-
@mitra-ism-rahmani قوانین الا رو خوندی
-
@نگین-وهاب-مقدم تو دلیه مزخرف
اصلا نباید رای به باز شدنش میدادمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A
-
اصلا نباید رای به باز شدنش میدادم@Infinitie-A
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم بله همون روز اول هم یکیشونا زیر پا گذاشتم
-
اصلا نباید رای به باز شدنش میدادم@Infinitie-A من گفتم برام فرقی نداره
-
@mitra-ism-rahmani
-
@نگین-وهاب-مقدم منم
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم آخه اصولا نمیتونم به قوانین احترام بذارم
-
@mitra-ism-rahmani
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
-
Bio
@M-an
@راهنما-زیستنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani سوال کدومه؟
-
دیگه واقعااااااااا گیج شدم من یکی دیگه موندم
یعنی چی آقای امینی راد میگه خون کلاژن و کشسان داره بعد آقای موقاری میگه نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!پ.ن: قبلا خودم به بچه ها میگفتم داره چون یکی از بچه ها اومد گفت آقا موقاری توی پک امتحان نوبت اصلاح کردن ولی الان آقای موقاری توی راه ابریشم باز گفت ندارههههههه
راهنمایی کنید
باشد که رستگار شویدنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
دیگه واقعااااااااا گیج شدم من یکی دیگه موندم
یعنی چی آقای امینی راد میگه خون کلاژن و کشسان داره بعد آقای موقاری میگه نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!پ.ن: قبلا خودم به بچه ها میگفتم داره چون یکی از بچه ها اومد گفت آقا موقاری توی پک امتحان نوبت اصلاح کردن ولی الان آقای موقاری توی راه ابریشم باز گفت ندارههههههه
راهنمایی کنید
باشد که رستگار شویدخب این مشکل ما بود
-
H_R بله منم اون روز گیج شدم
ولی دوستان ببینید استاد موقاری تو خود تدریس صفر تا صد دهم گفتند خون کلاژن و الاستیک نداره ولی گفتن که پلاسما دارای پروتئین هایی هست
به قول خودشون این از اون جمله های دو سمتیه که کلاژن و الاستیک رشته پروتئینی اند ولی از اونور غلطه
هر رشته پروتئینی ای کلاژن و الاستیک نیست مثل فیبرین
البته این استدلال من است چون میخوام ثابت کنم حرف استاد موقاری درستهالبته واقعا استدلالم بدم نیستا
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R بله منم اون روز گیج شدم
ولی دوستان ببینید استاد موقاری تو خود تدریس صفر تا صد دهم گفتند خون کلاژن و الاستیک نداره ولی گفتن که پلاسما دارای پروتئین هایی هست
به قول خودشون این از اون جمله های دو سمتیه که کلاژن و الاستیک رشته پروتئینی اند ولی از اونور غلطه
هر رشته پروتئینی ای کلاژن و الاستیک نیست مثل فیبرین
البته این استدلال من است چون میخوام ثابت کنم حرف استاد موقاری درستهالبته واقعا استدلالم بدم نیستا
بعد اینم بود
-
H_R @نگین-وهاب-مقدم دریا دریایی
ولی حالا دیگه دست رو دلم نذارید که خونه
تورو خدا ببینید خیلی سبز برای بافت چربی چی گفته!!!میگه کلاژن و الاستیک دارن در حالی که استاد موقاری میگفتن نداره
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R @نگین-وهاب-مقدم دریا دریایی
ولی حالا دیگه دست رو دلم نذارید که خونه
تورو خدا ببینید خیلی سبز برای بافت چربی چی گفته!!!میگه کلاژن و الاستیک دارن در حالی که استاد موقاری میگفتن نداره
این مشکل هم اضافه شد