-
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی سروصدا تمرین کن
موفقیت خودش سروصدا به پا میکنه........... -
درود به دوستان ؛) دیدم جای این تاپیک خالی بین بقیه تاپیکا
بریم سر اصل مطلب!
تو این تاپیک جملات ارزش مند بزرگان دنیا و حتی جملاتی که خودتون بهش میرسید رو میگین! همین
صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای ابر اگر از خانه ی آن یار گذشتی
باگریه بزن بوسه به جای همه ی ما
فاضل نظری
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخر ای پادشه ملک ملاحت چه شود
که لب لعل تو ریزد نمکی بر دل ریش؟؟
:| -
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
سلام
با خودم فکر کردم و با تلنگر یکی از دوستان به خودم اومدم که امام حسن عسگری چقدر در بین حتی شیعه غریبن..
همه ما امام رضا میشناسیم..حضرت علی میفهمیم..امام حسین رو ستایش میکنیم..غریبی مولا حسن رو ..اما نسبت به برخی ائمه چون پدر بزرگوار ولی عصرمون عحل الله تعالی فرجه شریف..بی تفاوتیم..نسبت به جواد الائمه..نسبت به امام هادی ..نسبت به امام باقر و باب الحوائج..
والا به خدا هر کدومشون آیینه تمام نمای توحید و معرفتن اند..هرکدوم مصداق دیگری..شیعه باید نسبت به همشوون احساس و شعور داشته باشه..هرکدومشوون در غریبی ومظلومیت شهید شدند..کدوم مذهبو میشناسید که همه ائمه از سر دشمنی به شهادت رسونده باشن..
به برکت امامت حضرت حجت که پیش رو داریم کمی به خودمون بیایم..
یا علی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://dl.generatrix3d.com/samera
حالا اگه دوست دارین مجازی به زیارت سه بعدی امام حسن عسگری بشتابید..
بسم الله.. -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
تنهایی قدرت است
و افراد بسیار کمی از پس آن بر می آیند... -
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
سلام دوستان یه نصیحت...
به دخترا خصوصا..ببینید ..این همیشه جنس مخالفتون یا در حقیقت مکملتونه که باید به شما محتاج تر و نیازمند تر باشه..اینکه ابراز عشق شما به معشوقتون بیشتر باشه..شما رو از جذابیت میندازه ..با عرف و فرهنگ جامعه ای ک ما داریم..پسره هم به راحتی میتونه با خودش بگه..این دختر حتمن یه چیزیش هست که اینطوری واسه من غش و ضعف میره...یا پیله میکنه..
حالا اگه خواستید برا دل خودتون گاهی شعرم بگید به جایی بر نمیخوره...ولی قدر خودتونو بدونید..شما من پر از گوهر های ناشناخته هستیم..چرا الکی برای کس دیگه ای خودمونو عذاب بدیم؟به بهانه عشق؟متاسفانه این قانون عشقه که مرد باید به تو محتاج تر باشه..وگرنه ناک اوتی..به سادگی..
رو زندگیتون قمار نکنید..دنیا به ماها احتیاج داره..
دنیای بدون خانووم هاا تومنی صد نار نمیارزه..
یا علی
-
سلام دوستان یه نصیحت...
به دخترا خصوصا..ببینید ..این همیشه جنس مخالفتون یا در حقیقت مکملتونه که باید به شما محتاج تر و نیازمند تر باشه..اینکه ابراز عشق شما به معشوقتون بیشتر باشه..شما رو از جذابیت میندازه ..با عرف و فرهنگ جامعه ای ک ما داریم..پسره هم به راحتی میتونه با خودش بگه..این دختر حتمن یه چیزیش هست که اینطوری واسه من غش و ضعف میره...یا پیله میکنه..
حالا اگه خواستید برا دل خودتون گاهی شعرم بگید به جایی بر نمیخوره...ولی قدر خودتونو بدونید..شما من پر از گوهر های ناشناخته هستیم..چرا الکی برای کس دیگه ای خودمونو عذاب بدیم؟به بهانه عشق؟متاسفانه این قانون عشقه که مرد باید به تو محتاج تر باشه..وگرنه ناک اوتی..به سادگی..
رو زندگیتون قمار نکنید..دنیا به ماها احتیاج داره..
دنیای بدون خانووم هاا تومنی صد نار نمیارزه..
یا علی
@r-nil-par پشت سر هر مرد موفقی یک زن با درایت است ...
-
@r-nil-par پشت سر هر مرد موفقی یک زن با درایت است ...
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی اصن از دامن زن مرد به معراج میرسه
فقط من نمیدونم برا خانووما امکان رسیدن به معراج چرا مهیا نیست
اها..
شاید چووون بهشت زیر پای مادرانه..خخخ