قرار صبحگاهی:)
-
@sadaf-a در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@ermia-mirzakhani میگم خودت صبا ساعت چن بیدار میشی؟!
من یکی که به جا چاقو اره برقی میارم براشون
خخخخخ@mitra-ism-rahmani خبع اورین...
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani 😅😂😂😂آفران آفران😉😌پیشرفت کردی.....همینطور ادامه بده...موفق باشی🌹🌹🌻🌻این چاقو هم برا اطمینان میذارم🔪😂
چرا آفران ؟؟؟
ممنون از حس وظیفه تون برای چاقو کشی های متناوب
اصلا انگیزه اصلی من همین چاقوهاست باور کنید
خخخهخخخخخخخخخ -
@sadaf-a در کل کنجکاو شدم🙄🙄
@Ermia-Mirzakhani -
@sadaf-a در کل کنجکاو شدم🙄🙄
@Ermia-Mirzakhani -
@ermia-mirzakhani هعی بدبخت چرا؟!... اگع دردیم داری بگو من خوشبخت ترین آدم دنیام!
-
@sadaf-a در قرار صبحگاهی:) گفته است:
من یکی که به جا چاقو اره برقی میارم براشون
خخخخخ -
@ermia-mirzakhani هعی بدبخت چرا؟!... اگع دردیم داری بگو من خوشبخت ترین آدم دنیام!
-
@sadaf-a اره هارا بازگردانید..جوردیگربایدزد😅😅😅😂😂
-
@sadaf-a اره هارا بازگردانید..جوردیگربایدزد😅😅😅😂😂
Kosar Mahmoudi 🤣🤣🤣🤣
-
@sadaf-a واو...چه اعتماد به نفسی😉خوشمان امد👏🏻نه بد بخت اصطلاح بود....من خداروشاکرم همینی که هستم😃🤣🌻
@ermia-mirzakhani شکر..
-
Kosar Mahmoudi 🤣🤣🤣🤣
@ermia-mirzakhani ن مجرم همان است ک بود اره هاراباز آرید😅😅
-
@mitra-ism-rahmani زحمت نکشید🥺میترسم خسته بشید🤣🤣با چاقو راحت ترم....البته میدونم شما دل رحمید رو من چاقو نمیکشید نه؟🥺(مظلوم بازی)
@mitra-ism-rahmani زحمت نکشید🥺میترسم خسته بشید🤣🤣با چاقو راحت ترم....البته میدونم شما دل رحمید رو من چاقو نمیکشید نه؟🥺(مظلوم بازی)
اتفاقا مهربون ترین اخلاقم را گذاشتم برای انجمن وگرنه خارج از انجمن چه در فضای مجازی و زندگی روزمره یه شمر به تمام معنام 😁
-
اتفاقا مهربون ترین اخلاقم را گذاشتم برای انجمن وگرنه خارج از انجمن چه در فضای مجازی و زندگی روزمره یه شمر به تمام معنام 😁
-
@mitra-ism-rahmani 😅😂😂😂😂یه حس بدی بم دس داد...یاد این میوفتم😈😈حس میکنم بیرون از انجمن درون شما اینجوریه🥺رحم کنید بخدا راه دوری نمیره...شمر که از شمر بودنش خیری ندید 😅😂
@mitra-ism-rahmani 😅😂😂😂😂یه حس بدی بم دس داد...یاد این میوفتم😈😈حس میکنم بیرون از انجمن درون شما اینجوریه🥺رحم کنید بخدا راه دوری نمیره...شمر که از شمر بودنش خیری ندید 😅😂
😂😂نمیدونم نه کلا درون گرام زیادم اهل حرف نیستم و خونگرم نیستم و یه کوچولو خشک
خلاصه همون شمر -
@mitra-ism-rahmani دوست داشتی بگو...اگه حوصله ات شد😅
حال ندارم 😂 الان یعنی خیلی حوصله دارم که از استیکر استفاده میکنم 😂
-
😂😂نمیدونم نه کلا درون گرام زیادم اهل حرف نیستم و خونگرم نیستم و یه کوچولو خشک
خلاصه همون شمر -
@mitra-ism-rahmani دوست داشتی بگو...اگه حوصله ات شد😅
حال ندارم 😂 الان یعنی خیلی حوصله دارم که از استیکر استفاده میکنم 😂
-
@mitra-ism-rahmani قسمت اول اخلاقتون شبیه منه ولی من خیلی خون گرم و البته تعریف نمیخوام بکنم ولی شاید کمی مهربون باشم....یعنی یه نصف شمرم منم😐😂🔪
@mitra-ism-rahmani میشه همین تاپیک رو تگ کنین من ببینم همش دارم دنبالش میگردم و نیستش