-
@ஜஇዢЯஇ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه چیزی هست که میگه اگه به یه کسی فکر کنی اونم فرد هم همون موقع به تو فکر میکنه
امروز دیگه واقعا به درستی این پی بردم
واقعا قشنگه️
️
ن خب راستش من قبول ندارم
فرض کنید ی نفر رو میشناسید ولی اون شخص اصلا شمارو نمیشناسه
وقتی شما بهش فکر میکنید چ توقعی دارید اونم ب شما فکرکنه درحالی ک اصلا شمارو نمیشناسه
مثلا یکی از اقوام دور ک حالا تو ی مجلس عروسی چشم تون بهش خورده
منم دوباری اتفاق برام افتاده ک ب ی نفر فکر کردم و بهم طرف زنگ زده
این اتفاقات فقط و فقط تصادفی رخ میدن
یا مثلا ساعت های جفت ک اصلا باعقل و علم جوردر نمیاد
اینا بنظر من یریشه از همون پیشگویی هاست
یاقانون جذب
دخترعمه م معلم شون تواین کار بود
براشون ویس میفرستاد
مثلا طرف میگفت من ۱۴ساله باور دارم ک بیمار نمیشم و بیمارهم نشدم
خیلی غیر منطقی هست چون باور داری بری پیش ی بیمارکرونایی
یک ثانیه نشده بیمار خواهی شد
اینا فقط نظرات منه
تاچیزی پایه و اساس علمی نداشته باشه رو نباید باور کرد
ولی خب اینا جنبه دلخوشی بیشتر دارننوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@abolfazl-shahidpoor حرفتون درست
-
0-0ftm اره...ولی بی تی اس بیشتر
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 اهوم
-
fateme moosavi 0 اهوم
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm ولی من بیشتر دی.او ..رو دوست دارم
-
0-0ftm ولی من بیشتر دی.او ..رو دوست دارم
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 نازی دی او🥺
-
fateme moosavi 0 نازی دی او🥺
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm همشون خوبن....ولی چن ازدواج کرده
-
fateme moosavi 0 نازی دی او🥺
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm گروهشون حرف نداره
-
0-0ftm همشون خوبن....ولی چن ازدواج کرده
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 اره:| من میخوام زن و بچشو ببینممممم
-
fateme moosavi 0 اره:| من میخوام زن و بچشو ببینممممم
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm مگه تا به حال ندیدیش؟
-
0-0ftm مگه تا به حال ندیدیش؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شدهfateme moosavi 0 نه متاسفانه
-
fateme moosavi 0 نه متاسفانه
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm وای...دی.او.....سهو...سهون...چنیول...چن...بکهیون....
-
fateme moosavi 0 نه متاسفانه
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm کلا چن بار گروه هی کم زیاد شد الان فک کنم 6 نفرن
-
0-0ftm وای...دی.او.....سهو...سهون...چنیول...چن...بکهیون....
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 همشووون
🥺
حتی لوهان و تائو و کریس و لی ک نیستن:( -
fateme moosavi 0 همشووون
🥺
حتی لوهان و تائو و کریس و لی ک نیستن:(تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm کریس
-
0-0ftm کلا چن بار گروه هی کم زیاد شد الان فک کنم 6 نفرن
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 اره
لی اسما هست:/ولی تو ام وی ها نیس:||| -
0-0ftm کریس
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 کریس چی؟!•_•
-
fateme moosavi 0 کریس چی؟!•_•
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm نمدونم؟
-
fateme moosavi 0 کریس چی؟!•_•
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm لوهانم خیلی بامزس
-
0-0ftm لوهانم خیلی بامزس
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 خیلیییی
-
fateme moosavi 0 خیلیییی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm هی
کدوم از اهنگاشون رو دوس داری؟ -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من:EXO - Call Me Baby