-
-
-
ms96 sad96 دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط ms96 sad96 انجام شده
-
رفقا سلام
چشتون امتحان بد نبینه! رفتم زمین دادم. بیش از 80درصد سوالا اصلا اون سوالایی که دبیر گفته بود نبود!!!! ب جا اینکه 15نمره از ترم دو بیاد برعکس شده بود!(منم از اینطرف فقط ترم دو خونده بودم!)
.
حالا بعضی از رفقا هم میگن خوب دادیم!!!!!!!! -
Mashlab313 ما نوبت اول این بلارو سرمون اوردن ب جا اینکه از سوالای خودش گفته بود بیاره رفته بود سوالای دیگه اورده بود اخرش مجبور شد خودش بیاد نمره بده همه رو ۱۹ و بیس داد
-
@Zohre-Nowrouzi خـــــــــــــــــــــــــرن بعضی معلما!!
من که تا اخر عمر نمیبخشمش! اعصــــــابمو خورد کرد -
سلاااااام
از بچه های قدیمی کسی هست عایا؟؟؟ -
-
Mashlab313 الهی حالا ناراحت نکن خودتو زمین اصلا مهم نیس ک تازه جزو معدل نهایی کتبیتم نیستو تاثیریم نداره
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to kia on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
kia
منظورم آشناعه
آخه جدیدا رو نمیشناسم راحت نیستم باهاشون -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to Mashlab313 on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
رفقا سلام
چشتون امتحان بد نبینه! رفتم زمین دادم. بیش از 80درصد سوالا اصلا اون سوالایی که دبیر گفته بود نبود!!!! ب جا اینکه 15نمره از ترم دو بیاد برعکس شده بود!(منم از اینطرف فقط ترم دو خونده بودم!)
.
حالا بعضی از رفقا هم میگن خوب دادیم!!!!!!!!برا منم این بعضی ها همیشه میگفتن خوب دادیم بعد من که خوب نداده بودم استرس میگرفتم بعد که نمره ها میومد میدیدم بهتر از اون بعضیا شده نمره ام
بعضیا کلا عادت دارن ...
چقد از این بعضیا استفاده کردم تو این دو جمله -
-
-
من یه سالی هست عضوم ولی شما رو نمیشناسم زیاد(:
sky daughter -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to kia on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
kia در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من یه سالی هست عضوم ولی شما رو نمیشناسم زیاد(:
sky daughterمنم نزدیک دو ساله عضوم و شما رو یکم میشناسم
از اخلاقتون فقط اینو میدونم که یکم حساسید و زودرنج!
به هر حال میخواستم بپرسم از فصل مشتق کدوم قسمتاشو بخونم به نظرتون؟ -
sky daughter
چقد تیز
آخه ایشون اصلا کم حرفن چطوری شناختید؟ -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to sonsy on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter
چقد تیز
آخه ایشون اصلا کم حرفن چطوری شناختید؟من کلا آدم باهوشیم (:
پارسال یه گروه داشتیم تو همین انجمن
اونجا یادمه یکی دو دفعه ناراحت شده بودن سر یه موضوعی
حالا نمیدونم ایشون بودن یا یکی دیگه خخخخ
ولی فکر کنم اونموقع اسم کاربیشون User name بود اگه اشتباه نکنم... -
-
sky daughter
منم ک تازه واردم حالا حالا ها فک نکنم بشناسید -
56 روز دیگههههههههه.........