قرار صبحگاهی:)
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to chichak am on ۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط مهشید غضنفرآبادی انجام شده
-
-
مهشید غضنفرآبادی
جالب بود -
سسسلام بیداری ۵۲ دقیقه قبل
صبحتون نوتلایی -
سلام صبح همگی بخیر
بیداری 5:55
شروع مطالعه 6:15 -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to chichak am on ۸ آبان ۱۳۹۹، ۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am سلام امروز حالم خوش نیست برام دعا کنید 5 بیدار شدم دوباره خوابیدم تا 7البت خواب نبودم !
-
مهشید غضنفرآبادی وایی منم دیروز افتضاح بودم همش خواب بودم
انشاالله که خوب بشی عزیزه دل -
سلام صبح بخیر
بیداری:۷:۲۵
شروع:۸:۳۰ -
@behnaz-hajizadeh سلام صبح همه آلایی های عزیز بخیر 8 بیدار شدم و الان استارت درسم رو میزنم
-
مهشید غضنفرآبادی ای وای
انشاالله زودی خوب شی
🥺
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Potato on ۸ آبان ۱۳۹۹، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani ممنونم
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Potato on ۸ آبان ۱۳۹۹، ۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani ن من زود خوابیدم چند روزیه ک شبا نمیتونم درست بخوابم کلا بیدارم
-
امروز خیلی بد شد
۸ بیدار شدم -
مهشید غضنفرآبادی
خعلی بده
انشاالله مشکلت هر چی که هست رفع بشه زودی
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to مهشید غضنفرآبادی on ۸ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی دعا میکنم حالت بهتر شه پر انرژی ادامه بدی نگران نباش یه استراحتی چیزی اتفاقی نمیوفته
-
سلام
ساعت ۹:۱۸ بیدار شدم -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Succinate on ۸ آبان ۱۳۹۹، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting سپاس
254/3065