-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan اپل داره
-
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Ali HP اره میشناسیشون میفهمی چه گندی زدن دیگه مث اونا رفتار نمیکنی
اخه معیار های طرف نابوده ...باید بهش برسی ک فردا پسفردا خودت درگیر شدی گیر نکنی و برات حل شده باشه
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mohammadhassan اپل داره
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali HP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan اپل داره
از مرفهان بی دردن
ن از اون کوچولواس قیمتش حدودا میتونه بین۷۰۰_۸۰۰باشد
-
Ali HP همین دیگه ب خدا یه چیزایی میگفتن یعنی من میشنیدم خندم میگرفت میگفت چرا من از خدا الان یه چیزو میخوام بهم نمیده
اخه عاقل بگو شاید ب نفعت نبوده
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Ali HP همین دیگه ب خدا یه چیزایی میگفتن یعنی من میشنیدم خندم میگرفت میگفت چرا من از خدا الان یه چیزو میخوام بهم نمیده
این ساده ترین چرتو پرتاییه ک میگن...میگفتن رو مریخ احکام چطوره یا تو فضا
-
این ساده ترین چرتو پرتاییه ک میگن...میگفتن رو مریخ احکام چطوره یا تو فضا
-
mohammadhassan اپل داره
از مرفهان بی دردن
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan اپل داره
از مرفهان بی دردن
سایز از اینجا معلوم نمیشه ک نگو
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali HP ن نظریه زمین تختو شنیدی
یعنی اون لحظه دهنم دیگه واقعا سرویس میشد
نه
-
mohammadhassan اپل داره
از مرفهان بی دردن
سایز از اینجا معلوم نمیشه ک نگو
-
Ali HP ن نظریه زمین تختو شنیدی
یعنی اون لحظه دهنم دیگه واقعا سرویس میشد
نه
-
Ali HP ن صفحه اسکرینو نگا من داشتم یکی فروختمش
همینقدرا بود
الا نوت فور گرفتم صفحش خ بزرگه
میخوام عوض کنم اس ۷ بگیرم خ تو دست راحتهنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohre-Nowrouzi رابطه خوبی با سامسونگ ندارم...سونی و ال جی با اچ تی سی..البته زیادم از اچ تی سی خوشم نمیاد ولی منو و سخت افزار قدرتمندی داره
-
Ali HP میگفت ک تا الان همه بهتون دروغ گفتن زمین گرده با یه دستگاهایی اثبات کردن زمین تخته یه حبابم روشه ماه و خورشیدم رو اون حبابن
انگار تو دوران جاهلیتن هنوز
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Ali HP میگفت ک تا الان همه بهتون دروغ گفتن زمین گرده با یه دستگاهایی اثبات کردن زمین تخته یه حبابم روشه ماه و خورشیدم رو اون حبابن
با چارتا ادم درستو حسابی بحث کن ب چالش بکشن ذهنو علمتو اینا دیگ کین
-
@Zohre-Nowrouzi رابطه خوبی با سامسونگ ندارم...سونی و ال جی با اچ تی سی..البته زیادم از اچ تی سی خوشم نمیاد ولی منو و سخت افزار قدرتمندی داره
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli HP اچ تی سی داشتم اتفاقا
انگلیسی بود هرکاریش کردم فارسی نشد ک نشد همونجا بود ک زبان عربیم خوب شد
ال جی نداشتم ولی داداشم داره صفحش باحاله دوتا ضربه میزنی روشن میشه بعد رمزاشم خ خاصنحالا اپلا با اثر انگشت باز میشن انقد ک من ذوق کردم برا این دو ضربه برا اون ذوق نکردم
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli HP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چی بگم ب خدا منم فک میکردم اینا ادمن
دیگه خ بی خرد بودن
-
Ali HP اچ تی سی داشتم اتفاقا
ال جی نداشتم ولی داداشم داره صفحش باحاله دوتا ضربه میزنی روشن میشه بعد رمزاشم خ خاصنحالا اپلا با اثر انگشت باز میشن انقد ک من ذوق کردم برا این دو ضربه برا اون ذوق نکردم
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کلا از اپل خوشم نمیاد ..هیچ گوشی نیاز ب منوی پیچیده و غیر قابل انعطافی احتیاج نداره....رو یکیش 8 گیگ رم گذاشتن .با فضای 256 گیگ حافظه..خب شاید اونو من بتونم پرش کنم و از سخت افزار و کارای بهترینش استفاده کنم ولی نه هرکسی...الان هرکی با اولین حقوقش یکی برمیداره..ملت دنبال کلاسو مدن ب جای اینکه بتونن حداقل آی پی وای فای خودشونو از گوشیشون بخونن تو اپل
-
کلا از اپل خوشم نمیاد ..هیچ گوشی نیاز ب منوی پیچیده و غیر قابل انعطافی احتیاج نداره....رو یکیش 8 گیگ رم گذاشتن .با فضای 256 گیگ حافظه..خب شاید اونو من بتونم پرش کنم و از سخت افزار و کارای بهترینش استفاده کنم ولی نه هرکسی...الان هرکی با اولین حقوقش یکی برمیداره..ملت دنبال کلاسو مدن ب جای اینکه بتونن حداقل آی پی وای فای خودشونو از گوشیشون بخونن تو اپل
-
Ali HP والا من ب زور فیلمای الا ۵گیگ حافظم پر شده
خو کلاسششش یه چیز دیگس اپلمنم اول برا کلاسش گرفتم ابهت داشت لامصب اون سیبش
بعد دیدم چ دردسریه فقط گفتم دور شه ازم
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohre-Nowrouzi حالا بلانسبت شما
ولی خدایی کارای ملت خنده داره
-
Ali HP چیکار کنن خو جو محیطه یهو مد شد مث همون گیتاره ک چند سال پیش مد بود تو خیابون میرفتی میدیدی هرکی یه کیف گیتار رو دوششه یا ساعت ک الان مد شده
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Ali HP چیکار کنن خو جو محیطه یهو مد شد مث همون گیتاره ک چند سال پیش مد بود تو خیابون میرفتی میدیدی هرکی یه کیف گیتار رو دوششه یا ساعت ک الان مد شده