-
-
Amir 6 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Nazila Aali
بروسلی تو درس نداری؟
چشم به قدرتت نبندتو 16روز کل بچه هارو میشناسه ملومه ک درس نداره
-
-
Nazila Aali
روزی چند ساعت میخونی؟Amir 6 دیروز نخوندم
امروز از صبح ۶ ساعت
در مجموع میانگین روزانه به غیر کلاسام کا تا یک ونیم هست ۶ساعت -
Amir 6 دیروز نخوندم
امروز از صبح ۶ ساعت
در مجموع میانگین روزانه به غیر کلاسام کا تا یک ونیم هست ۶ساعتنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali
خوب میخونیا
راز موفقیتت چیه؟! -
Nazila Aali
خوب میخونیا
راز موفقیتت چیه؟!Amir 6 شامپو بچه گلرنگ
وچای آتیشی
-
من برم فعلا
-
Amir 6 شامپو بچه گلرنگ
وچای آتیشی
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
من برم فعلا
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali
آره بریم به کارمون برسیم
یاعلی -
این پست پاک شده!
-
Mobina Mobina 0
کی به کیه؟نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 کی به کی باشه خوبه؟؟ ؟
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میکوبه چپ سینم واست؛)
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز آزمون عالی بود
مخصوصا عربی و فیزیکش -
محسن m سلام
-
محسن m سلام
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
محسن m ممنون
-
محسن m ممنون
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
16:16
-
@maryam-_-sh
این چه حرفیه ، هدف صحبت من مذمت نوشتن توی این اتمسفر نبود ، هدف مذمت اتمسفری که درش هستید بود.
به نظرم به تاخیر انداختنش کار عاقلانه ای نیست ، من خودم برای دوره ای تجربه مصرف دارو های هوشمند رو زیر نظر روانپزشک دارم ، واقعا بهم کمک کرد...
متوجهم که گاهی اوقات مشکلات تا حدی بهت فشار میارن که صدای خورد شدن استخون های روح و جسمتو تو گوشات حس میکنی ، ولی ما محکوم به زندگی هستیم ، همینه که هست ، با غصه خوردن ، فکرای بی خود کردن ، گریه کردن و و و هیچی درست نمیشه ، میدونم گاهی هیچ کاری جز همین گریه کردن و غصه خوردن و خود خوری و و و کاری ازت بر نمیاد در مورد اون مسئله ولی میشه به سایر ابعاد زندگی پرداخت و همون قدر که خستگی به جونت میریزه توی اون مسئله ، همون حجم تلاش کنیم در طی راه هایی که منجر به رویاهامون میشه...
میدونم سن و سال ما دیگه از حرفای انگیزشی مسخره گذشته ، ولی بخدا همینه که هست ، تا تلاش نکنیم همینه که هست ، تا خودمونو مث یه برگ بندازیم در دامان طوفان حوادث زندگی و و بشینیم صرفا در مورد زخمایی که از زندگی خوردیم فک کنیم و غصه بخوریم همینه که هست و این همینه که هست ینی تلمبار شدن بیشتر زخمای زندگی و روز به روز بد تر شدن حالتون...نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-es78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh
این چه حرفیه ، هدف صحبت من مذمت نوشتن توی این اتمسفر نبود ، هدف مذمت اتمسفری که درش هستید بود.
به نظرم به تاخیر انداختنش کار عاقلانه ای نیست ، من خودم برای دوره ای تجربه مصرف دارو های هوشمند رو زیر نظر روانپزشک دارم ، واقعا بهم کمک کرد...
متوجهم که گاهی اوقات مشکلات تا حدی بهت فشار میارن که صدای خورد شدن استخون های روح و جسمتو تو گوشات حس میکنی ، ولی ما محکوم به زندگی هستیم ، همینه که هست ، با غصه خوردن ، فکرای بی خود کردن ، گریه کردن و و و هیچی درست نمیشه ، میدونم گاهی هیچ کاری جز همین گریه کردن و غصه خوردن و خود خوری و و و کاری ازت بر نمیاد در مورد اون مسئله ولی میشه به سایر ابعاد زندگی پرداخت و همون قدر که خستگی به جونت میریزه توی اون مسئله ، همون حجم تلاش کنیم در طی راه هایی که منجر به رویاهامون میشه...
میدونم سن و سال ما دیگه از حرفای انگیزشی مسخره گذشته ، ولی بخدا همینه که هست ، تا تلاش نکنیم همینه که هست ، تا خودمونو مث یه برگ بندازیم در دامان طوفان حوادث زندگی و و بشینیم صرفا در مورد زخمایی که از زندگی خوردیم فک کنیم و غصه بخوریم همینه که هست و این همینه که هست ینی تلمبار شدن بیشتر زخمای زندگی و روز به روز بد تر شدن حالتون...حرفاتون کاملا درسته
واسش تواولین فرصت اقدام میکنم
سعی میکنم ی جورایی ب فکر زندگی خودمم باشم
و اوضاع رو بهترش کنم
ممنونم بابت حرفاتون