قرار صبحگاهی:)
-
سلام
صبح بخیر🥰🥰
۶:۴۵Kosar Mahmoudi سلام☺️صبح شما هم بخیر..🌻🌹موفق باشید🤗🔪این چاقوهه گذاشتم که دفعات بعد مبادا از این ساعت بیشتر شه (انشاالله)
-
chichak am سلام...مرسی دخترم که به حرف پدرت گوش میدی🥺🥺به تو میگن یه دختر نمونه🌻🌻🌹🌹
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am سلام...مرسی دخترم که به حرف پدرت گوش میدی🥺🥺به تو میگن یه دختر نمونه🌻🌻🌹🌹
قربونت:smiling_face_with_sunglasses:
خاب موندم :(
فکر کنم دوبارع باید بیام این تاپیک:slightly_frowning_face: -
قربونت:smiling_face_with_sunglasses:
خاب موندم :(
فکر کنم دوبارع باید بیام این تاپیک:slightly_frowning_face:chichak am 🥺🥺🥺سلام دخترم...چرا خواب موندی؟☹انشاالله دفعات بعد تکرار نمیشه🥺...دعای خیر پدر بدرقه راهت🌻🌹😂😂😅
-
chichak am 🥺🥺🥺سلام دخترم...چرا خواب موندی؟☹انشاالله دفعات بعد تکرار نمیشه🥺...دعای خیر پدر بدرقه راهت🌻🌹😂😂😅
chichak am 🥺🥺🥺سلام دخترم...چرا خواب موندی؟☹انشاالله دفعات بعد تکرار نمیشه🥺...دعای خیر پدر بدرقه راهت🌻🌹😂😂😅
:( ممنون
هعی ساعت زنگ میخورد ولی خاموشش میکردم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :(
عاره انشاالله دوباره اوکی میشم:smiling_face_with_heart-eyes:
برم زیستم بخونم:victory_hand: موفق باشیم:winking_face: :victory_hand: -
سلام.. صبحتون بخیر
خاب 10.50
بیداری 7😐😐🚶♀️🤦♀️
-
سلام و صب بخیر☺🌹
ساعت سه خواب 😐
هفت بیداری🙀🤕
🙄🙄😑😑😕 -
سلام.. صبحتون بخیر
خاب 10.50
بیداری 7😐😐🚶♀️🤦♀️
-
سلام و صب بخیر☺🌹
ساعت سه خواب 😐
هفت بیداری🙀🤕
🙄🙄😑😑😕Pouya Heidari سلام😐حس نمیکنی میزان خوابت خیلی خیلی زیاده.....۴ ساعت برا خوابیدن خیلیه😑🔪🔪🔪داداش اینکارو با خودت نکن😐😂🔪🔪🔪از کَف میری
-
Pouya Heidari سلام😐حس نمیکنی میزان خوابت خیلی خیلی زیاده.....۴ ساعت برا خوابیدن خیلیه😑🔪🔪🔪داداش اینکارو با خودت نکن😐😂🔪🔪🔪از کَف میری
@ermia-mirzakhani تازه من گِردش کردم خدا میدونه دقیقا چند خوابیدم😑😂
حرفتو قبول دارم خیلیه😐😅 -
سلام و صب بخیر☺🌹
ساعت سه خواب 😐
هفت بیداری🙀🤕
🙄🙄😑😑😕Pouya Heidari میگم عاقا شما الان چطوری ساعت سه میخابی بگو تا منم یاد بگیرم.... قهوه ای چیزی میخوری؟!
-
Pouya Heidari میگم عاقا شما الان چطوری ساعت سه میخابی بگو تا منم یاد بگیرم.... قهوه ای چیزی میخوری؟!
@sadaf-a ن بعد از ظهر بعده آزمونم که خسته بودم خیلی خوابیدم😑
-
@sadaf-a ن بعد از ظهر بعده آزمونم که خسته بودم خیلی خوابیدم😑
Pouya Heidari عاها.. خو الان مثلا این ایموجیع چیع گذاشتی.. اوف😐😐
-
Pouya Heidari عاها.. خو الان مثلا این ایموجیع چیع گذاشتی.. اوف😐😐
@sadaf-a بده🤔
-
Kosar Mahmoudi سلام☺️صبح شما هم بخیر..🌻🌹موفق باشید🤗🔪این چاقوهه گذاشتم که دفعات بعد مبادا از این ساعت بیشتر شه (انشاالله)
@ermia-mirzakhani ا😅😅باشتتتت
-
@sadaf-a بده🤔
Pouya Heidari هوم.. 😐
-
🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️❤️
-
فعلا همگی😇🏃🏃🏃👋
-
سلام و صب بخیر☺🌹
ساعت سه خواب 😐
هفت بیداری🙀🤕