قرار صبحگاهی:)
-
Pouya Heidari 😑🤦♀️😐🤦♀️
@sadaf-a 😕😳😕😳🤕
-
سلام.....11 خاب
بیداری 7.30
🤦♀️🤦♀️😐@sadaf-a در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلام.....11 خاب
بیداری 7.30
🤦♀️🤦♀️😐سلام..خواهر😑مگه شما سحرخیزمون نبودی😑🔪نکنه هوس چاقو کردی🔪🔪
-
@ermia-mirzakhani سلام صبح بخیر☺😍
ساعت ۳خواب
ساعت ۸بیدار -
@pouya-heidariسلام.. احسنت به شیری که تو را خورد😂😂ولی خیلی دیر میخوابی😑انشاالله که درست شه...واقعا دیر خوابیدن خیلی ضررش بیشتر از نفعشه...(پندی از یک عدد فرده پیر😌)
@ermia-mirzakhani آره خودمم قبول دارم🤕😑
-
@pouya-heidariسلام.. احسنت به شیری که تو را خورد😂😂ولی خیلی دیر میخوابی😑انشاالله که درست شه...واقعا دیر خوابیدن خیلی ضررش بیشتر از نفعشه...(پندی از یک عدد فرده پیر😌)
@ermia-mirzakhani پیر شدی رف🤶🤕😑
-
@ermia-mirzakhani پیر شدی رف🤶🤕😑
Pouya Heidari 😂😂😂چه کنم دیگر...مگ ملت میذارن جوون بمونم...هعییی..یاد دوران جِوونیام افتادم..چقد با رفقا ننه بزرگ بابابزرگا رو مسخره میکردیم😑😐حالا ببین به کجا رسیدیم👴🏻👴
-
Pouya Heidari 😂😂😂چه کنم دیگر...مگ ملت میذارن جوون بمونم...هعییی..یاد دوران جِوونیام افتادم..چقد با رفقا ننه بزرگ بابابزرگا رو مسخره میکردیم😑😐حالا ببین به کجا رسیدیم👴🏻👴
@ermia-mirzakhani 😅😅
-
@sadaf-a در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلام.....11 خاب
بیداری 7.30
🤦♀️🤦♀️😐سلام..خواهر😑مگه شما سحرخیزمون نبودی😑🔪نکنه هوس چاقو کردی🔪🔪
@ermia-mirzakhani چرا بودم... نمدنم چرا اینجوری شدم از دیروز گوشی زنگ میخوره بیدار میشم باز دوباره میخابم نمدونم والا... هعی.... آره هوس چاقو کردم بیا منو ادب کن😶
-
@ermia-mirzakhani 😂😂😂😂
-
@ermia-mirzakhani چرا بودم... نمدنم چرا اینجوری شدم از دیروز گوشی زنگ میخوره بیدار میشم باز دوباره میخابم نمدونم والا... هعی.... آره هوس چاقو کردم بیا منو ادب کن😶
-
@sadaf-a عب نداره😉این دفعه رو اعلی حضرت 😌چشم پوشی میکند...انشاالله که درست میشه🌹🤲🏼ولی اینکه میخوابی تقصیر خودته..فک کردم کلا بلند نمیشی😑....فردا ساعت ۵ و اینا همینجا منتظرتم گزارش بدی.البته اگ خودم بیدار شدم😅🌹
@ermia-mirzakhani چشم😁😁🌹
-
سلام
خوبین؟؟ ؟
من ۳:۳۰خابیدم و یع نیم ساعتی کع بیدار شدم
از فردا هم آزمونام شروع میشه🙁
ارمیا دادا منم ادب کن پلییز😁
تهش این دیر خابیدنا کار دستم میده 🥴 -
سلام
خوبین؟؟ ؟
من ۳:۳۰خابیدم و یع نیم ساعتی کع بیدار شدم
از فردا هم آزمونام شروع میشه🙁
ارمیا دادا منم ادب کن پلییز😁
تهش این دیر خابیدنا کار دستم میده 🥴Mobina Mobina 0 سلام...دختر مگه تو خفاشی😑شایدم خشم شب😑😑🔪🔪الان حس نمیکنی خوابت میاد؟
مگه میشه نیم ساعت بخوابی😑😑🔪🔪🔪اگه دوباره تکرار شه میام هوا تااا😑🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪چاقوا رو نثارت میکنم😐چقد به شما جِوونا بگم دیر خوابیدن بده..بده ... بده...من خودم تجربش دارم و ساعت خوابای شما برام زود بود اون دوران😐ولی پشیمونم شدم..اول اینکه تمرکزم کم میشه..دوم امتحان کردم که دقتم پایین میاد...سوم خیلی خوابم میاد تو طول روز بازدهم میاد پایین و کلی مرض دیگه..شما هم سعی کن زود تر بخوابی که دیگه ۵ و ۶ بیدار شی😑همون موقع هم اگه در توانت بود گزارش بده...یه طومار برات نوشتم😅🙄 -
Mobina Mobina 0 سلام...دختر مگه تو خفاشی😑شایدم خشم شب😑😑🔪🔪الان حس نمیکنی خوابت میاد؟
مگه میشه نیم ساعت بخوابی😑😑🔪🔪🔪اگه دوباره تکرار شه میام هوا تااا😑🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪چاقوا رو نثارت میکنم😐چقد به شما جِوونا بگم دیر خوابیدن بده..بده ... بده...من خودم تجربش دارم و ساعت خوابای شما برام زود بود اون دوران😐ولی پشیمونم شدم..اول اینکه تمرکزم کم میشه..دوم امتحان کردم که دقتم پایین میاد...سوم خیلی خوابم میاد تو طول روز بازدهم میاد پایین و کلی مرض دیگه..شما هم سعی کن زود تر بخوابی که دیگه ۵ و ۶ بیدار شی😑همون موقع هم اگه در توانت بود گزارش بده...یه طومار برات نوشتم😅🙄@ermia-mirzakhani نع یه نیم ساعت از تایمی که بیدار شدم رو گفتم وگرنه خود رتبه یک کنکورم نمیتونه تو بیست چار ساعت شبانه روز نیم ساعت بخابه😂😂
قول نمیدم ولی سعیمو میکنم😁😁
عاقا مرسی از راهنماییت❤ -
@ermia-mirzakhani نع یه نیم ساعت از تایمی که بیدار شدم رو گفتم وگرنه خود رتبه یک کنکورم نمیتونه تو بیست چار ساعت شبانه روز نیم ساعت بخابه😂😂
قول نمیدم ولی سعیمو میکنم😁😁
عاقا مرسی از راهنماییت❤Mobina Mobina 0 موفق باشی🌹🤗قول نمیدی ولی باید انجام بدی☺️😉(🔪🔪)
-
@ermia-mirzakhani
چی شده؟ -