ک دسته ایشون دارن یکم ادم میشن و من نمیخاااام اینجور بشنن
۱۷)تو فامیل کسی هم سنم نیس ولی با عمه هام و مامانجون بسییییییی رفیقمخیلی دوسشون میدارم
۱۸)همیشهههه ی عالم خوراکی زخیره تو کمد نگه میدارم ک یواشکی یاا خسته شدم بخورمولی اخرش چن روزه تموم میشه این همونی بود ک گفتم شکمو ام
۱۹)فیلم دووف دوفی تفنگی بزن بزنی وحشتناکی دوووستتتولی عاشقانه و ابکی اصصصن ندوست
۲۰)و اخریشششش : اهای همه کسایی ک باهاتون اینجا هستم و میحررررفم خیلی خوب و باهالین و ..بووص بکلتوناخیییش تموم شد
راستییییییی این اسکلتم خیلییی دوست دارم همهوجا تو دفتر پای تخته همه میکشمش ی جورایی نمادمه