-
@نگین-وهاب-مقدم سرعت تایپ سنج ..! هم با پی سی می شه هم با گوشی
@black-wo_olf این چی بو دترکید
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم ..!!
-
@نگین-وهاب-مقدم ..!!
@black-wo_olf کوفت مگه بازی رایانه ای
-
H_R واس همین دودل شدم
مبتکران ازش مطمئنم ولی دو جلده کتاباش هرکدومم بالای صد تومن بعد تازه تو جلد اولش فقط دو فصل اول هست
ولی گاج یک جلدیه و همه با همه،منتهی یه ذره به درسنامه اش شک دارمنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R واس همین دودل شدم
مبتکران ازش مطمئنم ولی دو جلده کتاباش هرکدومم بالای صد تومن بعد تازه تو جلد اولش فقط دو فصل اول هست
ولی گاج یک جلدیه و همه با همه،منتهی یه ذره به درسنامه اش شک دارمچه درسی را میگید ؟؟؟
-
@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@نگین-وهاب-مقدم سرعت تایپ سنج ..! هم با پی سی می شه هم با گوشی
این چرا با لبتاب کار نمیکنه؟
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد قاعدتا باس کار کنه ..! فلش پلیرت نصبه ؟ یا هم باز اجازه دسترسی بدی بهش ..
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نه واسه زیست نه واسه شیمی کتاب تست نخریدم ونمیخرم
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم یه جورایی !
-
@نگین-وهاب-مقدم یه جورایی !
@black-wo_olf باز چی تو کلته...
-
امیررضا فلاح نژاد قاعدتا باس کار کنه ..! فلش پلیرت نصبه ؟ یا هم باز اجازه دسترسی بدی بهش ..
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
امیررضا فلاح نژاد قاعدتا باس کار کنه ..! فلش پلیرت نصبه ؟ یا هم باز اجازه دسترسی بدی بهش ..
الان فهمیدم چطوره
باید اسم اونا رو بنویسی تا نابود شن
سمی تر از این تا حالا ندیده بودم -
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببینم چه می کنی .. از لولت اسکرین بفرست ..!-_-
بازی
-
الان فهمیدم چطوره
باید اسم اونا رو بنویسی تا نابود شن
سمی تر از این تا حالا ندیده بودمنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد مناسب برای افزایش سرعت تایپ انگلیسی !
-
@infinitie-a در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R واس همین دودل شدم
ولی گاج یک جلدیه و همه با همه،منتهی یه ذره به درسنامه اش شک دارمچه درسی را میگید ؟؟؟
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
Chemistry -
سلام سلام به بچه های گل آلاء
خب خب لیدیز اند جنتلمن بیاید این ور انجمن
این شما و این ورژن جدید بچه های کنکور تجربی ولی اینبار با هدف ۱۴۰۰ توی این تاپیک دوستان عزیز آلایی میتونن بیان و سوالاتشان رو با دوستای کنکوریشون به اشتراک بزارن و هر کسی چ کنکور قدیمچ کنکوری جدید بیاد به همه کمک بده
...
امیدوارم این تاپیک تا کنکور ۱۴۰۰ پا بر جا بمونه
بازم مثل تا پیک بچه های تجربی ۹۹ اگه استقبال شد دور هم یه ساعت رو مشخص میکنین و میریم سر وقت تحلیل سوالی خاص ... و انشالله کلی کار درسی دیگه...
خلاصه اینکه اینجا یه جوری دورهمی درسی برای ۱۴۰۰ هست(تاکید میکنم درسیاااااا)
ببینم چ میکنید بچه های تجربی ۱۴۰۰
باشد که روزی که توی دانشگاه در رشته مورد علاقهتون بودید یه سری به انجمن بزنید از اینجا یاد کنید(باشد که رستگار شوید)
در آخر مهم ترین قانون: رعایت ادب
راستی چتیدن های غیر درسی الزاما ممنوندعوت میکنم از دوستای گل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا خیلی از درسامون مشترکه
@انسانیا توی عمومی ها میتونیم به هم کمک کنید -
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم خو دیه ببینم تا لول چند می ری !
-
@نگین-وهاب-مقدم خو دیه ببینم تا لول چند می ری !
@black-wo_olf یعنی چی بیخیال
-
@mitra-ism-rahmani
Chemistryنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
Chemistryخیلی سبز من خودم دارم راضیم
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
no typing skill ..! -
@mitra-ism-rahmani
Chemistryنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
Chemistryجلمغ خیلی سبز بهترینه! مبتکران تستاش بی مبفیتن حاشیه هن زیاد رفته! به عنوان منبع دوم عالیه ولی!
-
@نگین-وهاب-مقدم
no typing skill ..!نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@نگین-وهاب-مقدم
no typing skill ..!هی یو پرژن پیلیز
-
@نگین-وهاب-مقدم
no typing skill ..!@black-wo_olf بخدا خودم با دستام خفتت میکنم این چیز سیاه گوشه چی بود از ترس مردممم