-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ஜஇዢЯஇ کی رو؟
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ادما روزا با چیزایی که توسرشون میگذره
و شبا با چیزایی که تودلشون میگذره
زندگی میکنن... -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط fateme moosavi 0 انجام شده
Bad Fighter.چی فال گوش واستادی
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط fateme moosavi 0 انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 سلام شما بلینکی؟
-
fateme moosavi 0 سلام شما بلینکی؟
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm جان؟
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm اها...بله
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm شما رو تا به حال ندیده بودم
-
0-0ftm اها...بله
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 بهله
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام خوبین؟؟؟
-
0-0ftm شما رو تا به حال ندیده بودم
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 اره .من فقط تماشاگرم:| با کسی اینجا صمیمت ندارم:)
-
fateme moosavi 0 اره .من فقط تماشاگرم:| با کسی اینجا صمیمت ندارم:)
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm شما بلک پینکی هستید/؟
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 اره
-
0-0ftm شما بلک پینکی هستید/؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 نه.اکسوالم
-
fateme moosavi 0 نه.اکسوالم
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm منم هستم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm من فن..بی تی اس...هستم در اصل
-
0-0ftm منم هستم
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شدهFateme Moosavi
خوشبختم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm اما اکسو بلک هم هستم