-
zeinab dehghani
اره واقعا من اصلا حرف نمیزنم دیگهنوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asgarhakimi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani
اره واقعا من اصلا حرف نمیزنم دیگهگفتم بحثو عوض کنین
-
ی کمکی به من بکنین و بگین دهن ی آدم فضول رو چ جوری میشه بست؟
zeinab dehghani
بگممممممممممممممممممممممممممممم"؟ -
بی خیال شین خب چه خبر بچه ها
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Taheri چندتا آدم دارن نظر و آرزوهای خودشون رو به خواهربدبخت من تحویل میدن
-
zeinab dehghani
بگممممممممممممممممممممممممممممم"؟نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asgarhakimi بگوووووووووووووووووووو
فقط عملی باشه -
Alireza Taheri چندتا آدم دارن نظر و آرزوهای خودشون رو به خواهربدبخت من تحویل میدن
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Alireza Taheri چندتا آدم دارن نظر و آرزوهای خودشون رو به خواهربدبخت من تحویل میدن
بهترین جواب دهن ادم فظولو نمیشه بست
-
fatemeh asgarhakimi بگوووووووووووووووووووو
فقط عملی باشهzeinab dehghani
نمیخای یه جای دیگه بگم ت جمع نگم -
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بهترین جواب دهن ادم فظولو نمیشه بست
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Taheri حرفایی ک از دهنشون میاد بیرون بی اهمیته ولی موجب میشه حال آجیم بدبشه
واین خیلیییییییییییی برای من سخت و عذاب آوره -
Alireza Taheri حرفایی ک از دهنشون میاد بیرون بی اهمیته ولی موجب میشه حال آجیم بدبشه
واین خیلیییییییییییی برای من سخت و عذاب آورهنوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani برای انتخاب رشته؟
-
zeinab dehghani
نمیخای یه جای دیگه بگم ت جمع نگمنوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asgarhakimi فک کنم چیزی ک میخوای بگی عملی نیستا
-
zeinab dehghani برای انتخاب رشته؟
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
fatemeh asgarhakimi فک کنم چیزی ک میخوای بگی عملی نیستا
zeinab dehghani
نه بهش بگو خودت چی داری که بهش مینازی یا ت خودت چی دیدی جوجو -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani اگه میدونه که اشناهاتون از اوون بدتر شدن بگه شما چه گلی به سرتون زدید
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاشق جواباتونم
-
عاشق جواباتونم
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
بچه هاچطوری صفحه چت با من رو باز کنم
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Taheri در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عاشق جواباتونم
دفعه بعد اول میام اینجا ی مشورتی میکنم بعد میرم با خاک یکسانشون میکنم
-
بچه هاچطوری صفحه چت با من رو باز کنم
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asgarhakimi چت با کی؟
-
fatemeh asgarhakimi چت با کی؟
zeinab dehghani
یه ایدی هستش میخوام ببهش بدم میگه صفحه چت با من رو باز کن -
پزشکی تهران و شهید بهشتی
۱۳۹۹/۸/۹
-
zeinab dehghani
یه ایدی هستش میخوام ببهش بدم میگه صفحه چت با من رو باز کننوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asgarhakimi بببین فک کنم بری توی صفحه کسی ک میخوای و روی قسمت سه نقطه ای ک هست بزن و مورد شروع چت روبزن