-
Amir Hossein Rahtalabreplied to نازنین جمالی on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی خوبی؟ چ خ؟
-
وقتی خودم میخونم زمان زود میگذره وقتی کلاس دارم زمان و انگار نگه داشتی
-
-
نازنین جمالی تجربی دوازدهمreplied to Amir Hossein Rahtalab on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab مرسی خوبم سلامتی تو چطوری؟
-
Amir Hossein Rahtalabreplied to نازنین جمالی on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی هعی بد نیستیم
-
نازنین جمالی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Amir Hossein Rahtalab مرسی خوبم سلامتی تو چطوری؟
چ سریع
-
محسن m خخخخخخخخخخخخ
-
نازنین جمالی تجربی دوازدهمreplied to Amir Hossein Rahtalab on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab خداروشکر
-
بچه های کلاسمون واسه معلم هامون استیکر درست کردن. بنده ی خدا یه لحظه دست کرد تو دماغش بچه ها سریع ازش عکس گرفتن خخخخ
-
Amir Hossein Rahtalabreplied to نازنین جمالی on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی الحمدلله
-
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amir Hossein Rahtalab on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه های کلاسمون واسه معلم هامون استیکر درست کردن. بنده ی خدا یه لحظه دست کرد تو دماغش بچه ها سریع ازش عکس گرفتن خخخخ
یادش بخیر ماهم از این کارا میکردیم
-
شادم هنگید
هرچی پیام میدم نمیره
-
AMH آخ آخ خاطره زیاد دارم. حیف حوصله تایپ نیست
-
Amir Hossein Rahtalabreplied to نازنین جمالی on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی نکبت داره این شاد خخخخ. یه فیلم رو نیم ساعت طول میکشه بفرسته. همش 6 مگ بود
-
نازنین جمالی تجربی دوازدهمreplied to Amir Hossein Rahtalab on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab ازدستش تا آخر سال سکته نکنم خوبه
-
سلام
-
خب بچه ها فی الحال همه اسکتوا.
برین درساتون بخونین وگر نه به همه صفر میدم. 1 2 3 بدوئید برید -
چقدر رنجیدم این روزا چقدر رنجوندم کاش بگردی ب من
بدون تو نمیشه ادامه دااد -
نازنین جمالی تجربی دوازدهمreplied to Amir Hossein Rahtalab on ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
522463/846714