-
nima H
این سوال اگه میشه قسمت الف رو تحلیل کنید
مگه فقط اسپرماتوسیت اولیه توانایی پیاز نداره؟؟؟؟ -
-
H_R @نگین-وهاب-مقدم دریا دریایی
ولی حالا دیگه دست رو دلم نذارید که خونه
تورو خدا ببینید خیلی سبز برای بافت چربی چی گفته!!!میگه کلاژن و الاستیک دارن در حالی که استاد موقاری میگفتن نداره
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
تورو خدا ببینید خیلی سبز برای بافت چربی چی گفته!!!میگه کلاژن و الاستیک دارن در حالی که استاد موقاری میگفتن نداره
منم دلم خونه
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R چربی رشته هارو داره براساس ترکیب با زیست یازده فصل 2 ولی خون چیزی نگفته پس در حد کنکور فرض کنین نداره
-
چرا شما اینقد تکیه دادین کتاب کمک اموزشی کتاب داره تو شکل میگه بافت چربی نداره اقا موقار مطابق کنکور و کتاب داره حرف میزنه
-
چربی که آقا موقاری گفت داره که
-
@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
منم دلم خونه
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی هی خدا
-
H_R چربی رشته هارو داره براساس ترکیب با زیست یازده فصل 2 ولی خون چیزی نگفته پس در حد کنکور فرض کنین نداره
Morteza Khodaie در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
جای سوال اینجا پیش میاد با جمله همه بافت های پیوندی رشته های کلاژن و آلاستیک دارن باید چ ب خوردی کرد واسه همینه
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نظرتون چیه آقای میرزایی بیان؟
-
چرا شما اینقد تکیه دادین کتاب کمک اموزشی کتاب داره تو شکل میگه بافت چربی نداره اقا موقار مطابق کنکور و کتاب داره حرف میزنه
@نگین-وهاب-مقدم گفته تو پاکت داشته باشید که داره ولی چون کتاب تو کنکور ملاکه میگیم نداره
-
دریا دریایی
آرهمن چند تا سوال زیستی خیلیییییی چالشی دارم
دلم واسه رفع اشکالا بچه ها تنگولیده
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie نه برادر برای لایه درم که بافت پیوندی متراکم هست گفتن نه لایه زیر اون که چربیه
-
دریا دریایی
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
دریا دریایی
منشن کن
-
Morteza Khodaie نه برادر برای لایه درم که بافت پیوندی متراکم هست گفتن نه لایه زیر اون که چربیه
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani شکل کتاب عوض شده ؟
-
@mitra-ism-rahmani شکل کتاب عوض شده ؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie شکل اینه
منم اون فیلم استاد را دیدم و جزوه هاشون الان جلومه ولی برا چربی چنین چیزی نگفتن
-
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی اگه بیان که عالیه منم سوال دارم
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
ایشالا میان -
@mitra-ism-rahmani
ایشالا میاننوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی انشالله