-
@Miss-Joker
تو که نوشم نه ای نیشم چرایی
تو که یارم نه ای پیشُم چرایینوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan یادم نمیکنی و ز یادم نمی روی
یادت بخیر یار فراموش کار من:) -
Airan Aihan یادم نمیکنی و ز یادم نمی روی
یادت بخیر یار فراموش کار من:)نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
نرگس همی رکوع کند در میان باغ
زیرا که کرد فاخته بر سرو موذنی -
@Miss-Joker
نرگس همی رکوع کند در میان باغ
زیرا که کرد فاخته بر سرو موذنینوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan یک روز به بلبل صفت روی تو گفتم
بیچاره بود در ب در کوی تو هر شب -
Airan Aihan یک روز به بلبل صفت روی تو گفتم
بیچاره بود در ب در کوی تو هر شبنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
با آنکه جیب و جام من از مال و می تهی است
ما را فراغتی است که جمشید جم نداشت -
@Miss-Joker
با آنکه جیب و جام من از مال و می تهی است
ما را فراغتی است که جمشید جم نداشتنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan تا درون امد غمش از سینه بیرون شد نفس
نازم این مهمان ک بیرون کرد صاحب خانه را -
Airan Aihan تا درون امد غمش از سینه بیرون شد نفس
نازم این مهمان ک بیرون کرد صاحب خانه رانوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط Airan Aihan انجام شده@Miss-Joker
اگر ز خلق ملامت و گر ز کرده ندامت
کشیدم از تو کشیدم شنیدم از تو شنیدم -
@Miss-Joker
اگر ز خلق ملامت و گر ز کرده ندامت
کشیدم از تو کشیدم شنیدم از تو شنیدمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan می شوند از سرد مهری دوستان از هم جدا
برگ ها را میکند باد خزان از هم جدا -
Airan Aihan می شوند از سرد مهری دوستان از هم جدا
برگ ها را میکند باد خزان از هم جدانوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
اینکه گاهی می زدم بر آب و آتش خویش را
روشنی در کار مردم بود مقصودم چو شمع -
@Miss-Joker
اینکه گاهی می زدم بر آب و آتش خویش را
روشنی در کار مردم بود مقصودم چو شمعنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan عشق است مرا چاره و این چاره مرا هست
درد است دوای تو و این درد تو را نیست -
Airan Aihan عشق است مرا چاره و این چاره مرا هست
درد است دوای تو و این درد تو را نیستنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
تفرج کنان در هوا و هوس
گذشتیم بر خاک بسیار کس -
@Miss-Joker
تفرج کنان در هوا و هوس
گذشتیم بر خاک بسیار کسنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan سوز دل با شمع گفتم قطره اشکی فشاند
بخت را نازم ک یاری مهربان دارم چو شمع -
Airan Aihan سوز دل با شمع گفتم قطره اشکی فشاند
بخت را نازم ک یاری مهربان دارم چو شمعنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
عمرت تا به کی به خودپرستی گذرد
یا در پی هستی و نیستی گذرد -
الله اکبر...اون میگه می خواهد تو میگی میخواهم؟؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mohsen-Taheri-0 بعد ویرایشش کردم
-
@Miss-Joker
عمرت تا به کی به خودپرستی گذرد
یا در پی هستی و نیستی گذردنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد
شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد -
Airan Aihan دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد
شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشدنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
دلم سر به هامون رها می پسندد
سرم بالش از صخره ها می پسندد -
@Miss-Joker
سرم بالش از صخره ها می پسنددنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan در " مشاعره " گفته است:
@Miss-Joker
سرم بالش از صخره ها می پسندددر اینجا کس نمیفهمد زبان صحبت مارا
مگر اینه دریابد حدیث حیرت مارا -
Airan Aihan در " مشاعره " گفته است:
@Miss-Joker
سرم بالش از صخره ها می پسندددر اینجا کس نمیفهمد زبان صحبت مارا
مگر اینه دریابد حدیث حیرت مارانوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
آب زنید راه را هین که نگار میرسد
مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد -
@Miss-Joker
آب زنید راه را هین که نگار میرسد
مژده دهید باغ را بوی بهار میرسدنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan دوستان عیب کنندم که چرا دل ب تو دادم
باید اول به تو گفتن ک چنین خوب چرایی -
Airan Aihan دوستان عیب کنندم که چرا دل ب تو دادم
باید اول به تو گفتن ک چنین خوب چرایینوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم
هر چند در این عهد خریدار ندارد -
@Miss-Joker
یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم
هر چند در این عهد خریدار نداردنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAiran Aihan دوستی با مردم دانا چو زرین کاسه ایست
نشکند ور بشکند باید نگاهش داشتن